Το Α και το Ω στην ιδιογόμωση

Εσένα captain σε κόβω να παίρνεις ντοκτορά στην ιδιογομωση ‼️
Μπα ... μούφα!.sarcastic.

Υ.Γ:
το ξανάπα, άμα πέτυχω αυτές τις 2-3 μπαρούτες που έχω ...τέλος! είμαι firm...μετά για το γούστο & τους φίλους, H.L for ever!!!.love.

Last edited:
Γιάννη εγώ δεν εμπιστεύομαι τις χύμα, αύριο λέω να παραγγείλω πρώτη φορά ssb 150 χύμα γιατί δέν πρόκειται να έρθει σε αυθεντική συσκευασία, ελπίζω να μην προκύψει άλλη από αυτήν.
.shake hands....αν μπορούσα μόνο αυθεντικές σφραγισμένες συσκευασίες θα αγόραζα...αλλα δεν υπάρχουν όλες...

Γιάννη την ssb 150 θα την δοκιμάσω για πρώτη φορά, αν είναι όπως λέγεται θα την στοκαρω. Στόχος μου είναι να γεμίσω 34, 36 και 38 γραμμάρια και να καταλήξω σε ένα από τα τρία, πάντα στην λογική που εσύ είχες αναφέρει, πολύ χαμηλή Pmax, ταχύτητα γύρω στα 405 μ/δ και συγκέντρωση περίπου 60% στα 36,5 μ. με 4*.

...νομίζω, μεγάλη δουλειά αν το καταφέρεις, και ίσως είναι εφικτό, γιατί με χαμηλές πιέσεις και με τα τέσσερα αστέρια τα σκάγια θα φύγουν πιο "αστρεσάριστα" παρόλες τις ψηλές ταχύτητες...

...επίσις ο Παπατσαρούχας γράφει κάπου οτι ..."ο απόλυτος κύλινδρος μας δίνει, η μπορεί να μας δώσει τις καλύτερες κατανομές"...

Last edited:
Αυτό υποθέτω και εγώ Γιάννη, για τις καλύτερες κατανομες που λες, ίσως μια ελάχιστη σύσφιξη, όπως 0,05 με 0,10 του χιλιοστού ίσως είναι ακόμη καλύτερη.
...όπως και να έχει με 34,36,38 για τα 35 μέτρα, υπ' αυτά τα δεδομένα, ανοιχτό τσόκ καλύτερα από κλειστό....

Γιάννη την ssb 150 θα την δοκιμάσω για πρώτη φορά, αν είναι όπως λέγεται θα την στοκαρω. Στόχος μου είναι να γεμίσω 34, 36 και 38 γραμμάρια και να καταλήξω σε ένα από τα τρία, πάντα στην λογική που εσύ είχες αναφέρει, πολύ χαμηλή Pmax, ταχύτητα γύρω στα 405 μ/δ και συγκέντρωση περίπου 60% στα 36,5 μ. με 4*.
Στα 34 μονη της δεν καιγεται στα 36 θα βγαλεις καλουτσικο φυσιγγι απο εκει και πανω παει γα@@@@ντας

Γιάννη αν λειτουργήσει στο 12αρι, τότε θα πάει ακόμα καλύτερα στα μικρότερα διαμετρηματα.
...όπου δεν είναι αρκετά τα σκάγια, και θέλουμε περισσότερα π.χ. για πιο "χοντρά" θηράματα ...υπό προϋποθέσεις ναι...

...ως ένα όριο... προσωπικά πιστεύω οτι αν θέλουμε να ρίχνουμε πάνω από 30 γραμμάρια πρέπει να πάμε στο 12αρι...

... η S4 n , 33,5 ευρώ τα 500 γρ. σε αυθεντική συσκευασία της ΝSI (29 ευρώ η χυμά...)
Εγώ έχω και της δυο διάφορες μεγαλες δεν έχουν αν και δεν έχω ταχογράφο νομίζω ότι αυτή στη. Συσκευασία είναι λίγο ποιο γκάζιαρια μπορεί να κανό και Λαθος ομως

IMG_20210227_095137~2.jpg
Λευτερη νορμαλ τουφεκια σε 12-76 δοκιμασες αυτην που ανεβασα ειναι με συσφιξη 3,5 δεκατα σχεδον 4 αστρα στα 36 μετρα

View attachment 43462

Λευτερη νορμαλ τουφεκια σε 12-76 δοκιμασες αυτην που ανεβασα ειναι με συσφιξη 3,5 δεκατα σχεδον 4 αστρα στα 36 μετρα
Σάκη είναι πάρα-πάρα πολύ καλή κυνηγετική τουφεκιά!.shake hands.:)

Υ.Γ...θέλω να πιστεύω οτι ήταν και μαλακιά για το βάρος της , έτσι?

Back