Καίγονται κ τα μέγαρα....τιποτα ,λιγα μερη μεινανε για αττικη και θα ειναι ο ενας πανω στον αλλο ,ενα απεραντο κιτρινο απαγορευσης θα γινει και τα αγριογουρουνα θα κανουν παρτυ,αυτο περιμενω να δω.
Καίγονται κ τα μέγαρα....τιποτα ,λιγα μερη μεινανε για αττικη και θα ειναι ο ενας πανω στον αλλο ,ενα απεραντο κιτρινο απαγορευσης θα γινει και τα αγριογουρουνα θα κανουν παρτυ,αυτο περιμενω να δω.
τι θα γινει παλι ενα μηνα θα καιει ?δεν μπορουν να σβησουν τιποτα?ας βγαλουν εξω στρατο να κανει περιπολιες για προληψη και την δημοτικη αστυνομια,τι την εχουμε?να κοβει μονο κλησεις?Καίγονται κ τα μέγαρα....
Εχω κανει μια σκεψη που δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστη και υλοποιησιμη. Να προσλαβουν κοσμο, δεν ξερω ποσα ατομα χρειαζονται, να τους βαλει στα δαση, σαν αστυνομια δασων, με αυτοκινητα και οπλισμενους, να περιπολουν μερα-νυχτα στα δαση και ειδικα τις επικυνδινες μερες.Το χειμωνα ας τους χρησιμοποιει αλλουτι θα γινει παλι ενα μηνα θα καιει ?δεν μπορουν να σβησουν τιποτα?ας βγαλουν εξω στρατο να κανει περιπολιες για προληψη και την δημοτικη αστυνομια,τι την εχουμε?να κοβει μονο κλησεις?
Παραπάνω απο 1000 άτομα προσέλαβε για πανεπιστημιακή αστυνομία...Εχω κανει μια σκεψη που δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστη και υλοποιησιμη. Να προσλαβουν κοσμο, δεν ξερω ποσα ατομα χρειαζονται, να τους βαλει στα δαση, σαν αστυνομια δασων, με αυτοκινητα και οπλισμενους, να περιπολουν μερα-νυχτα στα δαση και ειδικα τις επικυνδινες μερες.Το χειμωνα ας τους χρησιμοποιει αλλου
Συμφωνώ με την αναγκαιότητα κινητοποίησης.Αν το κράτος είναι μπλεγμένο με τις πυρκαγιές προφανώς είναι τρελό να το κάνει.
Αν δεν είναι μπλεγμένο, δεν έχει χρήματα να το κάνει.
Χρειάζεται κινητοποίηση του ίδιου του κόσμου αλλιώς δεν γίνεται τίποτα.
Θα μου πείτε, θα ξενυχτάω στα βουνά ? Την πυροσβεστική γιατί την πληρώνουμε, το κράτος τι κάνει κτλ κτλ κτλ
Εεεε ναι, αφού βλέπεις ότι τίποτα άλλο δεν δουλεύει ... δοκίμασε και αυτό ή κάτσε κλάψε την μοίρα σου ή βρίζε από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Συγνωμη που παρεμβαινω, ο κοσμος που εχει επαφη με την φυση και νοιαζεται θα το κανει, δεν νομιζω οτι ειμαστε πολλοι πλεον δυστυχως.Συμφωνώ με την αναγκαιότητα κινητοποίησης.
Πρέπει να εκπαιδευτεί ο κόσμος και να συμμετέχει τουλάχιστον στην πρόληψη.
Νομίζω δεν είναι κάτι φοβερό να κάτσουμε 1 βάρδια σε κάποιο πυροφυλάκειο.
Μη το βλέπεις έτσι Λιάκο!Τίποτα από αυτά που γράφονται δεν μας σώζουν!!! Η κληματικη αλλαγή είναι εδώ και μαζη της φέρνει και την κληματικη μαλακια!!!! Ας πάει η Μπομπολάκη να σβησει της φωτιές εμάς τους κυνηγούς δεν μας θέλουν
Δηλαδή να παωΑν το κράτος είναι μπλεγμένο με τις πυρκαγιές προφανώς είναι τρελό να το κάνει.
Θα μου πείτε, θα ξενυχτάω στα βουνά ? Την πυροσβεστική γιατί την πληρώνουμε, το κράτος τι κάνει κτλ κτλ κτλ
Εεεε ναι, αφού βλέπεις ότι τίποτα άλλο δεν δουλεύει ... δοκίμασε και αυτό ή κάτσε κλάψε την μοίρα σου ή βρίζε από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Εγώ προσωπικά τις τσάρκες στο βουνό τις έχω κόψει,αυτή την περίοδο Μπορεί να μπλέξεις άσχημα αν οι συγκυρίες το επιτρέψουν.Αν το κράτος είναι μπλεγμένο με τις πυρκαγιές προφανώς είναι τρελό να το κάνει.
Έχω πάει κατά καιρούς.Δηλαδή να παω
Αυτό που λέει ο Γιάννης" Αυτος ο φούρνος αυτό το ψωμί βγάζει"Εγώ έχω πάει κατά καιρούς.
Τι να σου πω Γιώργο, βλέπεις καμιά άλλη λύση ?
Μιλάμε ότι έχει καταντήσει επανάληψη το έργο ... κάθε χρόνο τα ίδια.
Θα μπορούσε ο καράφλας να το αναλάβει αλλά είναι μπλεγμένος με τα τρυγόνια τώρα.
Δεν έχεις άδικο για το δεύτερο ...
Ιός Μπομπολακη.https://www.ihunt.gr/ereyna-kai-ta-poylia-chorizoyn-logo-apistias-i-scheseon-ex-apostaseos/
Να ο λογος που δεν εχουμε φτερωτα θηραματα....
Οι ειδικοι....μιλησαν....
Για ολα ...ο ''πήδος'' φταιει !!!![]()
Το κυνήγι στην Αττική (ότι είχε απομείνει)τελείωσε.Ενημερώνω τους συναδέλφους που τυχόν γνωρίζουν τα απογευματινά τσιχλοκάρτερα της Νεας Περάμου ότι μόλις τώρα πέρασε η φωτιά και όλο το πυκνό του βουνού στην Ανω Βλυχάδα τετέλεσται δυστυχώς
Πολύ δυσάρεστα νέα…βάζω στοίχημα ότι θα μπουν ΑΠΕΤο κυνήγι στην Αττική (ότι είχε απομείνει)τελείωσε.
Στάχτη Αλέξανδρε.Έχει κανένας εικόνα τι έχει γίνει στον Πανακτο προς Οινόη?