Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Λέω να την κάνω τη μαλακια και να παω καμία βόλτα αφού δουλειά δεν έχει το κρεβάτι με ζορίζει
Μέσα στο σπίτι η θα τσακωθείς με τη γυναίκα η ζημια θα κανεις
Ε έκανα και εγώ μια ζημια
Και δε φτάνει η ζημια τσακώνεσαι κιόλας

Ο καιρός δεν μ αφήνει για τσιχλες και το χω ρίξει στο κρασί και το φαγητό.

2-3 μέρες ακόμη στο έτσι....Και δεν γλίτωνω τα 5 κιλά +
Βαλε μια φωτο τσιχλας στο πατωμα
Πεσε σε σταση πους απς

Στο κατω λες
-Ου να
Στο πανω λες
-Σου γα
Στο κατω παλι
-Μη σω

Μεχρι την επομενη σεζον θα σε τουμπανο
Αλλα τσιχλα δεν θα θες να ξαναδεις στην ζωη σου

Ουτε κιλα θα βαλεις
Ουτε και θα αγωνιας αν θα ερθουν φετος

.big smile.

Μια γρήγορη βόλτα,με τη γερόντισσα που είχα χρόνια να βγάλω στην τσίχλα. Είχε απαγορευτικό αέρα,ο οποίος κατά διαστήματα συνοδεύονταν με χιόνι που σε τυφλωνε.Οχι μόνο τα πουλιά,αλλά κι εσένα έπαιρνε.Παραδόξως τον αέρα και τη χιονόπτωση,τα λιγοστά πουλιά για την εποχή και τις συνθηκες,περισσότερες τσίχλες και κάποια κοτσύφια,όχι μόνο έφευγαν μακριά,αλλά και κόντρα στον αέρα...Η γερόντισσα,η οποία κελαηδησε με τη granular στα 29γρ...
IMG_20230207_130522_1.jpg

Μια γρήγορη βόλτα,με τη γερόντισσα που είχα χρόνια να βγάλω στην τσίχλα. Είχε απαγορευτικό αέρα,ο οποίος κατά διαστήματα συνοδεύονταν με χιόνι που σε τυφλωνε.Οχι μόνο τα πουλιά,αλλά κι εσένα έπαιρνε.Παραδόξως τον αέρα και τη χιονόπτωση,τα λιγοστά πουλιά για την εποχή και τις συνθηκες,περισσότερες τσίχλες και κάποια κοτσύφια,όχι μόνο έφευγαν μακριά,αλλά και κόντρα στον αέρα...Η γερόντισσα,η οποία κελαηδησε με τη granular στα 29γρ...
View attachment 66454
Γειά σου ΓέΡοντα!!!

View attachment 66454
Breda altair special
Ότι καλύτερο σε αερίων έχει κυκλοφορήσει έως και σήμερα......

Πήγαμε για 1 ώρα απογευματινό περπατητό με φιλαράκι. Αρκετά πουλιά στα καναλάκια. Τσίχλες είδαμε μόνο 4 που κράτησε ο φίλος. 9 στο χέρι και 4 χαμένα εγώ και 7 στο χέρι με 2 χαμένα ο φίλος. Ο φίλος ψάχνεται για αγορά νέου όπλου και του έδωσα να κυνηγήσει με τη beretta να έχει μια εικόνα. Του άρεσε πολύ ειδικά σε μπιχτές τουφεκιές με το 4* victory που έχω πάνω. Εγώ είχα την δική του benelli super 90 66εκ 2* σταθερό (την 1η που κυκλοφόρησε). Αν και δεν μου αρέσει ο τρόπος που νιώθω το λάκτισμα σε αδρανείας το ζύγισμά της ήταν άριστο στα 3 κιλά περίπου. Τελικά τα benelli σκοτώνουν .yel. Είπα να δοκιμάσω τα lambro tordo 32γρ ν8 (πορτοκαλί) με θερμοκρασία 1-2 βαθμούς περίπου. Όσα τουφέκισα κάτω από 20μ έπεφταν ξερά. Όσα έχασα ήταν τουφεκιμένα πάνω από 20μ και είχαμε κυνηγητό με νικητές τα πουλιά να χώνονται στις βατσινιές. Επίσης μετά από 1 κουτί φυσίγγια η κάννη έχει τόση βρωμιά σαν να έριχνα όλη μέρα με ελικοειδή διασποράς αλλά μοιάζει σαν άκαυτο μπαρούτι ένα πράμα. Δεν έμεινα ευχαριστημένος με τα συγκεκριμένα σε αντίθεση με τα cheddite tordo 32γρ που έριχνα τόσο καιρό και μου έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις.
329739412_671774071394091_8338182095539907093_n.jpg

Πήγαμε για 1 ώρα απογευματινό περπατητό με φιλαράκι. Αρκετά πουλιά στα καναλάκια. Τσίχλες είδαμε μόνο 4 που κράτησε ο φίλος. 9 στο χέρι και 4 χαμένα εγώ και 7 στο χέρι με 2 χαμένα ο φίλος. Ο φίλος ψάχνεται για αγορά νέου όπλου και του έδωσα να κυνηγήσει με τη beretta να έχει μια εικόνα. Του άρεσε πολύ ειδικά σε μπιχτές τουφεκιές με το 4* victory που έχω πάνω. Εγώ είχα την δική του benelli super 90 66εκ 2* σταθερό (την 1η που κυκλοφόρησε). Αν και δεν μου αρέσει ο τρόπος που νιώθω το λάκτισμα σε αδρανείας το ζύγισμά της ήταν άριστο στα 3 κιλά περίπου. Τελικά τα benelli σκοτώνουν .yel. Είπα να δοκιμάσω τα lambro tordo 32γρ ν8 (πορτοκαλί) με θερμοκρασία 1-2 βαθμούς περίπου. Όσα τουφέκισα κάτω από 20μ έπεφταν ξερά. Όσα έχασα ήταν τουφεκιμένα πάνω από 20μ και είχαμε κυνηγητό με νικητές τα πουλιά να χώνονται στις βατσινιές. Επίσης μετά από 1 κουτί φυσίγγια η κάννη έχει τόση βρωμιά σαν να έριχνα όλη μέρα με ελικοειδή διασποράς αλλά μοιάζει σαν άκαυτο μπαρούτι ένα πράμα. Δεν έμεινα ευχαριστημένος με τα συγκεκριμένα σε αντίθεση με τα cheddite tordo 32γρ που έριχνα τόσο καιρό και μου έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις.
View attachment 66462
Cheddite κορυφαία για εμένα αλλά 9.50€ δεν τα δίνω φίλε.

Ένα σύντομο απογευματινό καρτέρι στον κάμπο μετά από αρκετές ημέρες,τα πουλιά περισσότερα απο τις προηγούμενες φορές.Τα φυσίγγια skkeet του Ρουμελιώτη δούλεψαν υποδειγματικά για μια ακόμη φορά παρά τον κρύο καιρό. .Απολογισμός 6 πουλιά τα πέντε στο χέρι.Τσοκ skeet&mod seminole οι Beretta 687 sporting.closest gas station to this area

Παλια τα Tordo πορτοκαλή του Lambro 32gr. δεν άφηναν βρώμα στη κάννη και μου είχε κάνει θετική εντύπωση.
Το ίδιο και τα Sporting 28gr. του Lambro αφήνουν πολύ βρώμα …
Δεν θα τα ξαναπάρω, τέλος

Παλια τα Tordo πορτοκαλή του Lambro 32gr. δεν άφηναν βρώμα στη κάννη και μου είχε κάνει θετική εντύπωση.
Το ίδιο και τα Sporting 28gr. του Lambro αφήνουν πολύ βρώμα …
Δεν θα τα ξαναπάρω, τέλος
Δεν ξέρω τι γίνεται με τα φυσίγγια γεμίζουν ότι θέλουν βάζουν ότι θέλουν και πιστεύω δεν ενημερώνουν κανένα.

Σε πρώτη εκτίμηση έτσι ακριβώς είναι. Όμως, αν με τα όποια άλλα έχεις ένα σκορ π,χ. 4/10 και με αυτά ανεβάζεις το δείκτη στο 7/10 αξίζει το επιπλέον κόστος, όχι πως δικαιολογώ την υπερτίμηση, αλλά έχεις εξαγοράσει την ικανοποίηση σου και έκανες το κέφι σου ακριβότερα μεν, καλύτερα δε.
(σ.σ. κάποτε πετάγαμε πανέρια λουλούδια στους τραγουδισταράδες για το κέφι μας, καν΄το και τώρα....)
Τα λεγόμενα ισχύουν για τις συνήθεις περιπτώσεις που ρίχνεις 1-1,5 κουτί στην έξοδό σου. Αν ρίχνεις 5, αλλάζει....

Status
Not open for further replies.
Back