Το Α και το Ω στην ιδιογόμωση

sipe δεν βλεπω.......
Κ η διβασική χρειάζεται για τις βροχερές ημέρες στο βάλτο.... .sarcastic.
Έχω καμιά 150αριά gr....θα την κάψω κι αυτή στα μπασίματα στην τσίχλα... ;) .big smile. από το θεό έπεσαν φέτος, όσες έπεσαν.

Last edited:
Φωτοβολιδα στην μουρλια εισαι supermagnum ρε φιλε , αλλα στα φυσιγγια ολο 1.40 χ 32 ακουω οτι φτιαχνεις
Μην το λες.αλο τη γραφο αλο τη κανω
Φωτοβολιδα στην μουρλια εισαι supermagnum ρε φιλε , αλλα στα φυσιγγια ολο 1.40 χ 32 ακουω οτι φτιαχνεις
Αλο τη γραφο αλο τη φτιαχνο.στα σκαγγια ειμαι τσιγγουνης στην μπαρουτη ανηκτοχερης .sarcastic. .sarcastic.

Ίσως το πιο σημαντικό υλικό που πρέπει να δώσουμε προσοχή είναι κατά τη γνώμη μου η πυρίτιδα. Θέλω να ρωτήσω τους πιο έμπειρους τι είδους διαφορές μπορεί να παρατηρηθούν από lot σε lot και πόσο σημαντικές μπορεί να είναι; Σε τι βαθμό θα επηρεάσουν το βάρος που θα βάλουμε σε ένα φυσίγγιο; Προσωπικά είχα δει τεράστια διαφορά στην GM3 πριν λίγα χρόνια που είχαν αλλάξει σύνθεση ενώ ο κατασκυαστής την έδινε να γεμίζεται στην ίδια ποσότητα με την παλαιότερη. Από ότι έχω διαβάσει πλέον έχει αλλάξει πάλι η σύνθεση της.

Ολα ειναι σημαντικα κυριε Βασιλη στο κλεισιμο ενος φυσιγγιου.....η πυριτιδα και η σταθεροτητα του lot
ειναι τα βασικα θεματα που αποσχολουν ολους..... τα μη σταθερα lot ειναι μεγαλος ''πονοκεφαλος''...... σε
αναγκαζουν να ξεκινας δοκιμες απο την αρχη....για βρεις παλι την ιδια αποδοση στο φυσιγγιο σου.
Τα καψουλια.....αλλος ''πονοκεφαλος''......εαν δεν εχουν την αναλογη ''δυναμη'' συμφωνα με τον τυπο του
τουφεκια δεν ''βγαζεις΄΄ με τιποτα.....τα σκαγια....εαν πεσεις σε παρτιδα που δεν εχουν την σκληροτητα
που πρεπει να εχουν....ψαχνεις να βρεις γιατι δεν επεσε το θηραμα. Οταν πεσεις σε παρτιδα που τα σκαγια
ειναι ''βουτυρο'' ουτε τα μισα δεν φτανουν στο θηραμα απο την παραμορφωση που εχουν παθει......
ΟΛΑ ειναι σημαντικα....ακομα και σκληροτητα των βυσματων.....οπως και η διαφορα πυθμενα που εχουν
οι καλυκες.

.....η πυριτιδα και η σταθεροτητα του lot
ειναι τα βασικα θεματα που αποσχολουν ολους..... τα μη σταθερα lot ειναι μεγαλος ''πονοκεφαλος''...... σε
αναγκαζουν να ξεκινας δοκιμες απο την αρχη....για βρεις παλι την ιδια αποδοση στο φυσιγγιο σου.
Σωστότατα Νίκο!!Γι αυτό πιστεύω ότι αγοράζουμε πυρίτιδες περίοδο που μπορούμε να δοκιμάσουμε τα φυσίγγια μας και στο θήραμα εκτός του στόχου και άν τη βρούμε στη δοσολογία και μας κάνει τα κέφια,παίρνουμε όσο περισσότερη ποσότητα μπορούμε από το ίδιο λοτ για να έχουμε και να αργήσουμε να ψαχνόμαστε πάλι!!

Ναι ετσι ακριβως....οταν εχεις ενα lot και εχεις ''βρει'' την τουφεκια.....καλο ειναι να αγοραζουμε αρκετη
ποσοτητα ωστε να γλυτωνουμε απο δοκιμες και σπαζοκεφαλιες.....εχω sipe lot του 16 και δουλευω....ακουω
απο συναδελφους οτι τα σημερινα lot της sipe θελουν 688 καψουλι για δουλεψουν και +0,5 πυριτιδα επι
πλεον στα ιδια γραμμαρια σκαγιων που δουλευαμε...δλδ. απαραδεκτα πραγματα Σπυρο!!!
Εφοσον ''εβαλαν'' χερι στην sipe.....σκεψου τι θα γινει με τις υπολοιπες μπαρουτες !!!!

Κώστα το μόνο που θα σου εισηγηθώ είναι να μην μπλέξεις με πολλές μπαρούτες .Διάλεξε 2 και μείνε μ'αυτές
Έτσι! 2 από μονοβασικές ,2 από διβασικές και 2 από τροποποιημένες!!;):D Αστειευόμενος Λάμπη,αλλά όσο με ποιο πολλές μπλέξεις, χάνεσαι στο τέλος και δεν κατασταλάζεις ποτέ!! Έλα που θες να τις δοκιμάσεις όλες όμως,για να έχεις μια εικόνα του τι παίζει η κάθε μία!!

Μην είστε τόσο αρνητικοί αν άλλαξαν την προοδευτικότητα της sipe! Η αν το πούμε παλιά sipe ήταν ιδιαίτερα νευρική και δυνατή, η σημερινή είναι πιο μαλακή στην τουφεκιά αλλά εξίσου δυνατή με 0.5γρ. παρά πάνω. Τώρα μπορείς να δεις τις διαφορές μεταξύ των sipe & s4 πιο καθαρά συν ότι το εύρος πλέον των 2 αυτών πυριτιδών έχει μεγαλώσει.

Μην είστε τόσο αρνητικοί αν άλλαξαν την προοδευτικότητα της sipe! Η αν το πούμε παλιά sipe ήταν ιδιαίτερα νευρική και δυνατή, η σημερινή είναι πιο μαλακή στην τουφεκιά αλλά εξίσου δυνατή με 0.5γρ. παρά πάνω. Τώρα μπορείς να δεις τις διαφορές μεταξύ των sipe & s4 πιο καθαρά συν ότι το εύρος πλέον των 2 αυτών πυριτιδών έχει μεγαλώσει.
Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει αλλαξει η προοδευτικοτητα στην Sipe φίλε , μην ακουτε κουβεντες καφενειου , ηταν κ ειναι το προτυπο της σταθεροτητας η Sipe

Back