Το Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...

Παιδιά,μην τρελαθουμε εντελώς!!!
Τα όπλα έχουν φτιαχτεί για χρήση,κυνηγετική η σκοπευτική εννοείται σε εξωτερικό περιβάλλον.
Έξω βρέχει,χιονίζει,κάνει καύσωνα...
Είναι δυνατόν να συζητάμε για το θέμα του συναδέλφου και να δεχόμαστε ότι ένα εργοστασιακό φινίρισμα γίνεται έτσι ΑΝ βραχεί????
Όπλα 10ετιων που έχουν φάει κουβάδες νερό και δεν έρχονται σ' αυτή την κατάσταση.
Με σπρέι βερνικιου να ήταν περασμένο ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΤΣΙ.
Τα ξύλα ΠΡΕΠΕΙ να αντικατασταθούν!
ΣΕΤ!
Ο άνθρωπος ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ!
Το να του στείλουν μια πάπια,που μπορεί κι αυτή να υποστεί ότι υπέστει η υπάρχουσα,δεν λέει τίποτα.
Μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική ,να μην ταιριάζει με το κοντάκι.
Όταν πληρώθηκαν ήταν καλά?

Λογικά θα αντικατασταθούν απλά πρέπει να επιμείνεις και για το κοντάκι αυτές οι ψιλογρατζουνιες με το παραμικρό αδικαιολόγητες είναι για μένα.Το όπλο είναι καινούργιο και δεν είναι του κιλού .Εάν δεν αντικαταστήσει η εδώ εταιρία στείλε στη benelli στην Ιταλία φωτό και για τα δύο και ζήτησε εξηγήσεις .

Τιποτα δεν θα γ
Ένα βαικαλ που κοντεύει τα 40, έχει φάει βροχή με το τουλουμι και έτσι δεν έχει γίνει....
Κανενα οπλο 5ετιας και μετα απο το 90 τα εκατο των εμπορικων εταιρειων δεν προκειται να αντεξει την χρηση και τις κακουχιες που αντεξαν τα οπλα 20ατιας και πιο πριν
Οπλα που ηταν πεταμενα σε μαντρια και υγρες αποθηκες και λειτουργουν αψογα με ενα καθαρισμα το χρονο Καποτε εφτιαχναν κατι ωια να αντεξει και να διαρκεσει
Σημερα φτιαχνουν κατι για την σεζον

Το ιδιο ισχυει και για τα εργαλεια

Εξαιρεσεις υπαρχουν αλλα συχνα η υιμη δεν συναδει με την χρηση…

Παιδιά,μην τρελαθουμε εντελώς!!!
Τα όπλα έχουν φτιαχτεί για χρήση,κυνηγετική η σκοπευτική εννοείται σε εξωτερικό περιβάλλον.
Έξω βρέχει,χιονίζει,κάνει καύσωνα...
Είναι δυνατόν να συζητάμε για το θέμα του συναδέλφου και να δεχόμαστε ότι ένα εργοστασιακό φινίρισμα γίνεται έτσι ΑΝ βραχεί????
Όπλα 10ετιων που έχουν φάει κουβάδες νερό και δεν έρχονται σ' αυτή την κατάσταση.
Με σπρέι βερνικιου να ήταν περασμένο ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΤΣΙ.
Τα ξύλα ΠΡΕΠΕΙ να αντικατασταθούν!
ΣΕΤ!
Ο άνθρωπος ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ!
Το να του στείλουν μια πάπια,που μπορεί κι αυτή να υποστεί ότι υπέστει η υπάρχουσα,δεν λέει τίποτα.
Μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική ,να μην ταιριάζει με το κοντάκι.
Όταν πληρώθηκαν ήταν καλά?
Ξερεις πολυ καλα γεροντα οτι δεν τα αντικαθιστουν οι πληστες εταιρειες
Αμα πληρωσεις και μετα κανουν κοιλια
Η μονη εταιρεια που ειδα με τα ματια μου να αντικαθιστα παπια χωρις μα και μου απο ραγισμα μαλιστα ηταν η μπερετα σε 694

Ξερεις πολυ καλα γεροντα οτι δεν τα αντικαθιστουν οι πληστες εταιρειες
Αμα πληρωσεις και μετα κανουν κοιλια
Η μονη εταιρεια που ειδα με τα ματια μου να αντικαθιστα παπια χωρις μα και μου απο ραγισμα μαλιστα ηταν η μπερετα σε 694
Χρυσανθε κακώς, κάκιστα δεν τα αντικαθιστούν.
Μιλάμε για προϊόντα που κοστίζουν 3-4 μηνιαίους (ελληνικούς)μισθούς και για εταιρίες,στην προκειμένη,κορυφαίες στον χώρο.

Χρυσανθε κακώς, κάκιστα δεν τα αντικαθιστούν.
Μιλάμε για προϊόντα που κοστίζουν 3-4 μηνιαίους (ελληνικούς)μισθούς και για εταιρίες,στην προκειμένη,κορυφαίες στον χώρο.
Μαζι σου γεροντα!

Ο καταναλωτης ΔΕΝ εχει πλεον σημασια για τις εταρειες
Εγω αυτο καταλαβα
Ουτε και φωνη
Ουτε και στηριξη
Τουλαχιστον στις ευρωπαικες χωρες

Ουτε ποσο κοστισε το προιον εχει ρολο
Αντε και δεν εμεινε ικανοποιημενος ενας χρυσανθος και ενας Γιαννης
Την ιδια στιγμη θα αγορασουν αλλοι 100 το προιον
Αρκει που πουλαει

Θα τα αλλάξουν δεν γίνετε είναι μια αστοχία συμβαίνει οκ αλλά πρέπει να δώσουν καινούργια.

.. αν πάει κάποιος πίσω στο σκέφτομαι να αγοράσω είχα γράψει ότι δεν μου φαινόταν σόι το φινίρισμα στα ξύλα αλλά ήταν από τα πρώτα οπλα πριν 5-6 χρονια ίσως,

αργότερα που είδα άλλο μου φαινόταν κομπλέ

Καλησπέρα. Ο αντιπρόσωπος σήμερα ενημέρωσε την benelli στην Ιταλία με το φωτογραφικό υλικό και περιμένουμε απάντηση από αυτούς πλέον. Εγώ έχω στείλει και ο ίδιος μειλ στους Ιταλούς. Επειδή έχουν περάσει από τα χέρια μου δύο όπλα της ίδιας οικονομικής κατηγορίας και με χρήση σε χειρότερες συνθήκες, πριν τα 10 χρόνια δεν είχα ούτε αλλοιώσεις ούτε χαρακιές από κλαριά. Είναι απαράδεκτο σε 2500 δικανο. Θα περιμένω την απάντηση τους και θα κινηθώ σχετικά. Πάντως μιλώντας με φίλο μου για το θέμα μου είπε ότι αντιμετωπίζει αντίστοιχο με χαρακιές στην κάνη της ultraleggero, που δημιουργούνται στη θήκη μεταφοράς. Προφανώς έχει πέσει η ποιότητα γενικά...

Εινάι λογικό ότι έχει πέσει η ποιότητα και όσο αυξάνεται η βιομηχανοποιημένη παραγωγή οι εταιρίες επειδή δε διανοουνται ότι μπορεί να χάσουν θα γίνετε το εξής θα πέφτει η ποιότητα και θα αυξάνεται το κόστος .Γι'αυτό στην ουσία δεν αξίζει να πληρώνεις κάτι πολύ ακριβά η τουλάχιστον αν το πληρώσεις πριν το κάνεις ψάξε όσο γίνετε περισσότερο .Τα περισσότερα τερτιπια είναι άχρηστα που προσφέρουν τα όπλα ως καινοτομίες.

Δε θα εκπλαγω αν ΔΕΝ αντικαταστήσουν την πάπια.
Απ' όσο θυμάμαι όταν δήλωνα το δικό μου όπλο, η δεκαετής εργοστασιακή εγγύηση καλύπτει μόνο τα μηχανικά μέρη όχι τα ξύλινα/πλαστικά.
Το όπλο είναι ακόμα στην υποχρεωτική αρχική διετή (ολική) εγγύηση. Είναι υποχρεωμένοι να επισκευάσουν ή να αντικαταστήσουν λόγω αστοχίας υλικού ή διεργασίας στη γραμμή παραγωγής, εκτός αν επικαλεστούν κακή χρήση.

Απίστευτο! Αμέσως μόλις έγραψα με κάλεσαν. Μου είπαν μόλις τελειώσει το κυνήγι να στείλω την πάπια στην Benelli για να την φτιάξουν. Δεν θα αντικατασταθεί είναι θέμα λινελαιου... Θα μιλήσω με τον πωλητή που το αγόρασα για τη διεύθυνση κλπ που θα την στείλω.

Καλησπέρα σε όλους!
Θα χρειαστώ την βοήθειά σας.
Τώρα το απόγευμα που πήγα να καθαρίσω το όπλο είδα ότι έχει ένα σπάσιμο στο κοντάκι, ακριβώς πίσω από την φλάντζα. Το όπλο δεν έπεσε, οπότε υποψιάζομαι ότι έγινε από κάποιο από τα φυσίγγια που έριξα σήμερα.
Πραγματικά είμαι να σκάσω!
Θεωρείται ότι επισκευάζεται και αν ναι, έχετε κάποιον υπ’ όψη σας ή πάω για νέο κοντάκι;

Attachments

• IMG_2686.jpeg
    IMG_2686.jpeg
    357,7 KB · Προβολές: 77
Back