Τρελος είσαι??? Τραβαει τις σφηκες.....Πουτανα τα έκανες! Καλύτερα να πίνεις μια πορτοκαλάδα!
Τρελος είσαι??? Τραβαει τις σφηκες.....Πουτανα τα έκανες! Καλύτερα να πίνεις μια πορτοκαλάδα!
Αααα ολα κι όλα φίλε.....Που πάμε εμείς με all time classic σπαστό φραπέ?????
Σαν το Baygon της Bayer δεν έχει πατρίδα.Απο αυτά τα... θηράματα ειχε οοοοολο τον "χειμωνα" και εδώ!!! Προτασεις για φυσιγγια????View attachment 67969
Κατάλαβα! Τούμπανο θα σε κάνουνε!Σαν το Baygon της Bayer δεν έχει πατρίδα.
All time classic σαν να λέμε Λάμπρο πορτοκαλί στην τσίχλα
Γιατί αυτά τα κοτσύφια είναι άτρωτα;Με την λήξη της σεζόν βρήκα λίγο χρόνο και ξεκίνησα το μοντάζ.
Έχω βέβαια πολύ δουλειά ακόμη καθότι κυνήγησα αρκετά φέτος τα τσιχλοκοτσυφα λόγω ελλείψεως φασσας.
Μια προσφορά της οργάνωσηςΣαν το Baygon της Bayer δεν έχει πατρίδα.
All time classic σαν να λέμε Λάμπρο πορτοκαλί στην τσίχλα
Γεια σου Αλεξάρα με την μεγάλη την πουτσάρα!Μια προσφορά της οργάνωσης
για την μαζικοποίηση της
κατανάλωσης του λουτσου
στην λεκάνη της Μεσογείου.
Θαυμαστής?Γεια σου Αλεξάρα με την μεγάλη την πουτσάρα!![]()
Πολύ πιο πυκνό φτέρωμα και συνήθως πάρα πολύ λίπος. Ειναι πιο δυσκολοκαταβλητα από τις τσιχλες! Μερικες φορές σε σημείο εκνευριστικό!!! Περσι μια μερα με αρκετό κρύο στις πρώτες τουφεκιες με νο9 32αρια δεν επεφταν. Μολις δοκίμασα με 28αρια νο10 που είχα μαζί μου επεφταν στουπια!!! Μια εξήγηση για αυτό????Γιατί αυτά τα κοτσύφια είναι άτρωτα;
Γιλέκο ασφαλείας φοράνε;
Πρώτον όταν έριξες τα 28αρια είχε περάσει η ώρα, μεσημεριασαμε, δεύτερον και το πιο σοβαρό στην αρχή έριχνε με λαμπρό 32 και με τα με Ρουμελιώτη 28.Πολύ πιο πυκνό φτέρωμα και συνήθως πάρα πολύ λίπος. Ειναι πιο δυσκολοκαταβλητα από τις τσιχλες! Μερικες φορές σε σημείο εκνευριστικό!!! Περσι μια μερα με αρκετό κρύο στις πρώτες τουφεκιες με νο9 32αρια δεν επεφταν. Μολις δοκίμασα με 28αρια νο10 που είχα μαζί μου επεφταν στουπια!!! Μια εξήγηση για αυτό????
Μου Κλυνν εις το μάτι Χάρρυ;Μια προσφορά της οργάνωσης
για την μαζικοποίηση της
κατανάλωσης του λουτσου
στην λεκάνη της Μεσογείου.
Πριονοκορδελα?
Πηγες με αυτό καρτέρι φίλε ;
Πιο μακριά ουρά, λίγο πιο ογκώδες στο μάτι και μένουν οριακά πίσω οι τουφεκιές μας βάζοντας τσιχλισιες προσκοπευσεις.Πολύ πιο πυκνό φτέρωμα και συνήθως πάρα πολύ λίπος. Ειναι πιο δυσκολοκαταβλητα από τις τσιχλες! Μερικες φορές σε σημείο εκνευριστικό!!! Περσι μια μερα με αρκετό κρύο στις πρώτες τουφεκιες με νο9 32αρια δεν επεφταν. Μολις δοκίμασα με 28αρια νο10 που είχα μαζί μου επεφταν στουπια!!! Μια εξήγηση για αυτό????
...και μετά γελάτε όταν λέω ότι σκέφτομαι να εκπαιδεύσω γάτα!Τον..σύλλαβε κ τον έφερε στην αυλή..
Θαρρείς κ θέλει να μου πει πως είναι καλυτερη κυνηγός από εμένα.......
....Το μόνο σίγουρο.....
Α ρε κυρ κοτσυφα τουτη την φορά δεν σου έμελλε να πας απο σκαγι......
Τι να κάνουμε, για κάποιους άλλους στην φυση το κυνήγι διαρκει 365 μερες το χρόνο......
View attachment 67780
Μαζί το γράφαμεΠριονοκορδελα?