Κυνήγι αγριοκούνελα στην Δυτική Αυστραλία.
Rabbit eradication με ένα Stoeger home defence.
Καλή φάση ήταν δεν λέω.
Καλή φάση ήταν δεν λέω.
Είναι πιο όμορφο το 812 για μένα.Ερώτηση
ATA ARMS SP NICKEL ή AKKAR CHURCHILL SP 812 τι από τα δύο? Για πέστε καμία γνώμη
Στην boito βγαινουν αυτα στη βραζιλια πολυ καλα για τα λεφτα τουςΚυνήγι αγριοκούνελα στην Δυτική Αυστραλία.
Καλή φάση ήταν δεν λέω.
Να πω ότι την δουλειά του την έκανε παρόλο την κακομεταχείριση που έχει τραβήξει.Στην boito βγαινουν αυτα στη βραζιλια πολυ καλα για τα λεφτα τους
Τα ξύλα του μόνο αξίζουν περισσότερο...Έχεις κάνεις ιδέα για το παρακάτω μοντέλο; Η τιμή του είναι τσάμπα βέβαια δεν λέει μήκος Καννών. https://arvila.gr/product/δίκανο-super-pose-k18s-trap/
Έχω δει αυτά τα όπλα.Έχεις κάνεις ιδέα για το παρακάτω μοντέλο; Η τιμή του είναι τσάμπα βέβαια δεν λέει μήκος Καννών. https://arvila.gr/product/δίκανο-super-pose-k18s-trap/
Σε ευχαριστώ Στέλιο για την γνώμη σουΈχω δει αυτά τα όπλα.
500ευρώ κόστιζε εκείνο που έπιασα.
Καθόλου ποιοτικό δεν μου φάνηκε.
Ο τρόπος που άνοιγε σφιχτός.
Έκανε ένα τακ πολύ ενοχλητικό όταν όπλιζε.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Εάν σε κάποιον άλλον αρέσει να με συγχωρεί....
Εγώ δεν θα το αγοραζα.
Ήμουν ανάμεσα σε Baikal Mp155 - Stoeger m3000 - Derya Lion Practical και κατέληξα στην 3η λόγω του ότι μου ταίριαζε καλύτερα στον σωματότυπό μου και λόγω μικρότερης ανάκρουσης, αλλά δεν την έχω πολύ καιρό για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.Stoeger m3000 η baikal mp 155;
Είχα την 155, απροβληματιστο όπλο, ευαίσθητη η βαφή της βάσης!Stoeger m3000 η baikal mp 155;
95 εκατοστά απαγορεύεται , κρίμα γιατί θα ήταν σκυλί για τα πυκνά.Πολύ ωραίο για το σπίτι!!!
Ο Αβραμίδης λέει θα το φέρει.95 εκατοστά απαγορεύεται , κρίμα γιατί θα ήταν σκυλί για τα πυκνά.
Μπορεί να ρθει εδώ με άλλες διαστάσεις ώστε να είναι 1 μέτρο.Ο Αβραμίδης λέει θα το φέρει.
Τώρα όταν το φέρει θα δούμε...
Να του βάλουν μεγαλύτερο πελμα στο κοντάκι να πιάσει το ένα μέτρο και να περνάει την νομοθεσία αντε και καμιά μεγαλύτερη καννηΜπορεί να ρθει εδώ με άλλες διαστάσεις ώστε να είναι 1 μέτρο.
Θα τη βρουνε την άκρη....Αφού λέει θα το φέρει θα το φέρει.Να του βάλουν μεγαλύτερο πελμα στο κοντάκι να πιάσει το ένα μέτρο και να περνάει την νομοθεσία αντε και καμιά μεγαλύτερη καννη
Να μπορούσες να του βάλεις ένα ρεντ ντοτ στη ράγα.Θα τη βρουνε την άκρη....Αφού λέει θα το φέρει θα το φέρει.
Λογικά θα έχει καλή τιμή.
Αυτό είναι να το χεις στο σπίτι για ώρα ανάγκης.Να μπορούσες να του βάλεις ένα ρεντ ντοτ στη ράγα.