Συμφωνώ κ επαυξάνω !!Το ...τρίτο κρύβει ομορφιά.....
Μόνο που το σχέδιο θέλει ανάποδα .. καλό είναι τα νερά να κατεβαίνουν και να κόλουρους την λαβή ... για φαντάσου το έτσι !!!
Συμφωνώ κ επαυξάνω !!Το ...τρίτο κρύβει ομορφιά.....
Τουλάχιστον είναι απο EE ; μην πάθεις αυτά που έπαθα εγώ με πιστοποιητικά υγείας ξύλου κλπ. Αλλά παλιός είσαι αυτά θα τα' χεις υπ' όψιν.Ο γνωστός σταμάτησε την λιανική, άλλη άκρη είναι. Δεν τα έχω πάρει.
Χρήστο νομίζω ότι έτσι που είναι είναι το σωστό. Κάπου διάβασα οτι τα βιρινιάσματα πρέπει να είναι κοντά στο πέλμα του κοντακιού γιατί παίρνουν και κάποιο ποσοστό του κλωτσήματος !!! Τώρα αλήθεια ψέματα δεν ξέρω. Πάντως και σε παραδοσιακά εγγλέζικα που το πρόσεξα επιδιώκουν να είναι έτσι.Συμφωνώ κ επαυξάνω !!
Μόνο που το σχέδιο θέλει ανάποδα .. καλό είναι τα νερά να κατεβαίνουν και να κόλουρους την λαβή ... για φαντάσου το έτσι !!!
Ρε μην κοιτατε μαλια.....
Ο κωνος μετραει.....
Εμένα μ' αρέσουν όλα.Το τερμα δεξιά μου αρεσει
Το καλύτερο με διαφορα...μετά αριστερά και έπειτα το μεσαίο για τα γούστα μου πάντα... το αριστερά και το μεσαίο έχει "σωστά" νεράΤο τερμα δεξιά μου αρεσει
Φιλαράκι το κωλόχαρτο το πουλάς;
40€ η κουλουρα λογο ημερων φιλαρακι.Φιλαράκι το κωλόχαρτο το πουλάς;
Ερώτηση. Η κεραλοιφη στα ξύλινα μέρη του όπλου (όχι με λουστρο) θα επηρεάσει μακροχρόνια τα ξύλα λόγω ελαιολάδου;
Εγώ 1προς 5την φτιάχνω αλλά το λάδι δεν ποτίζει το ξύλο και σιγά σιγά το καταστρέφει;Όχι ...έχω φτιάξει κεραλοιφή εδώ και 10 χρόνια....(είχα φτιάξει ποσότητα χαχα). Τα ξύλα παραμένουν μια χαρά...αρκεί να είναι σωστή η ..παρασκευή της...τουλάχιστον εμπειρικά αυτό έχω δει.
Εγώ 1προς 5την φτιάχνω αλλά το λάδι δεν ποτίζει το ξύλο και σιγά σιγά το καταστρέφει;
Ωχ τι εχει να γεινει!!!Οντως τετοια ξυλα ειναι παραδεισενια !!! και η δουλεια που θα γινει θα ειναι σενια
View attachment 11157
View attachment 11158
View attachment 11159
Φιλε μου το λινελαιο δεν το χρησιμοποιουμε σε κοντακια απο ξυλο οξιας......τσαμπα κοπος ...αστο το αεροβολο και μην χανεις χρονο με αυτα ...Παιδιά εχω μια ερώτηση.αρχισα να ασχολουμε δειλα δειλα με καποια όπλα που αφησε ο μακαριτης ο πεθερός μου,για να ασχοληθω με κατι δημιουργικο.οσον αφορα το κοντακι,εκανα το λάθος σε ενα φλομπερακι και το εμποτιζω κανα 2 βδομαδες τωρα με λιναιλεο απτο πλαισιο.αλλαξα γνωμη,δεν μαρεσει το αποτέλεσμα, και πήρα προιοντα της birchwood,βαφη rusty walnut stain, genuine oil και true oil,να τα δοκιμασω και σε ενα diana αεροβολο και σε ενα baikal sp,γενικα να πειραματιστω.μαθαινω πολλα απτο διαδίκτυο,αλλα..θα πρεπει να αφαιρέσω το ηδη εμποτισμενο λινέλαιο για να περάσω τα νεα υλικα?
Θα μου βγαλει τη ψυχη αλλα χαλαλι του τετοιο κομματι.....σε αεροβολο θα παει Τολη.!!!Ωχ τι εχει να γεινει!!!