τα Yildiz ο εγγλεζος με τα ματια τα περιεργα τα εκτιμα ιδιεταιρα και τα βάζει σε δόκιμες με πολλά επώνυμα.
το ειδα σε εικοσαρι και επαθαΤο Pro έχει ενδιαφέρον αλλά δεν εισάγεται.View attachment 77673
Τώρα τα ίδια φυσίγγια στα 35 μέτρα
View attachment 77807
View attachment 77808
View attachment 77809
View attachment 77810
Εμένα μια χαρά μου φαίνονται οι ντουφεκιές...Θα έλεγα ότι του χρειάζονται 1-2 αφτερ τσοκ
Τα κάτω συμπαθητικά είναι.Σταντ απο σωληνες νερου.....
Ότι πει ο designer.Σταντ απο σωληνες νερου.....
Εχουν και τετοιον????Ότι πει ο designer.
Αυτοί έχουν … εμείς ούτε απέξω δεν περάσαμε ..Εχουν και τετοιον????
Οχι γιατι δεν ειμαστε ικανοι....Αυτοί έχουν … εμείς ούτε απέξω δεν περάσαμε ..
Είμαστε ικανοί για πολύ περισσότερα … απλά όλη την εξυπνάδα μας την αναλώνουμε σε ανούσια θέματα .Οχι γιατι δεν ειμαστε ικανοι....
Ωχ! Καινούργιο είναι αυτό. Σαν τη brow A5 είναι. Τέλειο είναι και 550 ευρώ.https://kalkantzakos.com/el/product/x5-dark-black-karampina-aselkon
Εμένα πάντως αυτή η τουρκάλα με μάγεψε. Δεν ξέρω από ποιότητα υλικών και αντοχές , ούτε αξιοπιστία , αλλά φαίνεται πολύ προσεγμένο.
Ναι ολόιδια είναι , το θέμα είναι αξίζει ή είναι με ημερομηνία λήξης?Ωχ! Καινούργιο είναι αυτό. Σαν τη brow A5 είναι. Τέλειο είναι και 550 ευρώ.
1500bar λέει Ε;Ναι ολόιδια είναι , το θέμα είναι αξίζει ή είναι με ημερομηνία λήξης?
Υπάρχουν και οι εκδόσεις Χ4 που είναι με βάσεις δυο κομματιών σαν es100 και η Χ3 που είναι ίδια με αυτή πιο μέτρια σε εμφάνιση.
Αυτό είναι το γαμώτο. Έψαξα αρκετά και πέρα από μερικά βίντεο που το παρουσίαζαν τίποτα άλλο.1500bar λέει Ε;
Και με βαλίτσα και παναλαφρη!
Όσο για το αν αξίζει δε θα σου λυθεί η απορία.
Αν σ αρέσει πρέπει να ρισκάρεις.
Δεν έχουν πωλήσεις αυτά τα όπλα ώστε να σε κατατοπίσει κάποιος.
Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ με το τουρκικό που μου άρεσεΑυτό είναι το γαμώτο. Έψαξα αρκετά και πέρα από μερικά βίντεο που το παρουσίαζαν τίποτα άλλο.
Η X3 μου αρέσειΝαι ολόιδια είναι , το θέμα είναι αξίζει ή είναι με ημερομηνία λήξης?
Υπάρχουν και οι εκδόσεις Χ4 που είναι με βάσεις δυο κομματιών σαν es100 και η Χ3 που είναι ίδια με αυτή πιο μέτρια σε εμφάνιση.