Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλό απόγευμα !! Φέτος ήταν η χειρότερη χρόνια 27 χρόνια που κυνηγάω..περιοχη Δυτικά Χανιά..επίσης οσα πολύ λίγα πουλιά υπήρχαν πολύ πονηρά και δύσκολα σου έδιναν ουρανό να ρίξεις..χαμηλά,πονηρα και γρήγορα έφευγαν τα πιο πολλά.επισης αρκετές φορές σηκώνονταν πολύ δύσκολα!!
Έκανα ένα νέο βίντεο με κάποιες τουφεκιές που σας έχω ξαναβάλει αλλά και κάποιες καινούργιες..
Και του χρονου με υγεια σε ολους!
Καλησπέρα σας!! Ξέχασα να σας πω ότι στο 9:05 είναι η τουφεκια στην τσίχλα που τρώει την τουφεκια ο λαγός στο γιατακι!!! μετά ακριβώς είναι όπως πετάχτηκε με κομμένο εντελώς το μπροστινό ποδι…στο ίδιο μέρος 20 μέτρα πιο πάνω έχω ξαναπιάσει λαγό στο περπατητο..

Καλησπέρα σας!! Ξέχασα να σας πω ότι στο 9:05 είναι η τουφεκια στην τσίχλα που τρώει την τουφεκια ο λαγός στο γιατακι!!! μετά ακριβώς είναι όπως πετάχτηκε με κομμένο εντελώς το μπροστινό ποδι…στο ίδιο μέρος 20 μέτρα πιο πάνω έχω ξαναπιάσει λαγό στο περπατητο..
Έριξες στην τσίχλα και πέτυχες τον λαγό με λίγα λόγια? Άμα σε θέλει.....

Εκτός και δεν κατάλαβα καλά.

Έριξες στην τσίχλα και πέτυχες τον λαγό με λίγα λόγια? Άμα σε θέλει.....

Εκτός και δεν κατάλαβα καλά.
Σωστά ..έφαγε την τουφεκια κατάλαθος ο λαγός στο γιατακι..εντάξει αυτό είναι εξωφρενικό..γενικά μου πάει ο λαγός στο περπατητο τσίχλας..κάθε χρόνο πιάνω 2-3..
Επίσης ο λαγός γενικά στην Κρήτη βρίσκετε σε υψηλή πυκνότητα ,και λόγω απουσίας άλεπους στο νησί και λόγω ήπιου καιρόυ και λόγω βιότοπου που τον ευνοεί γενικά ..

Το 3/10 λες το lm γιατί αυτό έχω μόνιμα απάνω…. Πολύ ωραία ντουφέκια φετος θα φωρτοσο ρουμελιοτη… τα κυνηγιτηκα αρι είναι η τα σκοπευτηκι 28 αρια
Lm είναι στην ονομασία αλλά σε αυλό 18,7 είναι 3/10, κάτι σε 4 άστρα...
Λιάκο εγώ δεν έχω πάρει ποτέ κυνηγετικά 28αρια... Μόνο τα σκοπευτικά ρίχνω που μου μένουν από το καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια...

Σε ζεστό καιρό (πχ έναρξη) δύσκολα θα κάνει εμπλοκή. Σε πραγματικό χειμώνα, έτσι κάνει και η fusion evolve που έχω, με 28γρ. Βέβαια, η δικιά μου, πολλές φορές "φτύνει" το 3ο φυσίγγι της αποθήκης από τη γλώσσα, όταν τραβιέται το κλείστρο πίσω 🤔😒
Δεν έχει να κάνει με ζεστή κρύο... Πιστεύω ότι φταίει ένας μικροτζογος που έχει η γλώσσα κ κάποιες φορές βρίσκει λίγο στα τοιχώματα της βάσης... Με πιο ενισχυμένα φυσίγγια μπορεί να το κάνει πολύ σπάνια, με τα πιο ελαφριά προφανώς λόγω λιγότερων πιέσεων μπορεί το σύστημα να επηρεάζεται λίγο περισσότερο κ να χάνει απειροελάχιστο συγχρονισμό... Έχω διαβάσει αρκετά, συμπίπτει η άποψη μου μάλλον με τον τύπο στο βίντεο απλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα να το ψάξω... Θα το λύσω το επόμενο διάστημα, δείχνει απλό...

ο λαγός γενικά στην Κρήτη βρίσκετε σε υψηλή πυκνότητα ,και λόγω απουσίας άλεπους στο νησί

Α, ώστε δεν έχετε αλεπουδίτσες εκεί ε...!! Πάλι καλά!!
Διότι στην ηπειρωτική χώρα είναι γεμάτος ο τόπος από δαύτες τις ''ξεκωλιάρες''...!!! :confused::confused::confused:

Δεν έχει να κάνει με ζεστή κρύο... Πιστεύω ότι φταίει ένας μικροτζογος που έχει η γλώσσα κ κάποιες φορές βρίσκει λίγο στα τοιχώματα της βάσης... Με πιο ενισχυμένα φυσίγγια μπορεί να το κάνει πολύ σπάνια, με τα πιο ελαφριά προφανώς λόγω λιγότερων πιέσεων μπορεί το σύστημα να επηρεάζεται λίγο περισσότερο κ να χάνει απειροελάχιστο συγχρονισμό... Έχω διαβάσει αρκετά, συμπίπτει η άποψη μου μάλλον με τον τύπο στο βίντεο απλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα να το ψάξω... Θα το λύσω το επόμενο διάστημα, δείχνει απλό...

Αυτό ακριβώς μου κάνει! Όσο και να έψαξα, δεν μπορούσα να βγάλω άκρη! Σε ευχαριστώ πολύ για το βίντεο Άρη!

Α, ώστε δεν έχετε αλεπουδίτσες εκεί ε...!! Πάλι καλά!!
Διότι στην ηπειρωτική χώρα είναι γεμάτος ο τόπος από δαύτες τις ''ξεκωλιάρες''...!!! :confused::confused::confused:
Οι "διποδες" ειναι πιο ξεκωλιαρες. Οι κανονικες να ζησουν θελουν, οχι να τα κονομισουν ή να καυχηθουν. Να τα λεμε με το ονομα τους τα πραγματα

A3E10E4E-CE41-42BD-A229-3B6943ED27EF.jpegαρι αυτό σου κανη

View attachment 67878αρι αυτό σου κανη
Αυτό το έχω δει στη fusion evolve 5-6 φορές στα 12 χρόνια που την έχω. Η γλώσσα βρίσκει στο έλασμα όπως δείχνει και το βιντεάκι. Πριν χρόνια, όπως κυνηγούσα, έφυγε ο πείρος του κουμπιού του κλείστρου. Συνέχισα να κυνηγάω, έβαζα κανονικά 3 φυσίγγια, αλλά όταν έριχνα, μου έβγαζε πάντα το τελευταίο της αποθήκης από κάτω. Πήγα σε οπλουργο, έβαλε πείρο, αλλά δεν έβαλε ένα κομμάτι πλαστικό (πάχος σαν κάρτα sim) που παρεμβάλλονταν μεταξύ κουμπιού και βάσης. Το όπλο λειτουργεί κανονικά, αλλά κάποιες φορές, το τελευταίο φυσίγγι μου το βγάζει από κάτω. Είτε σε πυροβολισμό, είτε όταν τραβάω το κλείστρο για άδειασμα.

Σαν τα φύλλα του φθινοπώρου πέφτουν... Ωραίος!!!
Ευχαριστώ Αρη!
ωραιος ο Κυριακος! την αλλη καμερα την εδωσες; τι εγινε;
Την κατέσχεσε ο μικρός Σπύρο :D
Αυτη την ειχε ενας κολλητός, αγορασμένη Οκτωβριο του 20 και χρησιμοποιημενη ελάχιστα. Εψαχνε να την πουλήσει και την τσίμπησα εγω.

Σαν τα φύλλα του φθινοπώρου πέφτουν...

Αγαπητέ Άρη, τελικά με τέτοιου τύπου σχόλιά σου για τις πολυαγαπημένες μας τσιχλίτσες, διακρίνω ότι είσαι από τους πιο ''τσιχλο-καβλωμένους'' ή ''τσιχλο-καβλιάρηδες'' (ό,τι προτιμάς) από εδώ μέσα...!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα...
Φυσικά, βάζω ανετότατα και την αφεντιά μου μέσα σε δαύτους...!!! Εννοούνται αυτά... :p:p:p

Last edited:
Αγαπητέ Άρη, τελικά με τέτοιου τύπου σχόλια σου για τις πολυαγαπημένες μας τσιχλίτσες, διακρίνω ότι είσαι από τους πιο ''τσιχλο-καβλωμένους'' ή ''τσιχλο-καβλιάρηδες'' (ό,τι προτιμάς) από εδώ μέσα...!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα...
Φυσικά, βάζω ανετότατα και την αφεντιά μου μέσα σε δαύτους...!!! Εννοούνται αυτά... :p:p:p
Μπααα αυτος είναι υδροβιοπληκτος πιο πολύ 😆
Σε όλους αρέσουν οι τσίχλες, όποιος πει το αντίθετο ντροπή του🤣🤣

Status
Not open for further replies.
Back