Κανης δεν θα κλάψει αν έχει κυχλες θα τα αγοράσουν και 20€ αυτοί που τα έχουν… οι άλλοι με της σφεντονεςΜην φοβάσαι! Όση δεν κάναν τα κουμάντα τούς θα κλαψουνε μανούλες φέτος !
Κανης δεν θα κλάψει αν έχει κυχλες θα τα αγοράσουν και 20€ αυτοί που τα έχουν… οι άλλοι με της σφεντονεςΜην φοβάσαι! Όση δεν κάναν τα κουμάντα τούς θα κλαψουνε μανούλες φέτος !
Τι είναι πάλι Πάλι σε έξοδα θα με βάλειςΜην φοβάσαι! Όση δεν κάναν τα κουμάντα τούς θα κλαψουνε μανούλες φέτος !
Φτάνει ρε,δεν μας έχεις αφήσει φυσιγγι για φυσιγγιΤι είναι πάλι Πάλι σε έξοδα θα με βάλεις
Γιαννάκη τον πήρα απο φόβοΦτάνει ρε,δεν μας έχεις αφήσει φυσιγγι για φυσιγγι.
Την πληρώσαμε οι υπόλοιποι όμως.Μας πήρες όλα τα DerbyΓιαννάκη τον πήρα απο φόβο
Οπωτε θες χτυπα τηλΤην πληρώσαμε οι υπόλοιποι όμως.Μας πήρες όλα τα Derby![]()
Μοναχοφαης ρε!! Ο άνθρωπος!Φτάνει ρε,δεν μας έχεις αφήσει φυσιγγι για φυσιγγι.
Πουλα δίπλα τώρα!Οπωτε θες χτυπα τηλ
Τι να σε κάνω είσαι μακρυάΜοναχοφαης ρε!! Ο άνθρωπος!
Να είσαι καλά φίλε,έκανα και εγώ τα κουμάντα μου. Μέσα στην κυνηγετική χρόνια πιστεύω θα γίνουν όλα απλησίαστα.Οπωτε θες χτυπα τηλ
Είσαι εδώΝα είσαι καλά φίλε,έκανα και εγώ τα κουμάντα μου. Μέσα στην κυνηγετική χρόνια πιστεύω θα γίνουν όλα απλησίαστα.
Πάρε μου του λέω μια κούτα derby N6.Μοναχοφαης ρε!! Ο άνθρωπος!
Έχει ο κενταυρος ντέρμπι γύρο στα 8€ αρχές Ιουνίου που ρωτησαΠάρε μου του λέω μια κούτα derby N6.
Να ξέρεις δεν έχει... λίγα ήταν...δεν νομίζω...
γυρίζει μετά και μου λέει φόρτωσα 2 κούτες διάφορα.
Πολύ χαίρομαι με το άρθρο. Κάποτε για τους επιστήμονες η μονογαμία των πτηνών ήταν κάτι σαν ιερό δισκοπότηρο. Αλλά επιστήμη και μπούρδα τις περισσότερες φορές είναι συνώνυμα.https://www.ihunt.gr/ereyna-kai-ta-poylia-chorizoyn-logo-apistias-i-scheseon-ex-apostaseos/
Να ο λογος που δεν εχουμε φτερωτα θηραματα....
Οι ειδικοι....μιλησαν....
Για ολα ...ο ''πήδος'' φταιει !!!![]()
Ρε τον φούστη ...Πολύ χαίρομαι με το άρθρο. Κάποτε για τους επιστήμονες η μονογαμία των πτηνών ήταν κάτι σαν ιερό δισκοπότηρο. Αλλά επιστήμη και μπούρδα τις περισσότερες φορές είναι συνώνυμα.
Πριν χρόνια που ήμουν στα ερωτευμένα μου είχα πάει με το κορίτσι τότε σε ένα Pet Shop για να της κάνω δώρο έκπληξη ένα πουλάκι που της είχε αρέσει πάρα πολύ όταν είχαμε περάσει πριν μέρες τυχαία από εκεί.
70 ευρώ έκανε το πουλάκι, 120 το κλουβί, 150 με τα παρελκόμενα. Πήγα μαζί της για να διαλέξει αυτό που θα της άρεσε περισσότερο από όλα
.
Στο μαγαζί ήταν ένα κίναιδος που κουνιόταν ολόκληρος. Αφού διαλέξαμε πουλί, αυτός ξινισμένος μου λέει "Καλά, ένα μόνο θα πάρετε;". Ναι του απαντάω. "Αυτό είναι απάνθρωπο" μου λέει. "Τα πουλάκια είναι ζευγάρια και δεν χωρίζουν ποτέ και αν πάρετε το ένα, το ταίρι του θα πέσει σε κατάθλιψη και δεν θα τρώει και θα αυτοκτονήσει", μου λέει ο κίναιδος. Και ποιο είναι το ταίρι του εδώ μέσα στα 20 πουλιά που έχει το κλουβί σου; τον ρώτησα. Και αμέσως μου δείχνει ένα άλλο που καθόταν δίπλα του. Επειδή το κορίτσι είναι κορίτσι και του φαινόταν πολύ λογικές και σωστές οι αρλούμπες του κιναίδου, δεν μπορούσα να τον γράψω κανονικά όπως θα έκανα αν είχα πάει μόνος μου και αναγκάστηκα να τα πάρω και τα δύο.
Μου την έφερε!
Πολύ χαίρομαι με το άρθρο. Κάποτε για τους επιστήμονες η μονογαμία των πτηνών ήταν κάτι σαν ιερό δισκοπότηρο. Αλλά επιστήμη και μπούρδα τις περισσότερες φορές είναι συνώνυμα.
Πριν χρόνια που ήμουν στα ερωτευμένα μου είχα πάει με το κορίτσι τότε σε ένα Pet Shop για να της κάνω δώρο έκπληξη ένα πουλάκι που της είχε αρέσει πάρα πολύ όταν είχαμε περάσει πριν μέρες τυχαία από εκεί.
70 ευρώ έκανε το πουλάκι, 120 το κλουβί, 150 με τα παρελκόμενα. Πήγα μαζί της για να διαλέξει αυτό που θα της άρεσε περισσότερο από όλα
.
Στο μαγαζί ήταν ένα κίναιδος που κουνιόταν ολόκληρος. Αφού διαλέξαμε πουλί, αυτός ξινισμένος μου λέει "Καλά, ένα μόνο θα πάρετε;". Ναι του απαντάω. "Αυτό είναι απάνθρωπο" μου λέει. "Τα πουλάκια είναι ζευγάρια και δεν χωρίζουν ποτέ και αν πάρετε το ένα, το ταίρι του θα πέσει σε κατάθλιψη και δεν θα τρώει και θα αυτοκτονήσει", μου λέει ο κίναιδος. Και ποιο είναι το ταίρι του εδώ μέσα στα 20 πουλιά που έχει το κλουβί σου; τον ρώτησα. Και αμέσως μου δείχνει ένα άλλο που καθόταν δίπλα του. Επειδή το κορίτσι είναι κορίτσι και του φαινόταν πολύ λογικές και σωστές οι αρλούμπες του κιναίδου, δεν μπορούσα να τον γράψω κανονικά όπως θα έκανα αν είχα πάει μόνος μου και αναγκάστηκα να τα πάρω και τα δύο.
Μου την έφερε!
2 Ιουλίου άρχισε η γκρίνια ...Θα μπουνε ομως???? Προβλεψη μεσου ορου θερμοκρασιας για τον Οκτωβρη... Απο πανω μας δεν ειναι καλα τα μαντατα... Καθε εδομαδα το αλλαζουν αλλα το κανονικα και ελαχιστα κατω απο τα κανονικα που εδινε ενα μηνα πριν εγινε τωρα πανω εως αρκετα πανω απο τα κανονικα επιπεδα.
View attachment 74185
Φετος θα έχει γέλια.. ποιο κατο από πέρσι δεν Πάει…2 Ιουλίου άρχισε η γκρίνια ...![]()
![]()
Κάνε υπομονή, τέλος Οκτωβρίου θα αρχίσουμε να κλαίμε