Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Σε πρώτη εκτίμηση έτσι ακριβώς είναι. Όμως, αν με τα όποια άλλα έχεις ένα σκορ π,χ. 4/10 και με αυτά ανεβάζεις το δείκτη στο 7/10 αξίζει το επιπλέον κόστος, όχι πως δικαιολογώ την υπερτίμηση, αλλά έχεις εξαγοράσει την ικανοποίηση σου και έκανες το κέφι σου ακριβότερα μεν, καλύτερα δε.
(σ.σ. κάποτε πετάγαμε πανέρια λουλούδια στους τραγουδισταράδες για το κέφι μας, καν΄το και τώρα....)
Τα λεγόμενα ισχύουν για τις συνήθεις περιπτώσεις που ρίχνεις 1-1,5 κουτί στην έξοδό σου. Αν ρίχνεις 5, αλλάζει....
Μακάρι να μας έκανε το τάδε φυσίγγι αυτό, ως αναβάθμισή μας, αλλά δεν είναι μόνο έτσι τα πράγματα....

Έγινε η βόλτα ανέβηκα μια βόλτα γραμματικό για καμία γερακοτσιχλα χιόνι αρκετό
Ξανά πίσω
Μόνο κατω Σουλι δεν ήταν χιονισμένα δυο τσίχλες τουφέκισα τη μια πήρα χωρίς επωμιση
Έχω πάθει μια πλάκα μου γύρισε μια τρίχα στο μάγουλο στη γνάθο ακριβώς και όταν ανεβαίνει το κοντάκι με ξεπατώνει στον πόνο
Ευτυχώς τφεκω απο τη μέση

Καλα...σώθηκες τωρα.
Ο αλλος πηγε για κυνηγι με χιονι κ χαθηκε ο παπαρας...για να τον βρει η ΕΜΑΚ τουφεκαγε στον αερα....στο FB το διαβασα .
Έχει γίνει και στο παρελθόν τέτοιο περιστατικό, μόνο που αντί για την ΕΜΑΚ τον τύπο τον έψαχναν κάτι συγχωριανοί του!

Έχω πάθει μια πλάκα μου γύρισε μια τρίχα στο μάγουλο στη γνάθο ακριβώς και όταν ανεβαίνει το κοντάκι με ξεπατώνει στον πόνο
Όταν σου έλεγε ο Άλεξ να πάτε να κάνετε αποτρίχωση με λέιζερ σφυριζες αδιάφορα! Ορίστε τώρα!

. Τελικά τα benelli σκοτώνουν .yel. Είπα να δοκιμάσω τα lambro tordo 32γρ ν8 (πορτοκαλί) με θερμοκρασία 1-2 βαθμούς περίπου. Όσα τουφέκισα κάτω από 20μ έπεφταν ξερά. Όσα έχασα ήταν τουφεκιμένα πάνω από 20μ και είχαμε κυνηγητό με νικητές τα πουλιά να χώνονται στις βατσινιές.
Κάπου το έχασα....
Έβγαλες συμπέρασμα ότι με 2*, τουφεκιές στα 20 μέτρα και σκαγι#8,32 γραμμάρια,ότι το όπλο σκοτώνει?!?!?!

Μια γρήγορη βόλτα,με τη γερόντισσα που είχα χρόνια να βγάλω στην τσίχλα. Η γερόντισσα,η οποία κελαηδησε
Και εγώ σα γέροντας θα σου πω πως είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου όλα αυτά τα χρόνια. Εννοείτε ότι την έχω και της φέρομαι με σεβασμό.

Last edited:
Σε πρώτη εκτίμηση έτσι ακριβώς είναι. Όμως, αν με τα όποια άλλα έχεις ένα σκορ π,χ. 4/10 και με αυτά ανεβάζεις το δείκτη στο 7/10 αξίζει το επιπλέον κόστος, όχι πως δικαιολογώ την υπερτίμηση, αλλά έχεις εξαγοράσει την ικανοποίηση σου και έκανες το κέφι σου ακριβότερα μεν, καλύτερα δε.
(σ.σ. κάποτε πετάγαμε πανέρια λουλούδια στους τραγουδισταράδες για το κέφι μας, καν΄το και τώρα....)
Τα λεγόμενα ισχύουν για τις συνήθεις περιπτώσεις που ρίχνεις 1-1,5 κουτί στην έξοδό σου. Αν ρίχνεις 5, αλλάζει....
Κυριε Γιαννη την ξερεται την τσιχλα μπορει να πας και να γυρισεις ατουφεκιστος και να ριξεις μια κουτα.

Αν είχε πουλιά όπως το 2016-17 θα μιλάγαμε τώρα για τιμές στα φυσίγγια? Δεν νομίζω! Θα κόβαμε από άλλα πράγματα και θα είμασταν χαρούμενοι.
Υ.Γ Εννοείτε είναι προσωπική μου άποψη.

Κυριε Γιαννη την ξερεται την τσιχλα μπορει να πας και να γυρισεις ατουφεκιστος και να ριξεις μια κουτα.
Για αυτό είπα φίλε μου ότι είναι σχετικό. Εκεί στα χαμηλά που πάμε εμείς, που στη καλύτερη θα ρίξεις 15-20 φυσίγγια, και των 10€ να είναι το κουτί μικρή διαφορά κάνει.
Βλέπεις όμως ότι υπάρχουν πολλοί φίλοι που εκτός των καλύτερων περιοχών που πάνε και με το τρόπο που κυνηγάνε (περπατητό) ρίχνουν πάνω από 30-40 φυσίγγια, πάνε και κάθε μέρα. Γι΄αυτούς και τα 10 λεπτά/κουτί μετράει.

σ.σ. Να σου πω την αλήθεια, τώρα που τα φυσίγγια είναι γεμισμένα με χρυσάφι, προσέχω πολύ περισσότερο τις βολές μου και έτσι έχω καλύτερο σκορ και λιγότερα ξοδεμένα φυσίγγια.
Ωστόσο με τα cheditte tordo δεν έχω βρει τη σωστή βολή, αντίθετα με τα NSI light 30 gr που τα βρήκα με τη πρώτη και είναι μπαμ και κάτω.

Αν είχε πουλιά όπως το 2016-17 θα μιλάγαμε τώρα για τιμές στα φυσίγγια? Δεν νομίζω! Θα κόβαμε από άλλα πράγματα και θα είμασταν χαρούμενοι.
Υ.Γ Εννοείτε είναι προσωπική μου άποψη.
Μια χαρά τα λες !!!

Για αυτό είπα φίλε μου ότι είναι σχετικό. Εκεί στα χαμηλά που πάμε εμείς, που στη καλύτερη θα ρίξεις 15-20 φυσίγγια, και των 10€ να είναι το κουτί μικρή διαφορά κάνει.
Βλέπεις όμως ότι υπάρχουν πολλοί φίλοι που εκτός των καλύτερων περιοχών που πάνε και με το τρόπο που κυνηγάνε (περπατητό) ρίχνουν πάνω από 30-40 φυσίγγια, πάνε και κάθε μέρα. Γι΄αυτούς και τα 10 λεπτά/κουτί μετράει.

σ.σ. Να σου πω την αλήθεια, τώρα που τα φυσίγγια είναι γεμισμένα με χρυσάφι, προσέχω πολύ περισσότερο τις βολές μου και έτσι έχω καλύτερο σκορ και λιγότερα ξοδεμένα φυσίγγια.
Ωστόσο με τα cheditte tordo δεν έχω βρει τη σωστή βολή, αντίθετα με τα NSI light 30 gr που τα βρήκα με τη πρώτη και είναι μπαμ και κάτω.
Και εγώ κ. Γιάννη στο καρτέρι μου αρέσει να κυνηγώ την τσίχλα. Δεν με πειράζει να βαράω πιο λίγες. Απλά το ευχαριστιέμαι περισσότερο.

Status
Not open for further replies.
Back