Kαλημερα Γιαννη, συμφωνα με αυτα που ζητας, το βλεπω να ζυγιζει κοντα στα 2300- 2400 κιλα, αρα καταναλωση 5 lit/100km με 1800 cc απλα δεν γινεται. Καταλαβαινω βεβαια οτι αστειευεσαι, πραγματι θα ηταν το ιδανικο, να θυμισω δε, οτι τα ονειρα δεν κοστιζουν τιποτα!!!Ακούστε μιας και περιμένω για ένα προεγχειρητικό ελεχνο που θα με αφήσει το σκ εκτός κυνηγιού τη καλύτερο αμάξι για κυνήγι απλά δεν έχει βγει ακόμη.Πρεπει να είναι 50 cm ύψος από το έδαφος με αεροαναρτηση ,3 διαφορικά που να μετατρέπονται σε 100% μπλοκε ,κοντές σχέσεις, κοντό μεταξόνιο μικρότερο των 2.5 μέτρων 5αθυρο με 800 λίτρα Πορτ μπαγκαζ σκυλοκουτο για δύο σκυλιά που θα αφαιρείται εύκολα ,αυτόματο ,πάνω από 200ιπους 1800cc και με κατανάλωση 5 lit/100 χιλιόμετρα βενζίνη και να στο κάνουν δώρο γιατί είσαι κυνηγός και γουστάρεις ρε αδερφέ να κυκλοφορείς και να βιώνεις τη φύση με όλες τις καιρικές συνθήκες.
18 λίτρα τα 100 χλμ περίπου με κόστος 1,35 περίπου ( σε € ) και αποστάσεις τις τάξης των 200 - 250 χιλιομέτρων απόσταση από τον κυνηγότοπο .Σταύρο εννοείται ότι είναι απαγορευτικό για έμάς!
Αν καίει ~20- 22lit/100, για τον Καναδά είναι μια χαρά.
Σήμερα έβαλα diesel avio με 1.65....18 λίτρα τα 100 χλμ περίπου με κόστος 1,35 περίπου ( σε € ) και αποστάσεις τις τάξης των 200 - 250 χιλιομέτρων απόσταση από τον κυνηγότοπο .
Τα έχουνε συμμαζέψει οι Αμερικανοί , πηγα δοκιμή το ταχο και στέκεται πολυ καλά στον δρόμο παρόλο το μέγεθος. Επίσης δεν καίνε όπως παλιότερα . Το οτι σε πάει παντού το είδα με τα μάτια μου μεσα σε χιόνια και λάσπες , δεν κολλάνε πουθενά!Σήμερα έβαλα diesel avio με 1.65....
Τεσπα..Μπορεί να καίει 18lit το εργαλείο αλλά...βγάζεις το "οικόπεδο" βόλτα....
Μάλλον σε βγάζει βόλτα..γιατί κάποια αυτοκίνητα τα πάς κ άλλα σαν κιαυτό σε πάνε..
Πόσα λ7 το έχουν εκεί το 6.2?Τα έχουνε συμμαζέψει οι Αμερικανοί , πηγα δοκιμή το ταχο και στέκεται πολυ καλά στον δρόμο παρόλο το μέγεθος. Επίσης δεν καίνε όπως παλιότερα . Το οτι σε πάει παντού το είδα με τα μάτια μου μεσα σε χιόνια και λάσπες , δεν κολλάνε πουθενά!
Στα 83 χιλιάρικα η πλήρης έκδοση και μπορεί να πάει λιγο παραπάνω αν του φορτώσεις μεχρι και τα τελευταία έξτρα.Πόσα λ7 το έχουν εκεί το 6.2?
Δολάρια να υποθέσω.Στα 83 χιλιάρικα η πλήρης έκδοση και μπορεί να πάει λιγο παραπάνω αν του φορτώσεις μεχρι και τα τελευταία έξτρα.
Καναδικό δολάριο , ναι.Δολάρια να υποθέσω.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/33750091-chevrolet-tahoe
αν την λένε και Βούλα...άστα!!! ...βουλιάξαμε!!!!Στην βούλα απο την Βούλα και με την βούλα λοιπόν.
Τι είπες τώρα! το καλύτερο!!!
View attachment 41767
Τετρακίνηση
Τρομερό όχημα αλλά βλέπω να περνάει το 60.000 € .Είναι δύσκολες εποχές για πρίγκιπες.
Δύσκολες εποχές για πολλά πράγματα. Ας χoρτασει το μάτι τουλάχιστονΤρομερό όχημα αλλά βλέπω να περνάει το 60.000 € .Είναι δύσκολες εποχές για πρίγκιπες.
Βάλε x 2 στο ποσό που είπες + 30.000,τον ρώτησα στην έκθεση και νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα,150.000 το μαλλίΤρομερό όχημα αλλά βλέπω να περνάει το 60.000 € .Είναι δύσκολες εποχές για πρίγκιπες.
αμα το δειτε πουθενα να μου πειτε!Βάλε x 2 στο ποσό που είπες + 30.000,τον ρώτησα στην έκθεση και νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα,150.000 το μαλλί
Να του δώσω 5€ να μη το ξαναπει.Δε νομιζω ότι θα τα πληρώσει κάποιος τα παραχεσανεΒάλε x 2 στο ποσό που είπες + 30.000,τον ρώτησα στην έκθεση και νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα,150.000 το μαλλί