Εχεις δικιο φιλε , αλλα απο περιεργεια κ μονο , εισαι ιδιογομωτης η θελεις να ξεκινησεις ;Παιδιά να κανω μια ερωτηση?
Διαβαζω το topic ''To A και το Ω στην ιδιογομωση'' οταν διαβασα τον τιτλο, το μυαλο μου πηγε στα εργαλια, στον εξοπλισμο , και τους κανονες τηρησης (να ενα ωραιο θεμα) που πρεπει να τηρουνται,ωστε να μην παραγει καποιος ενα επικινδυνο φυσσιγι...
Αυτα που γραφετε(κατα ην ταπεινη μου γνωμη,χωρις ιχνος ειρωνιας) περι πυριτιδων, και συγκεντρωτηρων, τα γραφετε και στ ''Συμβουλες και συνταγες Ιδιογωμοσης'''
Τι λετε?![]()
Δημητρη γιατι το λες αυτο;Μην φτιαξεις αλλα , κοφτα οσα εχεις φτιαξει
Νομίζω είναι η csb1 M και είναι πιο εκρηκτική από την απλή!! Την είχα δουλέψει στα 1,57 χ 30 και 1,6 χ 31 με 688 και uee! Πιό ψηλά που δοκίμασα στην αρχή <τίναζε πέταλα> και σκόρπαγε τα σκάγια Νο 8,5-9!!Αυτή εδω ειναι Δημήτρη... Το lot ειναι τελικα 3384,οχι 3370, δεν μπορω να το διορθωσω στο αρχικό μηνυμα. Ειναι αληθεια οτι οι καινουργιες ειναι πιο προοδευτικες και θελουν 1.72 γρ;
View attachment 11736
Τοσοι μαστοροι στα δεκατα του χιλιοστου παλευουν το πιο σημαντικο κανεις δεν ειδε , προβλημα ασφαλειας δεν εχεις αλλα ειμαστε off topic φιλεΔημητρη γιατι το λες αυτο;
Το καταστημα που την πηρα δεν εμπορευεται την csb1-m. Να εγινε το λαθος απο το εργοστάσιο; Περίεργο μου φαίνεταιΝομίζω είναι η csb1 M και είναι πιο εκρηκτική από την απλή!! Την είχα δουλέψει στα 1,57 χ 30 και 1,6 χ 31 με 688 και uee! Πιό ψηλά που δοκίμασα στην αρχή <τίναζε πέταλα> και σκόρπαγε τα σκάγια Νο 8,5-9!!
Δεν υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας μέχρι 1.70-1.75 με όποια απο τις 3 csb1 γέμισες .Το καταστημα που την πηρα δεν εμπορευεται την csb1-m. Να εγινε το λαθος απο το εργοστάσιο; Περίεργο μου φαίνεται
Μπράβο Βασίλη!!Πώς σας φαίνεται το παρακάτω βιβλίο για αρχή; (τυχαίο το site)
https://www.eurobooks.net/product_info.php?products_id=96705&cPath=290
Μπράβο Βασίλη!!
Πολύ ενδιαφέρον φένεται από αυτά που γράφει, ότι αναλύει!!
Έγινε η παραγγελία.. μαζί θα μου στείλουν και ένα βιβλίο με συνταγές κυνηγίουΜε τοσα θεματα που περιλαμβανει.... για αρχη πιστευω οτι θα να ειναι καλο εως πολυ καλο!!!
Μαλακια εκδοσεις....Το Καμασουτρα επρεπε να στελνουν μαζι.Έγινε η παραγγελία.. μαζί θα μου στείλουν και ένα βιβλίο με συνταγές κυνηγίου![]()
Οικονομικό είναι.....καλά έκανες!! Σκέφτομαι να το τσιμπήσω κ εγώ σου λέω...Έγινε η παραγγελία.. μαζί θα μου στείλουν και ένα βιβλίο με συνταγές κυνηγίου![]()
Οικονομικό είναι.....καλά έκανες!! Σκέφτομαι να το τσιμπήσω κ εγώ σου λέω...![]()
Άαααλλο πράγμα να το έχεις δια παντός στη βιβλιοθήκη σου ....χωρις να σημαινει οτι ειναι κακο να
το εχεις στην βιβλιοθηκη σου!!!
Αρχηζης και μουρλενεσε και εσει σαν εμαςΆαααλλο πράγμα να το έχεις δια παντός στη βιβλιοθήκη σου ....κι ας έχει προχωρίσει κάποιος....
![]()