Παντως επειδη ειχα κάνει έρευνα αγορας αρκετη θα ελεγα... Εχουμε ενα παλικαρι στη δουλειά που είναι γνώστης ρωσικών και μου μετέφραζε απι ρωσικά φορουμ... Κοιταζα τα ρωσικά φορουμ επειδη οι Τούρκοι πουλανε πολυ περισσότερο οπλα εκει επο οτι εδω προφανώς, και τα σχολια για το εν λογω οπλο ήταν ανάμεικτα. ... Πολυ συμπαθουν το stoeger m2000, το ata arms neo και venza και το huglu renova! Πουλανε καλα με την κριση που εχουν κσι αυτοι...τωρα προσωπικά ισως αγοραζα ενα αν ηθελα απλα ενα οπλο να μην με νοιάζει αν χαλασει και σαφως να μην το σέβομαι αλλα... Για μενα τα οπλα ειναι συντροφιά που δεν θα την βρω στα τουρκικα! Φιλικα παντα και χωρις να παρεξηγηθω ως ρατσιστής!
Εγώ έχω δυο γνωστούς με impala πλαστικές.
Κανένα πρόβλημα ποτέ.
Μόνο στον έναν έκανε μια φορά εμπλοκή. Με 24 φυσίγγι που δεν το είχε το όπλο στον ώμο έριξε με στυλ Ράμπο και δεν το κράτησε και αρκετά σφιχτά.
Όσον αφορά το μακρυά από τα τουρκικά που λες είναι σχέτικο... καλύτερα ένα μεταχειρισμένο ευρωπαϊκό ή αμερικανικό που κατασκευάζεται εξολοκλήρου ή εν μέρη στην Τουρκία;;;
Ξέρετε πόσες οπλοβιομηχανιες έχει η Τουρκία;;;
186!!!
Άλλες μικρές κ άλλες μεγάλες...
Αυτοί και μόνοι τους να κοντράρονται και να μην βάζουν υπόψιν τους ευρωπαίους αναγκαστικά θα πρέπει να βελτιώνονται συνεχώς και οποιαδήποτε να ρίχνουν τις τιμές...
Δεν έχω σκοπώ να κοντραριστώ με κανέναν. Ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψη του και τη γνώμη του και είναι σεβαστή!!!
Εξάλλου εγώ Mossberg έχω... αλλά ήθελα να πάρω κάτι άλλο...
Και αυτό που μου έκατσε καλά στα χέρια μου ήταν μια impala.
Και δοκίμασα πολλά όπλα διαφόρων κατασκευαστών.
Επωμισα όλη την Κυνηγεσία!!!
Ναι με τα ίδια χρήματα παίρνεις ένα μεταχειρισμένο 10 ετών. Και δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει. Και γιατί το πουλάει ο άλλος; Πήρε merkel ή Perazzi;
Κάποτε έκραζαν τα Octavia και τελικά τα μισά ταξί της Ελλάδας είναι Octavia... πούλαγαν τα Benz και έπαιρναν Octavia.
Η γνώμη μου είναι ότι δε σκοτώνουν τα όπλα αλλά τα φυσίγγια.
Εννοείται ότι το μάπα φυσίγγι θα σου κάνει νούμερα ακόμη και στο καλύτερο όπλο.
Σορρυ αν σας κούρασα με τους προβληματισμούς και τις σκέψεις μου...