Τουρκικά όπλα

Ρε παίδες ξέρει κανείς τι ρόλο βαράει η Yildiz? Εκεί που χάζευα για δίκανα σε διάφορα σάιτ τα βρήκα στο Περβολαράκη. Φαίνονται ωραία όπλα αλλά δε γνωρίζω ποιότητα κατασκευής, υλικά και αντοχή. Τα έχει δοκιμάσει κανένας;

Ενδεικτικό λινκ :
https://www.pervolarakis.gr/el/proionta/opla-1/super-pose-allilepitheta/yildiz-spz-me-cal-12
Ρε παίδες ξέρει κανείς τι ρόλο βαράει η Yildiz? Εκεί που χάζευα για δίκανα σε διάφορα σάιτ τα βρήκα στο Περβολαράκη. Φαίνονται ωραία όπλα αλλά δε γνωρίζω ποιότητα κατασκευής, υλικά και αντοχή. Τα έχει δοκιμάσει κανένας;

Ενδεικτικό λινκ :
https://www.pervolarakis.gr/el/proionta/opla-1/super-pose-allilepitheta/yildiz-spz-me-cal-12
Έχω ένα sp σε cal.36 είμαι πολύ ευχαριστημένος

Άσχετο με τουρκικά, αλλά εδώ και καιρό μου έχει κολλήσει η ιδέα ενός winchester 101 (παλιό japan) με 76 εκ. κάννες, 70αρες θαλάμες, μόνο σκάνδαλο, για σκοπευτήριο. Πολύ το γουστάρω.
Δηλαδή τώρα, δεν αγαπάμε brow πχια?

Άσχετο με τουρκικά, αλλά εδώ και καιρό μου έχει κολλήσει η ιδέα ενός winchester 101 (παλιό japan) με 76 εκ. κάννες, 70αρες θαλάμες, μόνο σκάνδαλο, για σκοπευτήριο. Πολύ το γουστάρω.
Ένα τέτοιο με 76αρες θαλαμες, F/F ρίχνω συχνά στο σκοπευτήριο.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία και δεν αποκαλύπτουν τις πραγματικές διαστάσεις.
Βιομηχανικά μυστικά. 😂
Κατευθείαν από το σάιτ:
Each gun is packed after it has been verified that they conform to TSE and CIP standards.
• All shotguns are tested with high pressure testing cartridges and game shooting cartridges.
• All shotguns are tested with 1550 kg/cm² cartridges.
• The Yildiz MX Trap model has passed 50.000 performance tests with trap cartridges without any failures.
• The SPZ M model has passed 25.000 performance tests with 28 gr. cartridges without any failures.
• The A71 model has passed 10.000 performance tests with 28 gr. cartridges without any failures.
• Semi Automatics operate properly with cartridges of 24,28,32,36 gr. and magnum cartridges.
• The models with mobile chokes are suitable for firing steel shots.
• All models are subject to target accuracy tests at specific intervals.
• Barrels, receivers and internal parts are made of high quality steel.
• Barrels are machined from steel blocks; inside is plated with hard white chrome, outside with black chrome.

Από τζόγους και εφαρμογές τι λέει? καμιά λεπτομέρεια παραπάνω αν θες να δόσεις.
Μία χαρά είναι, έχει γίνει καλή δουλειά πάνω στο όπλο. Καλό φινίρισμα και τέλεια ξύλα , σύν ότι βρίσκεις τσοκ από kick's, Gemini, και άλλες εταιρείες, κατασκευασμένα για αυτό το όπλο

Attachments

• IMG_20220916_081451.jpg
    IMG_20220916_081451.jpg
    152,9 KB · Προβολές: 61
  • IMG_20220916_081511.jpg
    IMG_20220916_081511.jpg
    113,8 KB · Προβολές: 60
Μία χαρά είναι, έχει γίνει καλή δουλειά πάνω στο όπλο. Καλό φινίρισμα και τέλεια ξύλα , σύν ότι βρίσκεις τσοκ από kick's, Gemini, και άλλες εταιρείες, κατασκευασμένα για αυτό το όπλο
Πολύ όμορφο! Να το χαίρεσαι!

Back