Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Και εγώ κ. Γιάννη στο καρτέρι μου αρέσει να κυνηγώ την τσίχλα. Δεν με πειράζει να βαράω πιο λίγες. Απλά το ευχαριστιέμαι περισσότερο.
Και αν επιλέξεις μέρη καθαρά να μην τις χάνεις κι ας περνάνε λιγότερες, τότε το ευχαριστιέσαι ακόμη περισσότερο.
Προσωπικά το εφαρμόζω τα 2 τελευταία χρόνια και με καλύπτει και ευχαριστεί απόλυτα.

πήγα στις κότες ποδαράτο. έχει 60 εκατοστά εκει πανω και σε σημεία πιο πολύ. τσιχλοκοτσυφα πολλά!!! κόκκινες επαιζαν συνεχώς, ένα κοπάδι γερακοτσιχλες πέρασε από πάνω μου και το αποκορύφωμα σηκώθηκε μπεκατσα μέσα από τον στάβλο!!! είχε πιάσει σε ξεχιονο με κοπριά!!! στη φωτογραφία κάπου εκεί υπάρχουν 30 κυψέλες μου....20230208_105525.jpg

Και αν επιλέξεις μέρη καθαρά να μην τις χάνεις κι ας περνάνε λιγότερες, τότε το ευχαριστιέσαι ακόμη περισσότερο.
Προσωπικά το εφαρμόζω τα 2 τελευταία χρόνια και με καλύπτει και ευχαριστεί απόλυτα.
Σαν παλιοί κυνηγοί έχουμε μάθει αλλιώς. Και επιπλέον πέρασαν τα χρόνια και μεγαλώσαμε. Αλλά λέω Δοξα τω Θεώ διότι κάποιοι δεν προλαβαίνουν να μεγαλώσουν δυστυχώς.

Αν είχε πουλιά όπως το 2016-17 θα μιλάγαμε τώρα για τιμές στα φυσίγγια? Δεν νομίζω! Θα κόβαμε από άλλα πράγματα και θα είμασταν χαρούμενοι.
Υ.Γ Εννοείτε είναι προσωπική μου άποψη.
Τότε θα μιλάγαμε ακόμα περισσότερο
Τώρα λέμε αλλά δεν έχει τσίχλες και δεν τσούζει γιατί δεν καίγονται πολλά φυσίγγια

Τότε θα μιλάγαμε ακόμα περισσότερο
Τώρα λέμε αλλά δεν έχει τσίχλες και δεν τσούζει γιατί δεν καίγονται πολλά φυσίγγια
Μας λυπήθηκε ο Θεός φέτος! Οπότε του χρόνου κάντε τα κουμάντα σας! Και λίγα λίγα μια χαρά είναι.

πάντως για κυνήγι ευβοια με αυτό που έριξε απόψε και ριχνει ακόμα μας βλέπω για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο και όχι παντού!!!!
μιτσοοοοοο πες τους να έρθουν από εδώ που έχει ήλιο…. Θα είμαι καλό παιδί μαζη τους

Σαν παλιοί κυνηγοί έχουμε μάθει αλλιώς. Και επιπλέον πέρασαν τα χρόνια και μεγαλώσαμε. Αλλά λέω Δοξα τω Θεώ διότι κάποιοι δεν προλαβαίνουν να μεγαλώσουν δυστυχώς.
Δόξα τω Θεώ το κοντέρ μου ξεπέρασε τα 50 κυνηγ. χρόνια.....
Για την ώρα.....λάδια δεν καίω

Δόξα τω Θεώ το κοντέρ μου ξεπέρασε τα 50 κυνηγ. χρόνια.....
Για την ώρα.....λάδια δεν καίω
Εγώ μετρώ 45 κυνηγετικά χρόνια. Οπότε κοντά είμαστε. Νάμαστε γεροί να μπορούμε να κυνηγάμε. Σήμερα πάντως έχει babysiting στον έγγονα.

πήγα στις κότες ποδαράτο. έχει 60 εκατοστά εκει πανω και σε σημεία πιο πολύ. τσιχλοκοτσυφα πολλά!!! κόκκινες επαιζαν συνεχώς, ένα κοπάδι γερακοτσιχλες πέρασε από πάνω μου και το αποκορύφωμα σηκώθηκε μπεκατσα μέσα από τον στάβλο!!! είχε πιάσει σε ξεχιονο με κοπριά!!! στη φωτογραφία κάπου εκεί υπάρχουν 30 κυψέλες μου....View attachment 66507
Το μελισση, δεν παθαινει ζημεια;;;
Ρωταω γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτά...

πήγα στις κότες ποδαράτο. έχει 60 εκατοστά εκει πανω και σε σημεία πιο πολύ. τσιχλοκοτσυφα πολλά!!! κόκκινες επαιζαν συνεχώς, ένα κοπάδι γερακοτσιχλες πέρασε από πάνω μου και το αποκορύφωμα σηκώθηκε μπεκατσα μέσα από τον στάβλο!!! είχε πιάσει σε ξεχιονο με κοπριά!!! στη φωτογραφία κάπου εκεί υπάρχουν 30 κυψέλες μου....View attachment 66507
φυσιολογικά, δεν θα έπρεπε να είχαν μετακινηθεί τα πουλιά σε τόπους χωρίς χιόνι?

Εγώ βλέποντας εχθές τον Καραμαουνα αισιόδοξο,τον άλλον να χαζογελάει που χιόνισε στο 90' και τον τρίτο να έχει τα μοναδικά τσιχλοφυσιγγα που πούλησε φέτος κορνίζα λέω να ξεκινήσω να καθαρίζω σιγά σιγά κανένα μεταλλικό διακοσμητικό με ξύλινα μέρη.Αφου ήμαστε ανίκανοι στον εμπλουτισμό ενδημικών θηραμάτων ας περιμένουμε να πέσει κανένα μήλο και στο πείσμα αγροτών που θέλουν να δουλέψουν την γη.

φυσιολογικά, δεν θα έπρεπε να είχαν μετακινηθεί τα πουλιά σε τόπους χωρίς χιόνι?
Απο ψηλότερα που έχει 1μιση μετρο έχουν κατέβει εδώ που έχει 35 εκατοστά. Ειδα πολλά σήμερα!
Το μελισση, δεν παθαινει ζημεια;;;
Ρωταω γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτά...
Οχι Κωστή δεν παθαίνει τίποτα , ειδικά αν το έχεις βοηθήσει κιόλας. τους έχω φελιζολ στις ακρες για μόνωση και πανί πάνω από τα πλαίσια.Τωρα είναι μια μπάλα μαζεμένα γύρω από γόνο και βασίλισσα

Στα πεδινά (π.χ. Πολιτικά) έχει χιόνι;;
Σημερα το έστρωσε παντού! Χαλκιδα , Αρτάκη κτλ. Τα Πολιτικα χθες είχαν 20cm χιόνι. Τωρα μπορεί να έχουν το διπλάσιο....

Εγώ βλέποντας εχθές τον Καραμαουνα αισιόδοξο,τον άλλον να χαζογελάει που χιόνισε στο 90' και τον τρίτο να έχει τα μοναδικά τσιχλοφυσιγγα που πούλησε φέτος κορνίζα λέω να ξεκινήσω να καθαρίζω σιγά σιγά κανένα μεταλλικό διακοσμητικό με ξύλινα μέρη.Αφου ήμαστε ανίκανοι στον εμπλουτισμό ενδημικών θηραμάτων ας περιμένουμε να πέσει κανένα μήλο και στο πείσμα αγροτών που θέλουν να δουλέψουν την γη.
Τα είπες όλα... ειδικά το καταληκτικό συμπέρασμα είναι η πικρή αλήθεια για το μέλλον μας...

Status
Not open for further replies.
Back