Το Α και το Ω στην ιδιογόμωση

Παιδιά να κανω μια ερωτηση?
Διαβαζω το topic ''To A και το Ω στην ιδιογομωση'' οταν διαβασα τον τιτλο, το μυαλο μου πηγε στα εργαλια, στον εξοπλισμο , και τους κανονες τηρησης (να ενα ωραιο θεμα;)) που πρεπει να τηρουνται,ωστε να μην παραγει καποιος ενα επικινδυνο φυσσιγι...
Αυτα που γραφετε(κατα την ταπεινη μου γνωμη,χωρις ιχνος ειρωνιας) περι πυριτιδων, και συγκεντρωτηρων, τα γραφετε και στο ''Συμβουλες και συνταγες Ιδιογωμοσης''':)
Τι λετε?.think.

Last edited:
Παιδιά να κανω μια ερωτηση?
Διαβαζω το topic ''To A και το Ω στην ιδιογομωση'' οταν διαβασα τον τιτλο, το μυαλο μου πηγε στα εργαλια, στον εξοπλισμο , και τους κανονες τηρησης (να ενα ωραιο θεμα;)) που πρεπει να τηρουνται,ωστε να μην παραγει καποιος ενα επικινδυνο φυσσιγι...
Αυτα που γραφετε(κατα ην ταπεινη μου γνωμη,χωρις ιχνος ειρωνιας) περι πυριτιδων, και συγκεντρωτηρων, τα γραφετε και στ ''Συμβουλες και συνταγες Ιδιογωμοσης''':)
Τι λετε?.think.
Εχεις δικιο φιλε , αλλα απο περιεργεια κ μονο , εισαι ιδιογομωτης η θελεις να ξεκινησεις ;

Last edited:
Αυτή εδω ειναι Δημήτρη... Το lot ειναι τελικα 3384,οχι 3370, δεν μπορω να το διορθωσω στο αρχικό μηνυμα. Ειναι αληθεια οτι οι καινουργιες ειναι πιο προοδευτικες και θελουν 1.72 γρ;
View attachment 11736
Νομίζω είναι η csb1 M και είναι πιο εκρηκτική από την απλή!! Την είχα δουλέψει στα 1,57 χ 30 και 1,6 χ 31 με 688 και uee! Πιό ψηλά που δοκίμασα στην αρχή <τίναζε πέταλα> και σκόρπαγε τα σκάγια Νο 8,5-9!!

Για αυτό σας λέω προσοχή με της Ισπανίδες γιατί της έχουν μπερδεψει πολύ, ευκολα κάποιος θα μπερδέψει τον ένα κωδικό με τον αλλο. Θα έλεγα στους νεους η στους εν δύναμη ιδιωγομωτες να της αποφεύγουν και να προτιμούν ποιο σίγουρες και σταθερές πυριτιδες.

Νομίζω είναι η csb1 M και είναι πιο εκρηκτική από την απλή!! Την είχα δουλέψει στα 1,57 χ 30 και 1,6 χ 31 με 688 και uee! Πιό ψηλά που δοκίμασα στην αρχή <τίναζε πέταλα> και σκόρπαγε τα σκάγια Νο 8,5-9!!
Το καταστημα που την πηρα δεν εμπορευεται την csb1-m. Να εγινε το λαθος απο το εργοστάσιο; Περίεργο μου φαίνεται

Το καταστημα που την πηρα δεν εμπορευεται την csb1-m. Να εγινε το λαθος απο το εργοστάσιο; Περίεργο μου φαίνεται
Δεν υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας μέχρι 1.70-1.75 με όποια απο τις 3 csb1 γέμισες .
Απλά αν θέλεις μια φώτο βάλε απο τα φυσίγγια με περιγραφή (καψύλι -δοσολογία -βύσμα -τελικό πάτημα .
https://www.maxamcorp.com/en/cartridges-components/components/powder

Μπράβο Βασίλη!!
Πολύ ενδιαφέρον φένεται από αυτά που γράφει, ότι αναλύει!!
Με τοσα θεματα που περιλαμβανει.... για αρχη πιστευω οτι θα να ειναι καλο εως πολυ καλο!!!
Έγινε η παραγγελία.. μαζί θα μου στείλουν και ένα βιβλίο με συνταγές κυνηγίου bbq3

Παλιά ο μ. πατέρας με τον θείο γέμιζαν σταθερά ίδια δοσολογία της πυρίτιδας πχ 1.50
κι'άλλαζαν μόνο το βάρος των σκαγιών ανάλογα με το τι καιρό άκουγαν απο το ραδιόφωνο θάκανε.
1.50 χ 28 με ''ψηλό '' βύσμα (24 χιλ)
1.50 χ30 με ''χαμηλό βύσμα (21 χιλ )
1.50 χ32 με '' χαμηλό'' βύσμα πάλιν (21 χιλ )
Σήμερα ''σφάζοντας ''διάφορα εμπορικά (πάρα πολλά ) βλέπει κάποιος ότι αυτή η τακτική εφαρμόζεται κι'είναι ένας μπούσουλας
για κατανόηση σχέσης καιρικές συνθήκες κ βάρος γόμωσης .

Οικονομικό είναι.....καλά έκανες!! Σκέφτομαι να το τσιμπήσω κ εγώ σου λέω... ;)

Εσυ τι να το κανεις βρε φιλε ?? Εσυ εισαι προχωρημενος πλεον.......χωρις να σημαινει οτι ειναι κακο να
το εχεις στην βιβλιοθηκη σου!!! ;) :)

Back