17 βαθμοι;
Δεν υπάρχει αυτό με τις τσίχλες φέτος , αλλά δεν έχει ξαναυπάρξει και τέτοιος χειμώνας....
Ωστόσο το έκανες το κάτι τι σου και σήμερα. Μια χαρά.
Ναι γαμω το φελεκι μου. Οτι καρτερωσα 18 Γενάρη με κοντομανικο θα το θυμάμαι για πάντα!17 βαθμοι;
Περασαν 10 ακριβώς. Δεν έχεις χάσει τίποτα σπουδαίο.Ωστόσο το έκανες το κάτι τι σου και σήμερα. Μια χαρά.
Εγώ δυστυχώς απέχω 12 ημέρες τώρα, αλλά δεν νομίζω ότι έχασα επεισόδια.
Απλα tragic...Δεν υπάρχει αυτό με τις τσίχλες φέτος , αλλά δεν έχει ξαναυπάρξει και τέτοιος χειμώνας....
Έβαλες την φωτογραφία αυτή σε μεγάλους ανθρώπους! Θέλεις να τους στείλεις πριν την ώρα τους? Αλλά ξέχασα Έτσι φέτος κάνουμε αν δούμε 10 τσίχλες! Σαν να βλέπουμε 10 κωλους!
Από την άλλη βδομάδα θα γυρίσει ο τροχός.Ναι γαμω το φελεκι μου. Οτι καρτερωσα 18 Γενάρη με κοντομανικο θα το θυμάμαι για πάντα!
Περασαν 10 ακριβώς. Δεν έχεις χάσει τίποτα σπουδαίο.
Απλα tragic...
Κωλοφαρδο κωλοψαρο πρώτη φορά βλέπω στην ζωή μουΑχ, τι ωραία χρονιά να μην κυνηγάς!![]()
Γέλα γέλα θα σε φτιάξω εγώ!!!!Αχ, τι ωραία χρονιά να μην κυνηγάς!![]()
Ο ξάδερφος σήμερα στα γρουνια σήκωσε πολλά πουλιά και κοτσυφια. Ολα στα σφιχτά και στα ψηλά είναι και δεν το κουνάνε με τίποτα από εκεί....Από την άλλη βδομάδα θα γυρίσει ο τροχός.
Η τους χρωστάει λεφτά ή δεν τους κολλάει ένσημα
Μην του βγάλουν κανένα μάτι μόνο και τρέχουμε...Η τους χρωστάει λεφτά ή δεν τους κολλάει ένσημα
Μπράβο ρε αχμπουμ! Τέτοια να μας λές!Δεν ξερω εδω λεσβο προχτές σε αναγνώριστηκο για παπια ειδα πολλες αν εχεις ταιρι σε περπατητο το πολύ σε ενα 2ωρο επιασες το οριο .
Τιναφτο, τσιχάντ;Μπράβο ρε αχμπουμ! Τέτοια να μας λές!
...τίποτα απ' τα δυο...ο κουμπάρος έχει φαντασία...Η τους χρωστάει λεφτά ή δεν τους κολλάει ένσημα