Έχω την εντύπωση ότι προσπαθηται να πάτε από την μέση στην αρχή και μετά στο τέλος. Φίλικα πάντα και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν.

Έχω την εντύπωση ότι προσπαθηται να πάτε από την μέση στην αρχή και μετά στο τέλος. Φίλικα πάντα και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν.
Ποιός κάλυκας εχει 69.4 ??FIOCCHI ??Παιδιά σας καταλαβαινω και εχετε δικιο αλλα εχω διαβασει κ συνεχιζω. Κατανοητά αυτά που λετε αλλα το θέμα μου ειναι άλλο.Ποσο να ειναι το τελικό υψος,ασχετα απο τον συγκεντρωτηρα και τον θαλαμο, ενος κάλυκα 69.4 με 3 στάδια.
Τους fiocchi τους βρίσκω στα 69.1 κ τους maxam στα 69.4...Ποιός κάλυκας εχει 69.4 ??FIOCCHI ??
Λίστα δν γνωρίζω αν υπάρχει, αλλά κατά την άποψη μου κάποια βύσματα σκληρά,μέτρια ή μαλακά ξεχωρίζουν θεωριτικά....Maxam Κώστα ναι... Απο 69.2 ως 69.4 ειναι. Υπαρχει πουθενα λιστα που να γραφει ποια βυσματα ειναι μαλακα/μετρια/σκληρά;
Λοιπόν maxam 12/69.40 uee csb 1 1.70 x32 aquila 22 (χάραγμα -3ο -ρελιασμα)57.80Maxam Κώστα ναι... Απο 69.2 ως 69.4 ειναι. Υπαρχει πουθενα λιστα που να γραφει ποια βυσματα ειναι μαλακα/μετρια/σκληρά;
Ποια Csb 1 εχεις ξερεις ακριβως ; σε τι ν σκαγι θα γεμισεις ;Παιδιά σας καταλαβαινω και εχετε δικιο αλλα εχω διαβασει κ συνεχιζω. Κατανοητά αυτά που λετε αλλα το θέμα μου ειναι άλλο.Ποσο να ειναι το τελικό υψος,ασχετα απο τον συγκεντρωτηρα και τον θαλαμο, ενος κάλυκα 69.4 με 3 στάδια.
Μα το τελικο υψος εν μεροι καθορίζεται απο το υψος του συγκετροτηρα= κενο απο τα σκαγια μέχρι το χιλος του καλικα κ κατ επεκταση το ποσο θα συμπεστει το αμορτισερ= θαλαμος καύσης.Παιδιά σας καταλαβαινω και εχετε δικιο αλλα εχω διαβασει κ συνεχιζω. Κατανοητά αυτά που λετε αλλα το θέμα μου ειναι άλλο.Ποσο να ειναι το τελικό υψος,ασχετα απο τον συγκεντρωτηρα και τον θαλαμο, ενος κάλυκα 69.4 με 3 στάδια.
Ενταξει παιδια,κατανοητα, σας ευχαριστώ. Ημουν μπερδεμενος επειδη επερνα ως δεδομενο το σταθερο κενο χώρο σε ολα τα σεταπ.Μα το τελικο υψος εν μεροι καθορίζεται απο το υψος του συγκετροτηρα= κενο απο τα σκαγια μέχρι το χιλος του καλικα κ κατ επεκταση το ποσο θα συμπεστει το αμορτισερ= θαλαμος καύσης.
Για αρχη βρες τον συγκετροτηρα που θέλεις δες τι κενο σου αφήνει το στησημο σου κ μετα θα δεις για το τελικο κλείσιμο. Για χριση 3ου σταδιου 11-12mm θα ηταν καλα
Τώρα στην αρχή ΝΑΙ !!! Να διατηρείς σταθερό κενό για όλα τα set up .Aπό 11-11.5 χιλ .Δοκίμαζε τα βύσματα και να βάζεις αυτό που σου δίδει αυτό το κενό .Υπάρχουν 2 ισο'υ'ψή βύσματα με διαφορετικά χαρακτηριστικά .Η διαφορά τους για αρχή είναι δευτερευούσης σημασίας .Ενταξει παιδια,κατανοητα, σας ευχαριστώ. Ημουν μπερδεμενος επειδη επερνα ως δεδομενο το σταθερο κενο χώρο σε ολα τα σεταπ.
Ειναι σκουρο χρωμα η ξανθο η πυριτιδα ;Ν8.5 ή 9. Η csb1 απλη χυμα.
Ειναι του 2019, αν θυμαμαι καλα λοτ 3370, δεν το εχω μπροστα μου τωρα.
Γιάννη αν θες το διορθώνουμε.δεν μπορω να το διορθωσω στο αρχικό μηνυμα.
Εχεις φτιαξει φυσιγγια ;Αυτή εδω ειναι Δημήτρη... Το lot ειναι τελικα 3384,οχι 3370, δεν μπορω να το διορθωσω στο αρχικό μηνυμα. Ειναι αληθεια οτι οι καινουργιες ειναι πιο προοδευτικες και θελουν 1.72 γρ;
View attachment 11736
Μην φτιαξεις αλλα , κοφτα οσα εχεις φτιαξειΚαμμια εικοσαριά...Απο 1.62 ως 1.72.