NaiΛινελεο????
NaiΛινελεο????
Να βάζεις γαντακια.Πέρασμα λινελαίου στο κοντάκι γιατί είχε πιάσει ασπρίλες από ιδρώτα κλπ.. View attachment 17261
Να βάζεις γαντακια.
Τι λινελαιο εβαλες πολυ γυαλαδα εβγαλε???Πέρασμα λινελαίου στο κοντάκι γιατί είχε πιάσει ασπρίλες από ιδρώτα κλπ.. View attachment 17261
Οχι είναι η φώτο.. Ballistol Tru oil.. Το χα φέρει από την Ιταλία όταν είχα πάει στην Beretta.. Και μέσα στην Beretta αυτό το λάδι περνάνε 45 χέρια.Τι λινελαιο εβαλες πολυ γυαλαδα εβγαλε???
Ωραιο αποτελεσμαΟχι είναι η φώτο.. Ballistol Tru oil.. Το χα φέρει από την Ιταλία όταν είχα πάει στην Beretta.. Και μέσα στην Beretta αυτό το λάδι περνάνε 45 χέρια.
Τι λινελαιο εβαλες φιλε μου???View attachment 22501Κοντάκι Βoito cal36 .
Πρώτη εφαρμογή Λινέλαιου στο 1.500 !
View attachment 22501
Ναι, και όταν λέμε ένα χεράκι, εννοούμε μερικές σταγόνες, με το δάχτυλο φτάνουν για ένα κοντάκι.Καλημέρα, μπορείς για συντήρηση να περάσεις με λινέλαιο τα ξύλα ή πρέπει να κάνεις πρώτα επεξεργασία του ξύλου ξύσιμο κλπ? Αν δεν έχει κάτι το ξύλο εννοώ, μπορείς να το περάσεις ένα χεράκι ?
Ωραίο κομμάτι.!!Πραγματικα εδω μπορεις να πεις οτι το ξυλο αυτο ειναι παραδεισενιο!!!!!!!!!!!
View attachment 31400
View attachment 31401
Οχι Αρη........ειναι του ιδιοκτητη και κοστισε απο εξω 750 ευρω.Ωραίο κομμάτι.!!
Τα φέρνεις εσύ?
Τιμή~?
Πραγματικά φανταστικό κομάτι. Και πιστεύω Ηρακλή σου βγάζει άγχος γιατί το παραμικρό λάθος εδώ ... κοστίζει. Και κοστίζει πολλά. Ε άμα έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου , τότε είναι ευχαρίστηση. Μήπως ξέρεις χώρα προέλευσης; Το ρωτάω γιατί έχω κακό προηγούμενο από Τουρκία που στο τελωνείο μου ζητούσαν απίστευτα πράγματα.Πραγματικα εδω μπορεις να πεις οτι το ξυλο αυτο ειναι παραδεισενιο!!!!!!!!!!!
View attachment 31400
View attachment 31401
Ωραίο εμφανισιακά αλλά τα κόντρα νερά και το πορτοκαλί πέλμα το χαλάνε λίγο!Πραγματικα εδω μπορεις να πεις οτι το ξυλο αυτο ειναι παραδεισενιο!!!!!!!!!!!
View attachment 31400
View attachment 31401