Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εύκολο, μαθαίνεις από την αρχή τον σωστό τρόπο . Δύσκολο ,να ξεμαθεις τον λάθος τρόπο και να εφαρμόσεις από την αρχή τον σωστό.Τωρα θα μου πεις κάποιοι αριστερόχειρες τουφεκανε με δεξιά όπλα με καλές επιτυχίες ,το κλείσιμο του ματιού σε πείραξε ; Ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο.
Και γιατι δλδ ειναι το καλητερο η δυοφθαλμη ;; Οπως βολευεται ο καθενας ειναι το καλητερο !!!

Και γιατι δλδ ειναι το καλητερο η δυοφθαλμη ;; Οπως βολευεται ο καθενας ειναι το καλητερο !!!
Είναι καλύτερο γιατί βλέπεις όλο το πεδίο γύρω σου.ειναι σα να μου λες ότι οδηγάς αυτοκίνητο με το μισό παρμπρίζ του συνοδηγού καλυμενο

Είναι καλύτερο γιατί βλέπεις όλο το πεδίο γύρω σου.ειναι σα να μου λες ότι οδηγάς αυτοκίνητο με το μισό παρμπρίζ του συνοδηγού καλυμενο
Ειπα οτι οτι βολευει τον καθενα ειναι το καλυτερο !! Ετσι κιαλιως οταν εστιαζεις σε κατι τα αλλα τα απορηπτει ο εγκεφαλος !!

Επειδή δεν είναι ευθυγράμμιση των σκοπευτικών με κάποιον σταθερό στόχο, εστιάζεις τα μάτια στον στοχο δείχνεις με το χέρι που κρατούν τις κάννες επωμιζοντας και χωρίς να σταματάς την κίνηση ρίχνεις ,έχοντας φλου τις κάννες και το πεδίο.Προυποθεση μέτρα και τεχνική.

Αυτό πρέπει να το εξακρίβωσης στην πρώτη επαφή με όπλο .
Όχι φίλε. Το όπλο δε βοηθάει καθόλου στο να το καταλάβεις.
Σε κάθε αστοχία, απλά θεωρείς ότι αστόχησες γιατί .... επώμιση, τεχνική, κοντάκι και άλλες αρλούμπες.

Για να το διαγνώσεις θα πρέπει πρώτον να γνωρίζεις ότι υπάρχει αυτή η περίπτωση, και δεύτερον να κάνεις ένα απλό τεστ με τα χέρια σου και τα μάτια, χωρίς όπλο, και μετά τα πάντα είναι σαφή. Και κανένας δάσκαλος σκοποβολής δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Και ας λένε.

Όχι φίλε. Το όπλο δε βοηθάει καθόλου στο να το καταλάβεις.
Σε κάθε αστοχία, απλά θεωρείς ότι αστόχησες γιατί .... επώμιση, τεχνική, κοντάκι και άλλες αρλούμπες.

Για να το διαγνώσεις θα πρέπει πρώτον να γνωρίζεις ότι υπάρχει αυτή η περίπτωση, και δεύτερον να κάνεις ένα απλό τεστ με τα χέρια σου και τα μάτια, χωρίς όπλο, και μετά τα πάντα είναι σαφή. Και κανένας δάσκαλος σκοποβολής δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Και ας λένε.
Και όμως είναι πράγματα που διδάσκονται στο πρώτο μάθημα ,έχω δει βίντεο από τον Μπάμπη Αιγινίτη.Το όπλο δείχνει από ποια μεριά βολευεσαι να επωμιζεις και το τέστ αν το κυρίαρχο μάτι είναι από την ίδια μεριά.

Κάθομαι και το χαζεύω, τον χειμώνα, στον κήπο, στους φράχτες. Έτσι όπως χοροπηδάει με τα λεπτά του ποδαράκια, έχει πολύ πλάκα. Μου αρέσει περιμένοντας να ξημερώσει στο καρτέρι, να ακούω την λαλιά του. Σαν να σου λέει, ετοιμάσου. Είναι χάρμα οφθαλμών. Από τα πιο χαριτωμένα πουλιά.
Εχθές, χωμένος κάτω από ελατάκια, μαζεύοντας βωλίτες στα 1300 υψόμετρο περίπου, είχα παρέα μου ένα φετεινάρι κοκκινολαίμη που έφτασε περίεργος να με επεξεργαζεται έως και το ένα μέτρο απόσταση. Πολύ ωραία εικόνα και τον χάρηκα. Νόμος Φθοιώτιδας.

Λοιπον παλικαρια, στο καφεδακι στις 6 το πρωι πριν τα γουρουνια , στα πλατανια μεσα στο χωριο οι κοκκινολαιμηδες ειχαν συναυλια!!! Επειτα , οταν επιασα καρτερι , ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΣΙΧΛΑ!!!!! Και μετα στην μπυριτσα της επιστροφης στο καφενειο ενας λαγας μου ειπε οτι ειδε και αυτος ψηλα στην Διρφη δυο πουλια. Να τονισω οτι σε αυτα τα μερη δεν εχει ντοπιαρες! Καλως μας ηρθαν λοιπον!

Πολύ ντόπιο κοτσυφι φέτος, άμα μπούνε και του Αγίου Δημητρίου τα ξένα τα μπουλουκιασμενα σίγουρα θα είναι καλή χρονιά.
Μιλαμε για κανονικο χαμο σημερα απο μαυρα στο ρεμα που καθομουν καρτερι. Δεκαδες πουλια μονο στον τομεα που ειχα τον ελεγχο!!!

Μιλαμε για κανονικο χαμο σημερα απο μαυρα στο ρεμα που καθομουν καρτερι. Δεκαδες πουλια μονο στον τομεα που ειχα τον ελεγχο!!!
Οντως εχει πολλους φετος.σε.καρτερια τον Αύγουστο που καθομουν στα τρυγονια με πλησιαζαν ανεμελοι.θεωρω οτι μολις μπουν κ οι βόρειοι φιλοι τους θα γινει καλο παιχνίδι φετος.απλα ρε παιδια μου λειπει το 16 με τις γερακοτσιχλες.αχ τι χρονια ηταν αυτηηηηηη

Λοιπον παλικαρια, στο καφεδακι στις 6 το πρωι πριν τα γουρουνια , στα πλατανια μεσα στο χωριο οι κοκκινολαιμηδες ειχαν συναυλια!!! Επειτα , οταν επιασα καρτερι , ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΣΙΧΛΑ!!!!! Και μετα στην μπυριτσα της επιστροφης στο καφενειο ενας λαγας μου ειπε οτι ειδε και αυτος ψηλα στην Διρφη δυο πουλια. Να τονισω οτι σε αυτα τα μερη δεν εχει ντοπιαρες! Καλως μας ηρθαν λοιπον!
Πάμε εξερετικα φετος έχουμε από ολλα μέχρι τωρα πηστευω θα έχουμε δυνατή χρονια

Πάμε εξερετικα φετος έχουμε από ολλα μέχρι τωρα πηστευω θα έχουμε δυνατή χρονια
Μακαρι Ηλια να ερθουν παντου και να μην γκρινιαζει κανεις. Εχω τουφεκισει ανεπιτυχως 28 Σεπτεμβρη τσιχλα. Το 16 η πρωτη που ειδα ηταν στις 23 Σεπτεμβρη. Φετος στις 24 , για να δουμε....

Status
Not open for further replies.
Back