Τουρκικά όπλα

Καλορίζικο κ καλοτούφεκο Στέλιο.

Δίκαννο είναι φίλε....δν θα πάθει τίποτα.
Όσο τα έχουμε μη βρέξει κ μη στάξει χειρότερα είναι.... .sarcastic.
Ότι καλύτερο οι κάννες των 66cm....well done.
Ευχαριστώ πολύ.

Συνήθως έχω καραμπινες. Επίσης συνήθως 71εκ. Οπότε είπα να δοκιμάσω και κάτι άλλο.

Μεταξύ μας πάντα ήθελα ένα δικαννο.

Ευχαριστώ πολύ.

Συνήθως έχω καραμπινες. Επίσης συνήθως 71εκ. Οπότε είπα να δοκιμάσω και κάτι άλλο.

Μεταξύ μας πάντα ήθελα ένα δικαννο.
Καλά έκανες κ το πήρες.
Και εγώ το καλοκαίρι έκανα την κίνηση κ πήρα ένα μεταχειρισμένο S.Pose με 66cm κάννες για φερμαριστά πιο πολύ κυνήγια με σταθερό τσοκάρισμα 3* & 5*....Μια χαρά κάνει τη δουλειά του.

Καλά έκανες κ το πήρες.
Και εγώ το καλοκαίρι έκανα την κίνηση κ πήρα ένα μεταχειρισμένο S.Pose με 66cm κάννες για φερμαριστά πιο πολύ κυνήγια με σταθερό τσοκάρισμα 3* & 5*....Μια χαρά κάνει τη δουλειά του.
Πολλές επιτυχίες εύχομαι και υγεία!

Πριν καμία 20αρια μέρες αγόρασα κι εγώ ένα ata sp nickel.

Για το αν είναι καλό ή κακό θα το δείξει ο χρόνος και οι επιτυχίες/αποτυχίες.

Από θέμα πάντως εμφάνισης και κατασκευής δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα έπερνα κάτι τέτοιο με 700€.
Καλορίζικο και καλοτούφεκο ....

Στέλιο καλοτουφεκο φίλε έψαξα και εγώ να βρω αλλά δεν υπήρχε μαύρο με 71 κανες που ρωτησα.πες μας εντυπώσεις οπότε μπορέσεις γιατί ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο.και πάλι να το χαρείς φιλε

τι τσοκ φοραει?mobil?
Πολλα τουρκικα φορανε μομπιλ αλλα βλεπω κι αλλες ομοιοτητες οπως οι ωμοι δεν ξερω αν ειναι με πυρους οπως το βερεττα αλλα και σε αυτογεμοι βλεπω πως καποια εχουν ολοιδιο συστημα με τη βερεττα με αλλο τυπο πιστονιου απλος

Τα ΑΤΑ εχουν πολυ ωραιο φινίρισμα για τα λεφτα τους, πραγματικα! Αλλα τα γαμηδια ειναι τουρκικα και δεν τα θελω! Θα μου πεις τοσα πραγματα που αγοράζεις και δεν κοιτας χωρα κατασκευης οπως ρουχα κτλ δεν σε ενοχλουν...τι να πω εχετε δικιο..αλλα ειναι σαν το χοιρινο και τους μουσουλμανους: αμα δε ξερεις οτι εχει χοιρινο δεν ειναι αμαρτια
Καλοτουφεκο και πιστευω θα κρατησει οσο και οποιοδηποτε ακριβοτερο χωρις αμφιβολια .

Πολλα τουρκικα φορανε μομπιλ αλλα βλεπω κι αλλες ομοιοτητες οπως οι ωμοι δεν ξερω αν ειναι με πυρους οπως το βερεττα αλλα και σε αυτογεμοι βλεπω πως καποια εχουν ολοιδιο συστημα με τη βερεττα με αλλο τυπο πιστονιου απλος
την εχω ξαναβάλει

Καλορίζικο κ καλοτούφεκο Στέλιο.

Δίκαννο είναι φίλε....δν θα πάθει τίποτα.
Όσο τα έχουμε μη βρέξει κ μη στάξει χειρότερα είναι.... .sarcastic.
Ότι καλύτερο οι κάννες των 66cm....well done.
Τα 66 σε sp μου φαίνονται πολύ λιγα

Τα 66 σε sp μου φαίνονται πολύ λιγα
Πιστεψέ με πως όλα τα 2 όπλα μου είναι 76cm κ το άλλο είναι 71cm...πάντα στόχευα καλύτερα με τα 76cm ίσως λόγο σωματότυπου.
Τώρα που πήρα το S.Pose στα 66cm κ το κυνηγάω συχνά αρχίζω κ αλλάζω γνώμη ως προς τη σκοπευτική γραμμή του.....Προσωπικά μου αρέσει το ζύγισμά που έχει κ μπορώ και να σου πω, πως μου πέφτει καλύτερα στο ζυγοματικό ακόμη και από τη Fabarm.... :)

Πιστεψέ με πως όλα τα 2 όπλα μου είναι 76cm κ το άλλο είναι 71cm...πάντα στόχευα καλύτερα με τα 76cm ίσως λόγο σωματότυπου.
Τώρα που πήρα το S.Pose στα 66cm κ το κυνηγάω συχνά αρχίζω κ αλλάζω γνώμη ως προς τη σκοπευτική γραμμή του.....Προσωπικά μου αρέσει το ζύγισμά που έχει κ μπορώ και να σου πω, πως μου πέφτει καλύτερα στο ζυγοματικό ακόμη και από τη Fabarm.... :)
Ενταξει αν το κυνηγησειs κατα κορον θα το μαθειs και αυτο και εγω ριχνω με μια κατω απο 60 απλα το μακρυτερο μου φαινετε πιο ανετο σα να σε βοηθαει περισσοτερο ειναι τι βολευει τον καθενα και για τι χρηση το θελει εγω παντωs προτιμω τα μακρυκανα και τα βαρια τουφεκια σε ολα τα κυνηγια

Back