Το Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...

Φιλε Γιωγο, βαψιμο τι εννοεις?.xm.
Wood stain, χρησιμοποιώ της birchwood casey, το φέρνει ο Διαμαντοπουλος αλλά το βρίσκεις και στο ebay. Δεν μου αρέσει να βάφω τα ξύλα αλλά αν δεν βοηθάει η καρυδιά, είναι μονόδρομος. Υδροχρωμα εμποτισμού για ξύλο είναι.

Πωπω... είχε παίξει πολύ ξύλο αυτό το όπλο! Δείχνει βετεράνος.
Και λίγα λες....:(
Πώς τα καταφέρνουν έτσι δεν μπορώ να καταλάβω. Έχει δουλειά ακόμα και πρέπει ότι γίνεται, να γίνεται εννοείται χωρίς να μπαίνουν σε κίνδυνο τα "μέτρα" του κατόχου. Τώρα είναι στην διαδικασία "σφραγισματος". :)

Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Το όπλο ήρθε στην κατοχή μου πριν λίγες μέρες,συγκεκριμένα μου χαριστηκε.Ήταν σε μια ντουλάπα τουλάχιστον τριάντα χρόνια. Τα ξύλα όντως είναι χάλια γι αυτό το ανέλαβε ο Altair lusso.Σειρά έχουν τα μεταλλικά μέρη, το ψάχνω λίγο που να το στείλω.

Και λίγα λες....:(
Πώς τα καταφέρνουν έτσι δεν μπορώ να καταλάβω. Έχει δουλειά ακόμα και πρέπει ότι γίνεται, να γίνεται εννοείται χωρίς να μπαίνουν σε κίνδυνο τα "μέτρα" του κατόχου. Τώρα είναι στην διαδικασία "σφραγισματος". :)
Γιωργο,το κοντακι εχει "παρει",καθολου?
Κουναει?
Εκει,πασχουν πολυ!
Λογω εγκάρσιας βιδας..

Γιωργο,το κοντακι εχει "παρει",καθολου?
Κουναει?
Εκει,πασχουν πολυ!
Λογω εγκάρσιας βιδας..
Γιάννη, αυτό θα μας το απαντήσει ο Θοδωρής, αν διαβάσει το μνμ σου. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω αφού κρατάω σκέτα ξύλα στα χέρια μου.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Το όπλο ήρθε στην κατοχή μου πριν λίγες μέρες,συγκεκριμένα μου χαριστηκε.Ήταν σε μια ντουλάπα τουλάχιστον τριάντα χρόνια. Τα ξύλα όντως είναι χάλια γι αυτό το ανέλαβε ο Altair lusso.Σειρά έχουν τα μεταλλικά μέρη, το ψάχνω λίγο που να το στείλω.
Θοδωρή, έχουμε άνθρωπο και για αυτή την δουλειά, δες εδώ ...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/o-master-chef-των-όπλων.1420/

Τα λάδια από τον μηχανισμό είχαν κάνει τις επαφές να φαίνονται σαν κάρβουνο.....

Έγινε καθαρισμός τοπικά και τα παλιά λάδια άρχισαν να ξερνάνε από το ταλαιπωριμενο ξύλο.....

Επιστρατευθηκε η μέθοδος ενός ελαφρού wood bleaching, ώστε να απομακρυνθούν μελανιές και μαυρίλες στα βαθιά χτυπήματα και άρχισε να φαίνεται πάλι ξύλο.....

Μετά σειρά είχαν η αλκάνα και το stain για να πλησιάσουμε την απόχρωση της "μαμίσιας" εκδοχής του κατασκευαστή...

Η πάπια είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο....

Συνεχίζουμε....:)

Τα λάδια από τον μηχανισμό είχαν κάνει τις επαφές να φαίνονται σαν κάρβουνο.....

Έγινε καθαρισμός τοπικά και τα παλιά λάδια άρχισαν να ξερνάνε από το ταλαιπωριμενο ξύλο.....

Επιστρατευθηκε η μέθοδος ενός ελαφρού wood bleaching, ώστε να απομακρυνθούν μελανιές και μαυρίλες στα βαθιά χτυπήματα και άρχισε να φαίνεται πάλι ξύλο.....

Μετά σειρά είχαν η αλκάνα και το stain για να πλησιάσουμε την απόχρωση της "μαμίσιας" εκδοχής του κατασκευαστή...

Χωρίς λογια

Γιώργο δείχνει να ξεπέρνα την "ανανέωση" .. παει για μεταμόρφωση μην σου πω μετάλλαξη..
παίζεις σε ανεβασμένο επίπεδο τεχνικών ποια .. μπράβο
*όταν θα έχεις χρόνο πες μας λίγο για την διαδικασία "ελαφρού wood bleaching" που αναφέρεις. (αν και νομίζω , κάπου το έχεις περιγράψει παλαιότερα αλλά δεν το βρίσκω)

Μεταμορφωνεται το όπλο κ μπράβο για το μεράκι σου φίλε... Δεν ξέρω αν υπάρχει επαγγελματίας που θα έκανε κάτι αντίστοιχο κ πόσο θα το κοστολογουσε..
Επιπλέον ο Θοδωρής είναι εξαιρετικό παιδί κ εχει άποψη στο κυνηγι κ θα του ταιριαξει απόλυτα το όπλο σε αισθητική...

Back