Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Eγώ απ' την άλλη, θα υπερθεματίσω το πρώτο μέρος της ως άνω αράδας: ''...καλό κι άγιο το καρτέρι...!!!''
Απεχθάνομαι το περπατητό! Είμαι γνήσιος λάτρης τού κλασικού, στατικού ''τίρου''...!!!
Κι απ' την στιγμή κιόλας που δεν μ' αφήνει καθόλου παραπονεμένο, αλλά απεναντίας, με ανταμοίβει διαρκώς, τότε διά τί να το εγκαταλείψω το καρτερίσιο...?
Καρτέρια, λοιπόν, και διά πάντα καρτέρια για εμένανε...!!! Έως ότου να ''βγει ο ήλιος απ' τη δύση''..!!!
Αγαπητέ Νικόλα όμως τα τελευταία χρόνια ειδικά, το περπατητο θα σώσει τη τσιχλοχρονια, και όχι το καρτέρι, αποδεδειγμένα!!!!

Last edited:
Ενα βιντεάκι με τσιχλοκότσυφα Φεβρουαρίου με shotkam.
Σε λίγες μέρες θα ανεβασω και αλλο, για καποιο λογο με αφηνει μεχρι 20 πλάνα να βαλω σε καθε βίντεο.
Νικόλα κραξε ελεύθερα, τα κλαμπάνια τα σβήνω :D
Θα φτιάξω κ εγώ ένα μόνο με ράχες καμπουλες που λέει κ ένας φίλος να το μοιραστούμε το κράξιμο φίλε μου :p
Μας τα φύλαγε για το τέλος τα καλύτερα καρτερακια... Ο νότιας μας τα χάλασε λίγο...

Σε λίγες μέρες θα ανεβασω και αλλο, για καποιο λογο με αφηνει μεχρι 20 πλάνα να βαλω σε καθε βίντεο.

ωραίο, αυτό το πλαίσιο το θαλασσί πάνω κάτω στην οθόνη ( cinemascope) με μπέρδεψε λίγο,γιατί το φόντο είναι στο ίδιο χρώμα και μερικές φορές όταν ήταν ψηλά το πουλί καλυπτοταν από το εφέ και νόμιζα ότι είχε θέμα η κάμερα, όταν ξημέρωσε καλά,κατάλαβα τι συνέβαινε

Θα φτιάξω κ εγώ ένα μόνο με ράχες καμπουλες που λέει κ ένας φίλος να το μοιραστούμε το κράξιμο φίλε μου :p
Μας τα φύλαγε για το τέλος τα καλύτερα καρτερακια... Ο νότιας μας τα χάλασε λίγο...
Φτιαξε Αρη να έχουμε να βλέπουμε!
ωραίο, αυτό το πλαίσιο το θαλασσί πάνω κάτω στην οθόνη ( cinemascope) με μπέρδεψε λίγο,γιατί το φόντο είναι στο ίδιο χρώμα και μερικές φορές όταν ήταν ψηλά το πουλί καλυπτοταν από το εφέ και νόμιζα ότι είχε θέμα η κάμερα, όταν ξημέρωσε καλά,κατάλαβα τι συνέβαινε
Εμενα αυτο το πλαίσιο δεν μου αρέσει φιλε αλλα δεν ξερω πώς να το βγάλω...

Κυριάκο με τι φυσίγγια ρίχνεις στο βιντεάκι;
Ωραία τις "κοιμίζει".

Τι ράχες καμπουλες ρε ρίνγκο?ωχ παναγία μου.παλι πίσω απ' το μάτι του θεου βάρηκες?πάντως δε μπορώ να πω εκεί στη Καλαμάτα έχετε δυνατά πράματα ω ρε φίλε μου

Πολυ ωραιες ντουφεκιες

Νομίζω ο Κυριάκος με 32αρια κυνηγάει. Και τα 28αρια πάντως αν βρεις τον κατάλληλο συνδυασμό δίνουν τέτοιες τουφεκιές.
Νομίζω ρίχνει τα silver του Κενταύρου....

Όπως και να'χει στις γριές και άμμο θαλασσινή να βαλεις,σκοτώνουν!!😁

Όπως και να'χει στις γριές και άμμο θαλασσινή να βαλεις,σκοτώνουν!!😁
Έχω δει και εγώ πολύ ωραίες τουφεκιές όλα αυτά τα χρόνια από τη γριούλα.
40 χρόνια είναι στην οικογένεια,το μοναδικό όπλο που έχει στην κατοχή του ο παππούς μου (με τα drop-in τσοκ). Αμέτρητα φυσιγγια, και κυνήγια από τις παλιές εποχές.

Στο περπατητο όπως είπαν οι προλαλήσαντες έχεις και τα τυχερά σου ..έχω χτυπήσει περίπου 20 λαγούς σε περπατητο τσίχλας..με τον τελευταίο λαγό να είναι ένα απίστευτο περιστατικο..τουφέκισα τσίχλα και σκότωσα λαγό…
Ηλιοφάνεια ,χειμώνας και ο λαγός καθόταν σε μια ρίζα ελιάς σε ενα νότιο επικλινες χωράφι..ορατότητα πολύ καλή μπορούσα να ρίξω χαμηλά καθώς από πάνω ήταν μερικές ελιές και μετά δάσος πυκνό..ρίχνω στην τσίχλα ,πεφτει πάω να την πάρω,δεν την έβρισκα και έκανα βόλτες πάνω -κάτω και ξαφνικά όταν πλησίασα την ελιά πετάχτηκε ένας λαγός με σπασμένο εντελώς σχεδόν το μπροστινό πόδι και αιμορραγία φουλ..η τουφεκια πήγε ακριβώς στο γιατακι του ,ήταν περίπου 15 μέτρα ..για την ιστορία η τσίχλα δεν βρέθηκε και ο λαγός αν και τραυματισμένος δεν σηκώθηκε από το γιατακι αν και έφαγε την τουφεκια ..αν είχα βρει την τσίχλα αμέσως ,θα έφευγα ευθεία κάτω και ο λαγός θα έμενε τραυματισμένος στο γιατακι του..με τις βόλτες που έκανα πάνω κάτω να την βρω πλησίασα στην ελιά και σηκώθηκε..φυσίγγι διασποράς fly target ελικοειδής διασπορεας Ν10..
View attachment 67606View attachment 67607
Είπαμε, αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει...
Είναι μεγάλη αλήθεια. Στο περπατητό μπορεί να σου κάτσει οτιδήποτε, ακόμη και....βοσκοπούλα ;)

View attachment 67612ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΊΤΣΕΣ ΚΑΡΤΕΡΙ ΠΕΡΙΞ ΑΓΙΩ ΘΩΜΑ ΣΕ ΠΡΙΒΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΤΟ ΚΈΦΙ...ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΚΑΡΤΕΡΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ... ΔΕΥΤΈΡΑ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΠΕΡΠΆΤΗΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΉ Η ΣΕΖΟΝ
Και του χρόνου να είσαι καλά !!

Τα άλλαξα Γιαννη....μου έπεσαν βαριά τα 9 ευρω...
Κυριάκο με τι φυσίγγια ρίχνεις στο βιντεάκι;
Ωραία τις "κοιμίζει".
Ψαχτηκα λιγο μετα τις αυξησεις φέτος και μεταξυ αλλων δοκιμασα και τα Golden του Σταματιαδη απι τη Δράμα. 32 γρ, psb2. Με μια λεξη, τρομερα! Κοντα μακρια κρυο ζεστη υγρασία ξεραΐλα, αν εισαι σωστος δεν φευγει πουλί. 8 ευρω τα πηρα και αν μεινουν σε αυτη την τιμή δεν ξανααλλάζω.

Τα άλλαξα Γιαννη....μου έπεσαν βαριά τα 9 ευρω...

Ψαχτηκα λιγο μετα τις αυξησεις φέτος και μεταξυ αλλων δοκιμασα και τα Golden του Σταματιαδη απι τη Δράμα. 32 γρ, psb2. Με μια λεξη, τρομερα! Κοντα μακρια κρυο ζεστη υγρασία ξεραΐλα, αν εισαι σωστος δεν φευγει πουλί. 8 ευρω τα πηρα και αν μεινουν σε αυτη την τιμή δεν ξανααλλάζω.
Μια χαρά, αφού σου κάνει τα κέφια μην αλλάζεις.

Status
Not open for further replies.
Back