Ένα όμορφο απογευματινό με ωραίες τουφεκιες κ καλή παρέα πάνω απ όλα... Το τοζ 34 το έχω ερωτευθεί...!!! Κ στην επιστροφή η ξυλοσομπα να καίει...
Έτσι την πάθαινα και εγώ με έναν όπου και αν πήγαιναΛέω σήμερα δε θα παω κοντά στο μαντρί και παω απο την αντίθετη πλευρά
Βγάζω και το καρεκλάκι να κάτσω μια φορά απο τα τρυγόνια είχα να το χρησιμοποιήσω
Ησυχία είχε, πλια δεν είχε, κατά τις πέντε και μισή ακούω κουδούνια ε λέω λίγα θα έχει θα φύγει
Τα περνάει πίσω απο εκεί που καθόμουν
πλακώνουν και τα μαντρόσκυλα μες τα πόδια μου λέω τώρα τη κάτσαμε ριχνω μια τφεκια
και περίμενα να περάσουν παει το καρτέρι πήγε έξι .Έχει και πολλά πρόβατα
ΤΟΖάρα και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!Ένα όμορφο απογευματινό με ωραίες τουφεκιες κ καλή παρέα πάνω απ όλα... Το τοζ 34 το έχω ερωτευθεί...!!! Κ στην επιστροφή η ξυλοσομπα να καίει...
Εγώ καλά τα έχω με όλους, ούτε και έχω διάθεση να κυνηγάω μέσα στα γίδια,θέλω απλά να περάσω και να τραβήξω τον δρόμο μουΑ ρε Γιώργο έχω τον Μητσο πάνω στο Γραμματικό των έλεγα περνάν η γερακοτσιχλες θα τφεκισω τφεκα έλεγε των άφηνα και τσιγάρα
Αυτός έχει όλα γίδια
Με τους τσοπάνηδες πρέπει να τα έχουμε καλά να τους δίνουμε κάνα τσιγάρο να πιάνουμε κουβέντα ε και σε λένε για φασες για κάνα λαγο γύρω απο το μαντρί
Το ξέρω ρε φίλε είναι πολλοίΕγώ καλά τα έχω με όλους, ούτε και έχω διάθεση να κυνηγάω μέσα στα γίδια,θέλω απλά να περάσω και να τραβήξω τον δρόμο μου
Ο συγκεκριμένος είναι ιδιάζουσα περίπτωση Χάρη, τι να σου λέω.....
Στο πικερμι για καρακαξες απο 7:40 έως 8:15 είσαι με ένα κουτί φυσίγγια έτοιμοςαφήστε τα πρόβατα και τα γίδια και πέστε για που αύριο για όριο χαχα
Ε ναι,να παίρνουμε και καμιά καλή πρατίναΜε τους τσοπάνηδες πρέπει να τα έχουμε καλά να τους δίνουμε κάνα τσιγάρο να πιάνουμε κουβέντα ε και σε λένε για φασες για κάνα λαγο γύρω απο το μαντρί
Κανένα μουνουχιΕ ναι,να παίρνουμε και καμιά καλή πρατίνα![]()
Εκείαφήστε τα πρόβατα και τα γίδια και πέστε για που αύριο για όριο χαχα
Αλλη φορα οταν πας για κυνηγι φασσας, στα 100m γυρω σου, να στηνεις κ 2-3 λύκους φουσκωτους....Έτσι την πάθαινα και εγώ με έναν όπου και αν πήγαινα
Θές για πέρδικες, θές για μπεκάτσες, θές για φάσσες πάντα μπροστά αυτός, ούτε ο φαντομάς να ήταν
Όταν εμφανίζονται οι κανονικοί μας κάνει τα γλυκά μάτιαΑλλη φορα οταν πας για κυνηγι φασσας, στα 100m γυρω σου, να στηνεις κ 2-3 λύκους φουσκωτους....
Τη να κανει κι αυτος ο χριστιανός.......Όταν εμφανίζονται οι κανονικοί μας κάνει τα γλυκά μάτια
Αλλά τον παραδέχομαι, 365 μέρες τον χρόνο 24 ώρες το εικοσιτεράωρο είναι μαζί με τα γίδια
Δεν έχει ανάγκη ΚώσταΤη να κανει κι αυτος ο χριστιανός.......
Ρε Γιωργαρα αφού δεν έχει τσίχλες ας λέμεΔεν έχει ανάγκη Κώστα
Πρώην δημόσιος υπάλληλος πήρε σύνταξη και ΕΦΆΠΑΞ νεότατος και έφτιαξε γίδια γιατί μάλλον δεν κάνει όχι με άνθρωπο αλλά ούτε με τα άντερα του
Το κάναμε αιγοπρόβειο το θέμα![]()
Δεν μπορώ να αποφασίσω που θα πάω αύριο. 3 συνεχόμενα πρωινά δεν έχω παρει ουτε μια αγαπημένη μαυρη! Και δεν είμαι πλεονεκτης , 3-4 να έκανα θα ήμουν απολύτως ικανοποιημένος! έλεγα για έλατα αλλά δίνει 6αρακι γεμάτο.αφήστε τα πρόβατα και τα γίδια και πέστε για που αύριο για όριο χαχα
Με 6αράκι γεμάτο πιάσε το τζάκι καλύτεραΔεν μπορώ να αποφασίσω που θα πάω αύριο. 3 συνεχόμενα πρωινά δεν έχω παρει ουτε μια αγαπημένη μαυρη! Και δεν είμαι πλεονεκτης , 3-4 να έκανα θα ήμουν απολύτως ικανοποιημένος! έλεγα για έλατα αλλά δίνει 6αρακι γεμάτο.