Δεν μιλάω για οποιαδήποτε τούρκικο το Yildiz έχει κάποια χαρακτηριστικά, κλειδιά , μηχανισμό ξεχωριστά από τον σορό.Παναγιώτη ένα ακόμα ενδιαφέρον είναι το huglu ht 14
Δεν μιλάω για οποιαδήποτε τούρκικο το Yildiz έχει κάποια χαρακτηριστικά, κλειδιά , μηχανισμό ξεχωριστά από τον σορό.Παναγιώτη ένα ακόμα ενδιαφέρον είναι το huglu ht 14
Πώς το παθες??Άσχετο με τουρκικά, αλλά εδώ και καιρό μου έχει κολλήσει η ιδέα ενός winchester 101 (παλιό japan) με 76 εκ. κάννες, 70αρες θαλάμες, μόνο σκάνδαλο, για σκοπευτήριο. Πολύ το γουστάρω.
Ρε παίδες ξέρει κανείς τι ρόλο βαράει η Yildiz? Εκεί που χάζευα για δίκανα σε διάφορα σάιτ τα βρήκα στο Περβολαράκη. Φαίνονται ωραία όπλα αλλά δε γνωρίζω ποιότητα κατασκευής, υλικά και αντοχή. Τα έχει δοκιμάσει κανένας;
Ενδεικτικό λινκ :
https://www.pervolarakis.gr/el/proionta/opla-1/super-pose-allilepitheta/yildiz-spz-me-cal-12
Έχω ένα sp σε cal.36 είμαι πολύ ευχαριστημένοςΡε παίδες ξέρει κανείς τι ρόλο βαράει η Yildiz? Εκεί που χάζευα για δίκανα σε διάφορα σάιτ τα βρήκα στο Περβολαράκη. Φαίνονται ωραία όπλα αλλά δε γνωρίζω ποιότητα κατασκευής, υλικά και αντοχή. Τα έχει δοκιμάσει κανένας;
Ενδεικτικό λινκ :
https://www.pervolarakis.gr/el/proionta/opla-1/super-pose-allilepitheta/yildiz-spz-me-cal-12
Από τζόγους και εφαρμογές τι λέει? καμιά λεπτομέρεια παραπάνω αν θες να δόσεις.Έχω ένα sp σε cal.36 είμαι πολύ ευχαριστημένος
Δηλαδή τώρα, δεν αγαπάμε brow πχια?Άσχετο με τουρκικά, αλλά εδώ και καιρό μου έχει κολλήσει η ιδέα ενός winchester 101 (παλιό japan) με 76 εκ. κάννες, 70αρες θαλάμες, μόνο σκάνδαλο, για σκοπευτήριο. Πολύ το γουστάρω.
Remi είναι και πάντα αγαπάμε. Περιμένουμε την επάνοδο.Δηλαδή τώρα, δεν αγαπάμε brow πχια?
Τη βλέπω να αργεί αρκετά. Αν και τώρα τη Rem Arms τη βλέπω πιο ενεργή και δραστήρια.Remi είναι και πάντα αγαπάμε. Περιμένουμε την επάνοδο.
Ένα τέτοιο με 76αρες θαλαμες, F/F ρίχνω συχνά στο σκοπευτήριο.Άσχετο με τουρκικά, αλλά εδώ και καιρό μου έχει κολλήσει η ιδέα ενός winchester 101 (παλιό japan) με 76 εκ. κάννες, 70αρες θαλάμες, μόνο σκάνδαλο, για σκοπευτήριο. Πολύ το γουστάρω.
Δεν αναφερουν τιποτα στο σαιτ τους.Τι διάμετρο αυλό έχουν τα yildiz
Έχει πολύ μεγάλη σημασία και δεν αποκαλύπτουν τις πραγματικές διαστάσεις.Δεν αναφερουν τιποτα στο σαιτ τους.
Κατευθείαν από το σάιτ:Έχει πολύ μεγάλη σημασία και δεν αποκαλύπτουν τις πραγματικές διαστάσεις.
Βιομηχανικά μυστικά.
Έχει κάποιος τέτοιες κάννες να βάλει φωτογραφίες να δούμε πως είναι ;outside with black chrome.
Μία χαρά είναι, έχει γίνει καλή δουλειά πάνω στο όπλο. Καλό φινίρισμα και τέλεια ξύλα , σύν ότι βρίσκεις τσοκ από kick's, Gemini, και άλλες εταιρείες, κατασκευασμένα για αυτό το όπλοΑπό τζόγους και εφαρμογές τι λέει? καμιά λεπτομέρεια παραπάνω αν θες να δόσεις.
Πολύ όμορφο! Να το χαίρεσαι!Μία χαρά είναι, έχει γίνει καλή δουλειά πάνω στο όπλο. Καλό φινίρισμα και τέλεια ξύλα , σύν ότι βρίσκεις τσοκ από kick's, Gemini, και άλλες εταιρείες, κατασκευασμένα για αυτό το όπλο
Ευχαριστώ πολύ!!Πολύ όμορφο! Να το χαίρεσαι!
Βλέπω χειροποίητη ψάθα!Μια χαρά είναι ομοιόμορφο χρώμα,χωρίς κυματισμούς από ένα όπλο των 560€View attachment 77742View attachment 77743View attachment 77741View attachment 77740
Τώρα το είδες;Βλέπω χειροποίητη ψάθα!