Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Παίδες, λάβετε σοβαρως υποψιν και κάτι σκοπευτικα, 24αρια skeetακια και trapακια σε # 9μισο & 7μισο αντιστοίχως, τόσο διά τις μικρές, όσον και διά τις μεγαλες κιχλες!!
Είναι "ταμαμ" για τα κιχλοκοτσυφα τα skeeto-trapo- φουσεκα, κι ας μην σας "γιομιζουν το ματι"...!! Σας το αναφέρω εγώ εκ (μπολικης) πείρας με δαύτα στα τσιχλοκαρτερα μου, χρόνια τώρα και εις ολας τας καιρικας συνθηκας...!!
Από σοβαρότατες και τιμιοτατες εταιρείες μάλιστα, τις NSI & RIO, τα βρίσκω ήδη στα 7,00€! (Μην σας πω κι ακόμη πιο κατω!) Καθόλου άσκημα, με την ακρίβεια που μας "δέρνει"...
Και για τους... "επιμενωντες ελληνικα", υπάρχουνε και τα επίσης skeetακια τής Lambro από τη σειρά 2 στα 6,80€ το κουτάκι παρακαλώ...!! Και τα αντιστοιχα trapακια το ίδιο, σε νούμερο 7μισο, για όσους καρτερευουν και τις τσαρτσαρες...

Last edited:
Παίδες, λάβετε σοβαρως υποψιν και κάτι σκοπευτικα, 24αρια skeetακια και trapακια σε # 9μισο & 7μισο αντιστοίχως, τόσο διά τις μικρές, όσον και διά τις μεγαλες κιχλες!!
Είναι "ταμαμ" για τα κιχλοκοτσυφα τα skeeto-trapo- φουσεκα, κι ας μην σας "γιομιζουν το ματι"...!! Σας το αναφέρω εγώ εκ (μπολικης) πείρας με δαύτα στα τσιχλοκαρτερα μου, χρόνια τώρα και εις ολας τας καιρικας συνθηκας...!!
Από σοβαρότατες και τιμιοτατες εταιρείες μάλιστα, τις NSI & RIO. Τα βρίσκω ήδη στα 7,00€! (Μην σας πω κι ακόμη πιο κατω!) Καθόλου άσκημα, με την ακρίβεια που μας "δέρνει"...
Και για τους... "επιμενωντες ελληνικα", υπάρχουνε και τα επίσης skeetακια τής Lambro από τη σειρά 2 στα 6,80€ το κουτάκι παρακαλώ...!! Και τα αντιστοιχα trapακια το ίδιο, σε νούμερο 7μισο, για όσους καρτερευουν και τις τσαρτσαρες...
χρονια τώρα έριχνα μόνο 28ρια στις τσίχλες φέτος λογο τιμών ειπα να πεσω στα 24ρια και πηρα 40 κουτάκια από δαυτα τώρα θα δουμε τι θα παιξει με τα συγκεκριμένα...
εικόνα_Viber_2023-09-26_13-34-13-198.jpg

Πέρυσι τον χειμωνα δε, δεν σας κρύβω, είχα πετύχει και αγοράσει καμια 500αρια (μου περισσεύουν ακόμη) από τα σκοπευτικα skeet τής Β&P, τα competition one συγκεκριμένα, μολις στα 6,90€...!! Τώρα μού τα βγάζει εξαντλημένα, αλλά και να ματαεισαχθουν αυτά, σιγά να μην τα ματαδινουν σε τέτοια τιμή...!!

χρονια τώρα έριχνα μόνο 28ρια στις τσίχλες φέτος λογο τιμών ειπα να πεσω στα 24ρια και πηρα 40 κουτάκια από δαυτα τώρα θα δουμε τι θα παιξει με τα συγκεκριμένα...
View attachment 79920
Και γω Ανδρέα, με τούτα θα "ξαναπαίξω μπαλιτσα" κι εφετο...!! Τους αλλάξανε και το κουτί προσφάτως, ελέω marketing... Αλήθεια, ο κάλυκάς τους παραμένει όπως ήτανε...;; Διαφανής γαλάζος;; Ή τόνε αλλάξανε και δαυτον...;;

Και γω Ανδρέα, με τούτα θα "ξαναπαίξω μπαλιτσα" κι εφετο...!! Τους αλλάξανε και το κουτί προσφάτως, ελέω marketing... Αλήθεια, ο κάλυκάς τους παραμένει όπως ήτανε...;; Διαφανής γαλάζος;; Ή τόνε αλλάξανε και δαυτον...;;
ναι όπως ήταν μόνο η στάμπα εχει αλλάξει και λίγο ο συγκεντρωτηρας με προ κομμένα πτερύγια
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-438#post-895881
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-438#post-895887

Κύριε Ρεντίφη,λάβετε σοβαρώς υπόψιν ότι είμεθα αλλεργικοί σε μισοριξιες,ως επί το πλείστον βάλλουμε τόσο δια της μικράς, όσον και δια της μεγάλας άνω της μίας ουγγιάς φυσέκιον πυροβόλου όπλου.Ο κρότος τούτου ήτο διαφορετικός, ευφραινει καρδιαν απερχόμενου κλαμπανιου βεβαίως βεβαίως.

από εσένα τα είχα δει και από τις δόκιμες σου και μου αρέσαν και μετα προχώρησα στην αγορά τους, βέβαια περιμένω και την γνώμη της τσίχλας 🤣

Κύριε Ρεντίφη,λάβετε σοβαρώς υπόψιν ότι είμεθα αλλεργικοί σε μισοριξιες,ως επί το πλείστον βάλλουμε τόσο δια της μικράς, όσον και δια της μεγάλας άνω της μίας ουγγιάς φυσέκιον πυροβόλου όπλου.Ο κρότος τούτου ήτο διαφορετικός, ευφραινει καρδιαν απερχόμενου κλαμπανιου βεβαίως βεβαίως.
Να σε καλα ρε αδερφε μιλαμε εχω κλαψει στο γελια και ας μου αρεσουν τα 24αρια .love. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Πσσσσσσσσσσσσ τι είπε ο φιλόσοφας να ουμε

Αν πέσω μέσα, μετά τον μάντη Κάλχα της αρχαιότητας, θα γίνω ο μάντης Κίχλας της νεότερης ιστορίας! Όλες οι προσφορές δεκτές, πιστοί μου!
Ασήμωσε με να σου πω τη τσίχλα σου...

Πιθανές ατάκες για εξτραδάκι :
Ένα νέφος επισκιάζει τα μπασίματα σου ...σκάσε ένα 20ρικο να καθαρίσει το τοπίο.

Ασήμωσε με να σου πω τη τσίχλα σου...

Πιθανές ατάκες για εξτραδάκι :
Ένα νέφος επισκιάζει τα μπασίματα σου ...σκάσε ένα 20ρικο να καθαρίσει το τοπίο.
2 κουτια φυσιγγια θα εδιωχναν το νεφος πιο ευκολα...

Αν λες αυτες , τοτε εννοεις τις γερακοτσιχλες. Εδω επεφταν στα ελατα και υπηρχαν κοπαδια των 30-40 πουλιων. Η χαζοτερη απο τις τσιχλες. Καθονταν στα ελατα και τις πλησιαζαμε και αντι να φευγουν μακρια σηκωνονταν και ερχονταν κατα πανω μας!!! Εχουν 4-5 χρονια να φανουν μαζικα. Απο καμια και αν...View attachment 79621
Τέτοιες πετύχαινα στο δρόμο στο χωριό. Κάθονταν πάνω στο δρόμο ακριβώς και δε με φοβόντουσαν. Για να έρθουν αυτές θέλει να κάνει πολύ κρύο και να έχει χιονίσει στη περιοχή.

.sarcastic.Να 'σαι καλά βρε μπαγάσα Άλεξ...!!! Είσαι μέγας καλαμπουρτζής να 'ούμε...!!! .my man.

Status
Not open for further replies.
Back