Τασο δεν ξερω αν διαβασες τα ποστ μου Αλλα η μοναδικη μου ενσταση ηταν ο τροπος που εγινε η δοκιμη Το ζητουμενο ποιο ειναι σε μια δοκιμη?Να δεις την εργονομια του οπλου,τα χαρακτηριστηκα του,να το δοκιμασεις με μια ικανη ποσοτητα ποιοτικων φυσιγγιων ,τοσο στον πινακα ,στο σκοπευτηριο η ακομα και στο κυνηγι,εκει θα δεις τον πραγματικο χαρακτηρα του οπλου και την ποιοτητα εν γενει. Οι φθορες που μας εδειξαν προσωπικα δεν μου λενε κατι. .Εαν η 155 εσπαγε εναν σιδηροδρομο τι θα λεγαμε οτι ειναι μαπα οχι βεβαια. Εγω να σου πω την αληθεια ακομα δεν καταλαβα την χρησιμοτητα ,Οπως και ο αλλος που τα πακτωνει στην λασπη και αρχιζει να ριχνει ποια η χρησιμοτητα του? Ολες οι επωνημες μαρκες βγαζουν φθηνα μοντελα η κανουν προσφορες Εγω δεν θα επαιρνα τουρκικο οπλο οχι λογο ιδεολογιας αλλα επειδη δεν υπαρχουν σφραγιδες δοκιμης.Δεν σου κανει εντυπωση που η χιλη ανηκει στον cip και η τουρκια με πανω απο 25 εργοστασια δεν εχει δικες της σφαγιδες στον cip?
Γυρω απο την εργονομια, βλητικη κλπ δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα τα οικονομικά μοντέλα αυτογεμων της αγοράς...
Και δεν είναι αυτα που θα απασχολήσουν ένα μελλοντικό αγοραστή ενός τετοιου όπλου....
Αυτό που σίγουρα θα τον κάνει να αναρωτηθεί είναι μήπως ένα τέτοιο οπλο θα κάνει εμπλοκές κ από τα πρωτα φυσίγγια?
Μήπως θα είναι της πλακας?
Και ιδιαίτερα δε όταν βλέπουμε κ ακουμε για δυσλειτουργίες σε πολυ ακριβότερα όπλα...
Ας πουμε οτι αυτό το βίντεο, θα μπορουσε να είναι μια καλή απόδειξη, η αφου το θέλετε, έστω μια ένδειξη.....
Και για εμενα ευτυχώς που υπάρχουν αυτά τα βίντεο όπως κ πολλα αλλα που βάζουν τα πραγματα σε μια θέση, γιατί αυτα που ακουμε πολλες φορες τριγυρω μας είναι για γέλια.....
Ουτε εγώ θα επερνα τουρκικο οπλο(και εχώ πει τους λόγους που άνοιξα αυτό το θεμα)..
Οι έλλειψη σφραγιδών σε όπλα που προέρχονται από Αμερική, Τουρκία, Βραζιλία κλπ δεν θα ήταν λόγος που θα με απέτρεπε από μια τέτοια αγορά...
Εάλλου σφραγιζονται κ "περνανε" σε όσα κράτη το επιβάλλουν........
Ουτε κ είδα καποιο απο αυτα τα τρία στο βίντεο να διαλύεται (να το παλι το βίντεο κ δεν είναι το μονο).....