Πήγα και γύρισα όπως πήγα, αλλά ανάποδα τον δρόμο.Καμιά θάλασσα πήγες ;
Κουλούρι απο ντάσκες και λοιπά πελαγίσια, αλλά θέλω να πιστεύω ότι κυριακη θα ρεφάρω, φεύγοντας μακριά αυτη τη φορά, σε πολλά υποσχόμενο μέρος
Πήγα και γύρισα όπως πήγα, αλλά ανάποδα τον δρόμο.Καμιά θάλασσα πήγες ;
Ναι!Κοκκινολαίμης δεν είναι αυτό Γιάννη;
Οχι δεν έχω μιλησει .Από τις 15, σε μία εβδομάδα, 20 σελίδες!!! Αυτό. Τίποτα άλλο! Βεβαίως μόνο με υγιείς προβληματισμούς και απόλυτο σεβασμό στην θεματολογία. Σκέψου να παπαρολογούσαμε κιόλας, πόσες θα είχαν φτάσει. Κατα τ'άλλα Περικλή μου τι νέα; Πως το είδες το ματς; Μίλησα με τον κοτσιδάκια και απο χτες το βράδυ, με την λήξη του παιχνιδιού, βγάζει ανακρεόντιες ωδές που υπερβαίνουν τον βερμπαλισμό!
Όχι δε θα'χει.Βουνό την άλλη Κυριακή θα έχει τσίχλες ;
Τσίχλες όχι, τσίχλα μπορεί να δεις καμμια, αν έχει κρυώσει ο καιρός...Βουνό την άλλη Κυριακή θα έχει τσίχλες ;
Μας έχουν ταράξει στο δούλεμα οι τσίχλες. Αν δω κανένα, θα το πυροβολήσω!Μας πήραν χαμπάρι και μας δουλεύουν και τά πουλάκια...
Κάθομαι και το χαζεύω, τον χειμώνα, στον κήπο, στους φράχτες. Έτσι όπως χοροπηδάει με τα λεπτά του ποδαράκια, έχει πολύ πλάκα. Μου αρέσει περιμένοντας να ξημερώσει στο καρτέρι, να ακούω την λαλιά του. Σαν να σου λέει, ετοιμάσου. Είναι χάρμα οφθαλμών. Από τα πιο χαριτωμένα πουλιά.Ο κοκκινολαίμης είναι το αγαπημένο μου πουλί. Συμβολίζει το χειμώνα. Πολύ νωρίς να για έχει.
View attachment 79716
Βέβαια έτσι πρέπει.Κυνηγάτε τσίχλες με διοφθαλμη σκόπευση;
Με διοφθαλμη πρεπει. Εγω δεν μπορω διοφθαλμη αρα ειμαι μοναφθαλμος. Μια χαρα τις πατζαβουριαζω ομως οποτε....Κυνηγάτε τσίχλες με διοφθαλμη σκόπευση;
ΝαιΚυνηγάτε τσίχλες με διοφθαλμη σκόπευση;
Οποιαδήποτε στόχος είναι σε κίνηση, θέλει διοφθαλμηΚυνηγάτε τσίχλες με διοφθαλμη σκόπευση;
Εμείς εδώ παντα μετά της 20/9 βλέπουμε ρουβελιαΟ κοκκινολαίμης είναι το αγαπημένο μου πουλί. Συμβολίζει το χειμώνα. Πολύ νωρίς να για έχει.
View attachment 79716