Ισως,περισσοτερο βαρος...Ποιες ειναι οι διαφορες της καρυδιας απο την οξια σε 1 κοντακι εκτος απο τα νερα;
Αναλογως της πυκνοτητας του ξυλου στα συγκεκριμενα κομματια,ισων διαστασεων,που συγκρινουμε.
Ισως,περισσοτερο βαρος...Ποιες ειναι οι διαφορες της καρυδιας απο την οξια σε 1 κοντακι εκτος απο τα νερα;
Ευκαιρία να φτιάξεις ένα καινούριο στα μέτρα σου, που να εξυπηρετεί τις δικές σου προτιμήσεις, ανάγκες, ιδιαιτερότητες κτλ, κτλ.παιδια τη βοηθεια σας.ελπιζω να γραφω στο σωστο το σκ δεν ξερω τι με επιασε κ ειπα να επεμβω λιγο στο κοντακι μου.το οπλο ειναι αριστερο benelli montefeltro.παντα απο καινουργιο εκτος των αλλων διαστασεων δεν μου καθοτανε καλα η λαβη.την ηθελα λιγο πιο λεπτη κ στρογγυλη κ λιγο πιο πιστολε.ετσι λοιπον επιασα δουλεια με λιμες κ γυαλοχαρτα.το αποτελεσμα πολυ καλυτερο μεχρι που το παρακανα κ στο πανω μερος της λαβης φανηκε η τζαβετα.το ξετρυπησα απο το πολυ τριψιμο.καμια βοηθεια γιατι το βλεπω κ αρρωσταινω πριν παμε σε καινουργιο
εχει ηδη γινει μια προσαρμογη στα μετρα μου χωρις να ερθει απολυτα πανω μου κ πιστευα οτι ησυχασα πανω σ αυτον τον τομεα αλλα απο οτι βλεπω πρεπει να γινει εξαρχης μια κ καλη.ευκαιρια μολις τελειωσει το κυνηγι να εχουμε κατι να αχολουμαστε.ακουω προστασεις για μαστορα απο αθηνα που να αναλαμβανει τετοια εργασιαΕυκαιρία να φτιάξεις ένα καινούριο στα μέτρα σου, που να εξυπηρετεί τις δικές σου προτιμήσεις, ανάγκες, ιδιαιτερότητες κτλ, κτλ.
Ουδέν κακόν, αμιγές καλού ... !!!
Για να το νιωθεις,ετσι ειναι!γιαννη ευχαριστω πολυ ναι για λυση αναγκης πιστευω οτι η προταση σου ειναι οτι καλυτερο αν κ με βλεπω για κοντακι καποια στιγμη γιατι ποτε δε τα βρηκαμε.παντα νιωθω οτι θελει λιγο ακομα οσες επεμβασεις κ αν εγιναν.
Κανόνισε να το αποφασίσεις 17 Αυγούστου ... .hit.Μετά τη λήξη βλέπω το δίκαννο μου να μεταμορφώνεται στους μαστοράκους μας....
νωρίς είναι ακόμα!!!Κανόνισε να το αποφασίσεις 17 Αυγούστου ... .hit.
Θα γίνουνΟμορφιές
Εσύ είσαι καλλιτέχνης ρε,μπράβο!να σου στείλω και τα δικά μου να τα περάσεις ένα χεράκι?Μιας και το κοντακι αλλαχτηκε και θα αναλαβω προσωπικα το φινιρισμα(σε δουλεια να βρισκομαστε) ειπα να φινιρω και την παπια με τον ιδιο παραδοσιακό τροπο του λινελαιου.
Αρχικα επρεπε να αφαιρεθει το βερνικι που εκανε τα ξυλα να μοιαζουν με πλαστικο.
Αφου αφαιρεθηκε ολο το λούστρο με προσοχή και απο τις ψαθες, το ξυλο τριφτηκε με ψιλο γυαλοχαρτο
Επειτα εφαρμοστηκε το πρώτο χέρι λαδιου μεχρι να ξεκινησει εντατικα το φινιτισμα του σετ των ξυλων
Συνεχιζεται
Εγω λεω να πάμε εμείς Καστοριά να τον περάσουμε ενα χέρι cast(o)rollΕσύ είσαι καλλιτέχνης ρε,μπράβο!να σου στείλω και τα δικά μου να τα περάσεις ένα χεράκι?
Εγω λεω να πάμε εμείς Καστοριά να τον περάσουμε ενα χέρι cast(o)roll