ποσο του κοστισε?Φίλος πήρε χθες καινούριο Stoeger m3k το 10σφαιρο για κυνήγι αγριογούρουνου. Τι έχετε να πείτε για το τουφέκι αυτό; Πρέπει να προσέξει κάτι τώρα που είναι ακόμη ατουφέκιστο το όπλο;
Πολύ μπροστόβαρο μου φάνηκε πάντως παιδια
ποσο του κοστισε?Φίλος πήρε χθες καινούριο Stoeger m3k το 10σφαιρο για κυνήγι αγριογούρουνου. Τι έχετε να πείτε για το τουφέκι αυτό; Πρέπει να προσέξει κάτι τώρα που είναι ακόμη ατουφέκιστο το όπλο;
Πολύ μπροστόβαρο μου φάνηκε πάντως παιδια
Τα καλύτερα είναι:Prince τα καλυτερα για μενα !!!
Και τα 5 έσω έξω.Με πόσα και ποια τσοκ έρχεται το τυφέκιο; Κι εγώ 2αρι προτιμούσα για γουρούνια με το mp155 αλλά φέτος με το νέο Α400 θα χρησιμοποιήσω 3* καθώς δεν υπάρχει 2. Αργότερα εάν δεν μείνω ευχαριστημένος ίσως ψαχτω για 2*
Τρία πουλά τρία πουλάκια κάθονταν.......Τα καλύτερα είναι:
1.Karelia excellence 5.50€
2.Dunhill international 5.10€
3.Camel black discontinued (motherfuckers)
4.Prince
4.Χρυσή κασσετινα
Ότι παραπάνω μου δίνει το 3* συγκριτικά με το 4*Αυτο το 2* τι παραπανω νομιζεις θα σου δωσει απο το 3* στα δραμια στα 30-40 μετρα???
6 εκατοστάρικαποσο του κοστισε?
Αυτό στα σκάγια δεν ισχύει συνήθως.Ότι παραπάνω μου δίνει το 3* συγκριτικά με το 4*
Αυτο το 2* τι παραπανω νομιζεις θα σου δωσει απο το 3* στα δραμια στα 30-40 μετρα???
ξέρετε τι μΕ θυμίζετε;Ότι παραπάνω μου δίνει το 3* συγκριτικά με το 4*
6 εκατοστάρικα
Τι κάνατε ?Όταν επέστρεψα στην Μακεδονία μιλάγαμε στο τηλέφωνο
με παίρνει μια μέρα:
- έλα πήγες κυνήγι σήμερα;
-πήγα
-τι έκανες για λέγε!
-ΤΙΠΟΤΑ 2 φάσσες βάρεσα
-καλά και λές "τίποτα" τις 2 φάσσες;
-εμ ΕΣΥ δεν λες: τι 2 πουλιά, τι 1, τι κανένα - ΤΙΠΟΤΑ δεν έκανα
-ρε τι τι πέρασες τις φάσσες για τσίχλες, για ορτύκια ή για σιταρήθρες; ο "κανόνας ισχύει για πουλια μέχρι μέγεθος τρυγονιού! από εκει και πάνω κι ένα να πάρεις είσαι οκ!
![]()
Δε ξηγιεσαι καλάΤρία πουλά τρία πουλάκια κάθονταν.......
Γιάννη το κοψες? (το καπνισμα). Μου φαινεται οτι υποφερειςΔε ξηγιεσαι καλάμιλάγαμε για σιγκαρετες
![]()
Dunhill κασετίνα κόκκινο σύμφωνοΤα καλύτερα είναι:
1.Karelia excellence 5.50€
2.Dunhill international 5.10€
3.Camel black discontinued (motherfuckers)
4.Prince
4.Χρυσή κασσετινα
Πιστόλι ρουσκαγιαΌταν ακούτε Tokarev, τι σας έρχεται στο μυαλό;
https://www.tokarevusa.com/default.asp
Που έχει 800; Max 719 έχουν αυτά. Επωμισα κι εγώ ένα. Καλό είναι εργονομικάΠροχθές έπεσε στα χέρια μου μια ασελκον... Αντιγραφή της ραφαελο πανέμορφο όπλο με ωραίο ζύγισμα και ξύλα. Η βαφή κάνης αυτή η ματ σαν σαγρε οκ δεν με τρέλανε.
Ο σχεδιασμός της πάπιας φανταστικός
Γενικά μου φάνηκε ένα καλό σύνολο για 800 ευρώ λίγο που την έπαιξα.
Έριχνε χωρίς εμπλοκές
Όταν ακούτε Tokarev, τι σας έρχεται στο μυαλό;
https://www.tokarevusa.com/default.as
Ήταν με τα πολλά σκαλισματα οκ δεν ξέρω έτσι μου είπε το παλικάριΠου έχει 800; Max 719 έχουν αυτά. Επωμισα κι εγώ ένα. Καλό είναι εργονομικά