Είναι ανοιχτη η agripan και το δικτυο εξουσιοδοτημένων φερνει κανονικά.Βρίσκεις ανταλλακτικά γνήσια για το τεριος???
Είναι ανοιχτη η agripan και το δικτυο εξουσιοδοτημένων φερνει κανονικά.Βρίσκεις ανταλλακτικά γνήσια για το τεριος???
Γιατί όχι? Αφού είναι ToyotaΒρίσκεις ανταλλακτικά γνήσια για το τεριος???
ενδιαφερομαι για το τεριος, ενα τηλ επικοινωνιας ?Επίσης επειδή ο πατέρας μου λόγω ηλικίας θα πουλήσει οπου να ναι το terios special 1500 που το χε πάρει καινούριο το 2009, κι εχει 135000 χλμ τέρας αξιοπιστίας θα το κράταγα εγώ αν δεν είχα το asx.
Το όνειρο μου είναι ένα τέτοιο.... Μπράβο!!!!Με σκηνή οροφής για φιλοξενία φίλου κκυνηγόυ σύντροφο στις εξορμήσεις
Στο εύχομαι Άρη . Η απόλαυση της φύσης σε άλλο επίπεδοΤο όνειρο μου είναι ένα τέτοιο.... Μπράβο!!!!
Πολύ καλό από θέμα ταξιδιού και φιλοξενίας. Εύχομαι το επόμενο με ακόμα περισσότερες δυνατότητες και κομφόρΜε σκηνή οροφής για φιλοξενία φίλου κκυνηγόυ σύντροφο στις εξορμήσεις
Πολύ καλό από θέμα ταξιδιού και φιλοξενίας. Εύχομαι το επόμενο με ακόμα περισσότερες δυνατότητες και κομφό
μπραβω ρε φιλαρακι καλοταξιδοοοοο και εγω κατι τετειω εχω στο μυαλομου για αργωτερααα πιω αυτοκινητο ειναι;; μηπως vito mersedesΗ δικιά μου κατασκευή για κυνήγι και όλες τις δραστηριότητες στην ύπαιθρο
Εξαιρετικό με λίγο ύψος έναν χειροκίνητο εργάτη ,και λάστιχο σωστό ίσως να μην χρειαστείς και τετρακίνητοΜε σκηνή οροφής για φιλοξενία φίλου κκυνηγόυ σύντροφο στις εξορμήσεις
Για το Hilux που γνωρίζω, από άποψη αξιοπιστίας είναι ΤΟΥΟΤΑ!!!Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση, Ναβάρα 165ιππους ,ισουζου D max 1.9 165ιππους , Hilux και αμαροκ από 2017 και μετά πως πανε στην άσφαλτο ,τι κατανάλωση έχουν σε ταξίδια 120-140 κλμ/ ώρα και τι θέματα- ζημιές έχουν βγάλει;
Οπότε Γιάννη γενικά δεν κούραζει στην άσφαλτο αλλά με 140 θα αρχίσει να κουραζει;Για το Hilux που γνωρίζω, από άποψη αξιοπιστίας είναι ΤΟΥΟΤΑ!!!
Δεν κουράζει στην άσφαλτο.
Τα 140 για αγροτικό και πισωκίνητο είναι υπερβολικά πολλά!!!!
Καίει το γαμιδι και και πάνω από 10λιτρα..
Αν θες να μαθεις και για L200 μπορω να σου πω.Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση, Ναβάρα 165ιππους ,ισουζου D max 1.9 165ιππους , Hilux και αμαροκ από 2017 και μετά πως πανε στην άσφαλτο ,τι κατανάλωση έχουν σε ταξίδια 120-140 κλμ/ ώρα και τι θέματα- ζημιές έχουν βγάλει;
Πες τα και για αυτό..Αν θες να μαθεις και για L200 μπορω να σου πω.