Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ένα όμορφο απογευματινό με ωραίες τουφεκιες κ καλή παρέα πάνω απ όλα... Το τοζ 34 το έχω ερωτευθεί...!!! Κ στην επιστροφή η ξυλοσομπα να καίει...

Attachments

• IMG_20230120_180720.jpg
    IMG_20230120_180720.jpg
    328,3 KB · Προβολές: 135
  • IMG_20230114_101414.jpg
    IMG_20230114_101414.jpg
    307,2 KB · Προβολές: 132
  • IMG_20230114_160550_515.jpg
    IMG_20230114_160550_515.jpg
    118,6 KB · Προβολές: 132
Λέω σήμερα δε θα παω κοντά στο μαντρί και παω απο την αντίθετη πλευρά
Βγάζω και το καρεκλάκι να κάτσω μια φορά απο τα τρυγόνια είχα να το χρησιμοποιήσω
Ησυχία είχε, πλια δεν είχε, κατά τις πέντε και μισή ακούω κουδούνια ε λέω λίγα θα έχει θα φύγει
Τα περνάει πίσω απο εκεί που καθόμουν
πλακώνουν και τα μαντρόσκυλα μες τα πόδια μου λέω τώρα τη κάτσαμε ριχνω μια τφεκια
και περίμενα να περάσουν παει το καρτέρι πήγε έξι .Έχει και πολλά πρόβατα

Λέω σήμερα δε θα παω κοντά στο μαντρί και παω απο την αντίθετη πλευρά
Βγάζω και το καρεκλάκι να κάτσω μια φορά απο τα τρυγόνια είχα να το χρησιμοποιήσω
Ησυχία είχε, πλια δεν είχε, κατά τις πέντε και μισή ακούω κουδούνια ε λέω λίγα θα έχει θα φύγει
Τα περνάει πίσω απο εκεί που καθόμουν
πλακώνουν και τα μαντρόσκυλα μες τα πόδια μου λέω τώρα τη κάτσαμε ριχνω μια τφεκια
και περίμενα να περάσουν παει το καρτέρι πήγε έξι .Έχει και πολλά πρόβατα
Έτσι την πάθαινα και εγώ με έναν όπου και αν πήγαινα
Θές για πέρδικες, θές για μπεκάτσες, θές για φάσσες πάντα μπροστά αυτός, ούτε ο φαντομάς να ήταν

Α ρε Γιώργο έχω τον Μητσο πάνω στο Γραμματικό των έλεγα περνάν η γερακοτσιχλες θα τφεκισω τφεκα έλεγε των άφηνα και τσιγάρα
Αυτός έχει όλα γίδια
Με τους τσοπάνηδες πρέπει να τα έχουμε καλά να τους δίνουμε κάνα τσιγάρο να πιάνουμε κουβέντα ε και σε λένε για φασες για κάνα λαγο γύρω απο το μαντρί

Α ρε Γιώργο έχω τον Μητσο πάνω στο Γραμματικό των έλεγα περνάν η γερακοτσιχλες θα τφεκισω τφεκα έλεγε των άφηνα και τσιγάρα
Αυτός έχει όλα γίδια
Με τους τσοπάνηδες πρέπει να τα έχουμε καλά να τους δίνουμε κάνα τσιγάρο να πιάνουμε κουβέντα ε και σε λένε για φασες για κάνα λαγο γύρω απο το μαντρί
Εγώ καλά τα έχω με όλους, ούτε και έχω διάθεση να κυνηγάω μέσα στα γίδια,θέλω απλά να περάσω και να τραβήξω τον δρόμο μου
Ο συγκεκριμένος είναι ιδιάζουσα περίπτωση Χάρη, τι να σου λέω.....

Εγώ καλά τα έχω με όλους, ούτε και έχω διάθεση να κυνηγάω μέσα στα γίδια,θέλω απλά να περάσω και να τραβήξω τον δρόμο μου
Ο συγκεκριμένος είναι ιδιάζουσα περίπτωση Χάρη, τι να σου λέω.....
Το ξέρω ρε φίλε είναι πολλοί

Έτσι την πάθαινα και εγώ με έναν όπου και αν πήγαινα
Θές για πέρδικες, θές για μπεκάτσες, θές για φάσσες πάντα μπροστά αυτός, ούτε ο φαντομάς να ήταν
Αλλη φορα οταν πας για κυνηγι φασσας, στα 100m γυρω σου, να στηνεις κ 2-3 λύκους φουσκωτους....

Να σας πω ένα περιστατικό που έγινε στο διπλανό χωριό
Ήταν ένας Αστυνομος στο χωριό και τρελαμένος Κυνηγος
Υπήρχαν κοπάδια με ζώα πολλά αλλά και πολλούς λύκους που τρώγανε αρκετα ζώα
Έλεγαν οι τσοπάνηδες ένας λύκος ένα αρνί η κατσίκι οτι είχαν
Φωνάζει λοιπόν ο τσοπάνης των αστυνόμο να σκοτώσει το λύκο του στήνει παραμονή των σκοτώνει
Των βρίσκει λέει των σκότωσα είναι εκεί κανόνισε το κατσίκι
Την επόμενη μέρα πάλι τρώει γίδια
βρίσκει των αστυνομο δεν των σκότωσες των λύκο μου έφαγε πάλι ζώο
Αφού στον έδειξα λέει ο Αστυνομος
Δεν ήταν αυτός λέει ο τσοπάνης για να μην δώσει το κατσίκι
Σε κάνα δυο μέρες των κόβει καμία δεκαριά
Τρελαμένος ο τσοπάνης των φωνάζει έλα
Καλά λέει έρχομαι αλλά θα είσαι και εσυ μαζί
Παραμονή και οι δυο περνάει ο λύκος ρίξε λέει ο τσοπάνης δεν έριχνε ο άλλος ρίξε ρε τι κανείς
Και του λέει δεν είναι αυτός ο λύκος άλλος είναι

Αλλη φορα οταν πας για κυνηγι φασσας, στα 100m γυρω σου, να στηνεις κ 2-3 λύκους φουσκωτους....
Όταν εμφανίζονται οι κανονικοί μας κάνει τα γλυκά μάτια
Αλλά τον παραδέχομαι, 365 μέρες τον χρόνο 24 ώρες το εικοσιτεράωρο είναι μαζί με τα γίδια

Τη να κανει κι αυτος ο χριστιανός.......
Δεν έχει ανάγκη Κώστα
Πρώην δημόσιος υπάλληλος πήρε σύνταξη και ΕΦΆΠΑΞ νεότατος και έφτιαξε γίδια γιατί μάλλον δεν κάνει όχι με άνθρωπο αλλά ούτε με τα άντερα του
Το κάναμε αιγοπρόβειο το θέμα topic.

Δεν έχει ανάγκη Κώστα
Πρώην δημόσιος υπάλληλος πήρε σύνταξη και ΕΦΆΠΑΞ νεότατος και έφτιαξε γίδια γιατί μάλλον δεν κάνει όχι με άνθρωπο αλλά ούτε με τα άντερα του
Το κάναμε αιγοπρόβειο το θέμα topic.
Ρε Γιωργαρα αφού δεν έχει τσίχλες ας λέμε

αφήστε τα πρόβατα και τα γίδια και πέστε για που αύριο για όριο χαχα
Δεν μπορώ να αποφασίσω που θα πάω αύριο. 3 συνεχόμενα πρωινά δεν έχω παρει ουτε μια αγαπημένη μαυρη! Και δεν είμαι πλεονεκτης , 3-4 να έκανα θα ήμουν απολύτως ικανοποιημένος! έλεγα για έλατα αλλά δίνει 6αρακι γεμάτο.

Δεν μπορώ να αποφασίσω που θα πάω αύριο. 3 συνεχόμενα πρωινά δεν έχω παρει ουτε μια αγαπημένη μαυρη! Και δεν είμαι πλεονεκτης , 3-4 να έκανα θα ήμουν απολύτως ικανοποιημένος! έλεγα για έλατα αλλά δίνει 6αρακι γεμάτο.
Με 6αράκι γεμάτο πιάσε το τζάκι καλύτερα

Status
Not open for further replies.
Back