Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Απογευματινο καρτερι στο Χιλιομοδι.Χιονι δεν ειχε αλλα πολυ παγωνια.Λιγα πουλια περασαν και πηρα 5.Τριγυρω σε αλλα σημεια επεσαν αρκετες ντουφεκιες.Το πρωι τρωγομαι να παω στα ημιορεινα(Σουλι ή Ελληνοχωρι).Μηπως πηγε κανεις σημερα;Απο χιονι τι γινεται;

Απογευματινο καρτερι στο Χιλιομοδι.Χιονι δεν ειχε αλλα πολυ παγωνια.Λιγα πουλια περασαν και πηρα 5.Τριγυρω σε αλλα σημεια επεσαν αρκετες ντουφεκιες.Το πρωι τρωγομαι να παω στα ημιορεινα(Σουλι ή Ελληνοχωρι).Μηπως πηγε κανεις σημερα;Απο χιονι τι γινεται;
Απέναντι από το μοναστήρι της Φανερωμένης ήσουν?

Απέναντι από το μοναστήρι της Φανερωμένης ήσουν?
Στον δρομο απο Φανερωμενη προς Κλενια,λιγα πουλια βγηκαν και ψηλα.Απεναντι απο το μοναστηρι ακουστηκαν αρκετες ντουφεκιες,οπως και πιο χαμηλα.

Στον δρομο απο Φανερωμενη προς Κλενια,λιγα πουλια βγηκαν και ψηλα.Απεναντι απο το μοναστηρι ακουστηκαν αρκετες ντουφεκιες,οπως και πιο χαμηλα.
Κατάλαβα. Εκεί που έχει μία γεννήτρια της Δ.Ε.Η . Ηθελα να πάω και εγώ σήμερα αλλά κάτι προέκυψε.

Περιμένω να στρώσει ο καιρός να κάνω ένα περπατητο τσίχλας.

Έχω λυσσάξει.....λέμε.
Βουτια στις πουρναριες.με.το κεφαλι θα κανουμε να βγουνε ολα εξω λεμεεεε ... Μου τρεχουν τα σαλια για.το.σκ

Βουτια στις πουρναριες.με.το κεφαλι θα κανουμε να βγουνε ολα εξω λεμεεεε ... Μου τρεχουν τα σαλια για.το.σκ
Έχω σαπίσει μέσα.

Ναι με την πρώτη ευκαιρία θα βγω μόνος και ας μην κάνω και τίποτα.

Θέλω το περπάτημα στο χειμωνιάτικο τοπίο.

Παίδες, αναμένεται επιδείνωση της κακοκαιρίας, με ολικούς παγετούς και νέα, πολλά χιόνια κατά τις επόμενες ημέρες...
Ενδέχεται ακόμη-ακόμη να απαγορεύσουν το κυνήγι εντελώς στις πολύπαθες περιοχές, όπως άλλωστε έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν σε αντίστοιχες, έντονες κακοκαιρίες...!!
Ψυχραιμία & σύνεση...

Status
Not open for further replies.
Back