ποσο του κοστισε?Φίλος πήρε χθες καινούριο Stoeger m3k το 10σφαιρο για κυνήγι αγριογούρουνου. Τι έχετε να πείτε για το τουφέκι αυτό; Πρέπει να προσέξει κάτι τώρα που είναι ακόμη ατουφέκιστο το όπλο;
Πολύ μπροστόβαρο μου φάνηκε πάντως παιδια
ποσο του κοστισε?Φίλος πήρε χθες καινούριο Stoeger m3k το 10σφαιρο για κυνήγι αγριογούρουνου. Τι έχετε να πείτε για το τουφέκι αυτό; Πρέπει να προσέξει κάτι τώρα που είναι ακόμη ατουφέκιστο το όπλο;
Πολύ μπροστόβαρο μου φάνηκε πάντως παιδια
Τα καλύτερα είναι:Prince τα καλυτερα για μενα !!!
Και τα 5 έσω έξω.Με πόσα και ποια τσοκ έρχεται το τυφέκιο; Κι εγώ 2αρι προτιμούσα για γουρούνια με το mp155 αλλά φέτος με το νέο Α400 θα χρησιμοποιήσω 3* καθώς δεν υπάρχει 2. Αργότερα εάν δεν μείνω ευχαριστημένος ίσως ψαχτω για 2*
Τρία πουλά τρία πουλάκια κάθονταν.......Τα καλύτερα είναι:
1.Karelia excellence 5.50€
2.Dunhill international 5.10€
3.Camel black discontinued (motherfuckers)
4.Prince
4.Χρυσή κασσετινα
Ότι παραπάνω μου δίνει το 3* συγκριτικά με το 4*Αυτο το 2* τι παραπανω νομιζεις θα σου δωσει απο το 3* στα δραμια στα 30-40 μετρα???
6 εκατοστάρικαποσο του κοστισε?
Αυτό στα σκάγια δεν ισχύει συνήθως.Ότι παραπάνω μου δίνει το 3* συγκριτικά με το 4*
Αυτο το 2* τι παραπανω νομιζεις θα σου δωσει απο το 3* στα δραμια στα 30-40 μετρα???
ξέρετε τι μΕ θυμίζετε;Ότι παραπάνω μου δίνει το 3* συγκριτικά με το 4*
6 εκατοστάρικα
Τι κάνατε ?Όταν επέστρεψα στην Μακεδονία μιλάγαμε στο τηλέφωνο
με παίρνει μια μέρα:
- έλα πήγες κυνήγι σήμερα;
-πήγα
-τι έκανες για λέγε!
-ΤΙΠΟΤΑ 2 φάσσες βάρεσα
-καλά και λές "τίποτα" τις 2 φάσσες;
-εμ ΕΣΥ δεν λες: τι 2 πουλιά, τι 1, τι κανένα - ΤΙΠΟΤΑ δεν έκανα
-ρε τι τι πέρασες τις φάσσες για τσίχλες, για ορτύκια ή για σιταρήθρες; ο "κανόνας ισχύει για πουλια μέχρι μέγεθος τρυγονιού! από εκει και πάνω κι ένα να πάρεις είσαι οκ!
Δε ξηγιεσαι καλάμιλάγαμε για σιγκαρετεςΤρία πουλά τρία πουλάκια κάθονταν.......
Γιάννη το κοψες? (το καπνισμα). Μου φαινεται οτι υποφερειςΔε ξηγιεσαι καλάμιλάγαμε για σιγκαρετες
Dunhill κασετίνα κόκκινο σύμφωνοΤα καλύτερα είναι:
1.Karelia excellence 5.50€
2.Dunhill international 5.10€
3.Camel black discontinued (motherfuckers)
4.Prince
4.Χρυσή κασσετινα
Πιστόλι ρουσκαγιαΌταν ακούτε Tokarev, τι σας έρχεται στο μυαλό;
https://www.tokarevusa.com/default.asp
Που έχει 800; Max 719 έχουν αυτά. Επωμισα κι εγώ ένα. Καλό είναι εργονομικάΠροχθές έπεσε στα χέρια μου μια ασελκον... Αντιγραφή της ραφαελο πανέμορφο όπλο με ωραίο ζύγισμα και ξύλα. Η βαφή κάνης αυτή η ματ σαν σαγρε οκ δεν με τρέλανε.
Ο σχεδιασμός της πάπιας φανταστικός
Γενικά μου φάνηκε ένα καλό σύνολο για 800 ευρώ λίγο που την έπαιξα.
Έριχνε χωρίς εμπλοκές
Όταν ακούτε Tokarev, τι σας έρχεται στο μυαλό;
https://www.tokarevusa.com/default.as
Ήταν με τα πολλά σκαλισματα οκ δεν ξέρω έτσι μου είπε το παλικάριΠου έχει 800; Max 719 έχουν αυτά. Επωμισα κι εγώ ένα. Καλό είναι εργονομικά