Μπα ... μούφα!Εσένα captain σε κόβω να παίρνεις ντοκτορά στην ιδιογομωση![]()

Υ.Γ: το ξανάπα, άμα πέτυχω αυτές τις 2-3 μπαρούτες που έχω ...τέλος! είμαι firm...μετά για το γούστο & τους φίλους, H.L for ever!!!

Last edited:
Μπα ... μούφα!Εσένα captain σε κόβω να παίρνεις ντοκτορά στην ιδιογομωση![]()
Η πιο ακριβή ποια είναιΜπα ... μούφα!
Υ.Γ: το ξανάπα, άμα πέτυχω αυτές τις 2-3 μπαρούτες που έχω ...τέλος! είμαι firm...μετά για το γούστο & τους φίλους, H.L for ever!!!![]()
... η S4 n , 33,5 ευρώ τα 500 γρ. σε αυθεντική συσκευασία της ΝSI (29 ευρώ η χυμά...)Η πιο ακριβή ποια είναι![]()
Γιάννη εγώ δεν εμπιστεύομαι τις χύμα, αύριο λέω να παραγγείλω πρώτη φορά ssb 150 χύμα γιατί δέν πρόκειται να έρθει σε αυθεντική συσκευασία, ελπίζω να μην προκύψει άλλη από αυτήν.
...όπως και να έχει με 34,36,38 για τα 35 μέτρα, υπ' αυτά τα δεδομένα, ανοιχτό τσόκ καλύτερα από κλειστό....Αυτό υποθέτω και εγώ Γιάννη, για τις καλύτερες κατανομες που λες, ίσως μια ελάχιστη σύσφιξη, όπως 0,05 με 0,10 του χιλιοστού ίσως είναι ακόμη καλύτερη.
Οι sp εχουν 43-45 ευρω το μισο κιλο !!Η πιο ακριβή ποια είναι![]()
Στα 34 μονη της δεν καιγεται στα 36 θα βγαλεις καλουτσικο φυσιγγι απο εκει και πανω παει γα@@@@νταςΓιάννη την ssb 150 θα την δοκιμάσω για πρώτη φορά, αν είναι όπως λέγεται θα την στοκαρω. Στόχος μου είναι να γεμίσω 34, 36 και 38 γραμμάρια και να καταλήξω σε ένα από τα τρία, πάντα στην λογική που εσύ είχες αναφέρει, πολύ χαμηλή Pmax, ταχύτητα γύρω στα 405 μ/δ και συγκέντρωση περίπου 60% στα 36,5 μ. με 4*.
...όπου δεν είναι αρκετά τα σκάγια, και θέλουμε περισσότερα π.χ. για πιο "χοντρά" θηράματα ...υπό προϋποθέσεις ναι...Γιάννη αν λειτουργήσει στο 12αρι, τότε θα πάει ακόμα καλύτερα στα μικρότερα διαμετρηματα.
Εγώ έχω και της δυο διάφορες μεγαλες δεν έχουν αν και δεν έχω ταχογράφο νομίζω ότι αυτή στη. Συσκευασία είναι λίγο ποιο γκάζιαρια μπορεί να κανό και Λαθος ομως... η S4 n , 33,5 ευρώ τα 500 γρ. σε αυθεντική συσκευασία της ΝSI (29 ευρώ η χυμά...)
κάποιο άλλο βιβλίο υπάρχει;; αυτό το διάβασα και ψάχνω και για άλλα βιβλία αλλά δεν μπορώ να βρωΧ. Χατζιώτης.
Λευτερη νορμαλ τουφεκια σε 12-76 δοκιμασες αυτην που ανεβασα ειναι με συσφιξη 3,5 δεκατα σχεδον 4 αστρα στα 36 μετραΓιάννη την ssb 150 θα την δοκιμάσω για πρώτη φορά, αν είναι όπως λέγεται θα την στοκαρω. Στόχος μου είναι να γεμίσω 34, 36 και 38 γραμμάρια και να καταλήξω σε ένα από τα τρία, πάντα στην λογική που εσύ είχες αναφέρει, πολύ χαμηλή Pmax, ταχύτητα γύρω στα 405 μ/δ και συγκέντρωση περίπου 60% στα 36,5 μ. με 4*.
Σάκη είναι πάρα-πάρα πολύ καλή κυνηγετική τουφεκιά!View attachment 43462
Λευτερη νορμαλ τουφεκια σε 12-76 δοκιμασες αυτην που ανεβασα ειναι με συσφιξη 3,5 δεκατα σχεδον 4 αστρα στα 36 μετρα
ΣούπερView attachment 43462
Λευτερη νορμαλ τουφεκια σε 12-76 δοκιμασες αυτην που ανεβασα ειναι με συσφιξη 3,5 δεκατα σχεδον 4 αστρα στα 36 μετρα