Ναι mobil φοράει!τι τσοκ φοραει?mobil?
Ναι mobil φοράει!τι τσοκ φοραει?mobil?
Στο Ηράκλειο Κρήτης υπήρχε ένα με 71εκ καννη αλλά όχι με μαύρη βάση.Στέλιο καλοτουφεκο φίλε έψαξα και εγώ να βρω αλλά δεν υπήρχε μαύρο με 71 κανες που ρωτησα.πες μας εντυπώσεις οπότε μπορέσεις γιατί ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο.και πάλι να το χαρείς φιλε
Πολυ ωραιο και μ αρεσει που οι τουρκοι βγαζουν ωραια και μπολικη πιστολε λαβηΚαινούργιο μου καλάθι και που θα σε κρεμάσω!!!
View attachment 7610
Πολυ ωραιο και μ αρεσει που οι τουρκοι βγαζουν ωραια και μπολικη πιστολε λαβη
Εκτός από αυτό διαθέτει η λαβή ένα πρήξιμο(Η δεξιά μεριά της λαβης)δεν θυμάμαι την ορολογία του στα εγγλέζικα.Πολυ ωραιο και μ αρεσει που οι τουρκοι βγαζουν ωραια και μπολικη πιστολε λαβη
Palm Swell λέγεται, κοντά έπεσες!Παντσουελ νομίζω λέγεται
Επίσης τα βάλαμε δίπλα δίπλα με ένα 686 και όλοι όσοι είμαστε στο μαγαζί είδαμε ότι το φτηνό τουρκικό είχε καλύτερα ξύλα.
Όπως τα λες φίλε!...όσο γιά τα ξύλα του 686, φημίζονται γιά την ποιότητά τους.
Απαράδεκτο γιά όπλο που κοστίζει δυόμισυ φορές όσο το ΑΤΑ.
Σε κάθε περίπτωση, αν αφήσουμε στην άκρη τα συναισθηματικά της προέλευσης, δύσκολα το ΑΤΑ στην τιμή αυτή να βρει αντίπαλο.
Καλορίζικο!!!
Σκοτώνει πολύ μακριά το Ναβάρο... Τα έριχνα πολύ το 2016... ΚαλοτουφεκοΟ Τούρκος δεν αστειεύεται...
Και το φυσιγγι πολύ καλό.
Δεν αναφέρω αποστάσεις διότι δεν θα το πιστέψετε.
View attachment 7713
40 μέτρα + με 4αρι τσοκ ξερή η τσίχλα!!!Σκοτώνει πολύ μακριά το Ναβάρο... Τα έριχνα πολύ το 2016... Καλοτουφεκο
Ευχαριστώ!!!Να 'σαι καλα να το χαρεις Στελιο! καλη επιλογη
Οι κανες στα τουρκικα ειναι δηλητηριαΟ Τούρκος δεν αστειεύεται...
Και το φυσιγγι πολύ καλό.
Δεν αναφέρω αποστάσεις διότι δεν θα το πιστέψετε.
View attachment 7713
Αυτό το ακούω και το διαβάζω συχνά.Οι κανες στα τουρκικα ειναι δηλητηρια
Θελεις να με βριζει ολη η Ελλαδα φιλε ; κ πολλα γραφω στο φορουμ .Ειναι πολλοι οι καλοθελητεςΑυτό το ακούω και το διαβάζω συχνά.
Αν υποθεσουμε οτι κατι τετοιο ισχυει...θα πρεπει να μας εξηγησει καποιος που οφείλετε αυτό.
Μήπως γνωρίζεις εσύ το γιατι;