Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ιξός παράσιτο του έλατου , είναι τροφή της Τσαρτσαρας, δεντροτσιχλας το οποίο το μεταδίδει από έλατο σε έλατο.
Έτσι ακριβώς και όχι μόνο στο έλατο εδώ υπάρχει στην καστανιά και στον μεσέ.

Το πρώτο μπουκετάκι είναι χάρμα οφθαλμών! Είναι ωραίο θήραμα η άτιμη και ωραία πτήση για τουφεκιά ,ένας λόγος παραπάνω που την κυνηγάω όποτε βρεθώ χωριό, είναι το τοπίο που την βρίσκεις , υψόμετρο, έλατα, ντούσκα
Υπέροχο θήραμα φίλε έχω αποκτήσει διδακτορικό για αυτές! :D Την κυνηγάω πολύ τον χειμώνα!

Με το γκρι κεφάλι, είναι οι γερακότσιχλες, για τον πολύ απλό λόγο, ότι μοιάζουν με γεράκι, λόγω αυτού ακριβώς του χαρακτηριστικού. Οι άλλες που είναι σαν μεγάλες κοινές τσίχλες, τις λέμε κυριαρίνες, καλούμενες τινά και ως τσαρτσάρες.

View attachment 79624View attachment 79625View attachment 79626

Συγκρίνεται τις 2 εικόνες αριστερά και δεξιά με την κεντρική που απεικονίζει το κοινό γεράκι και σκεφτείτε ποια θα λέγατε ότι μοιάζει.
Μπράβο σου,πολύ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ η ερμηνεία σου καθώς και οι φωτογραφίες σου!! .shake hands.

Σας διαβάζω και μου αρεση που ελπίζετε ότι θα μπουν κυχλες!!!! Ούτε κολυμπηθρόξυλο δεν θα μπει.. μόνο ρουβελια θα έχει φετος🏃‍♂️🏃‍♂️🪖🪖… αυτά παο γιατί έχω δουλειά!!!!
Καλέ μου άνθρωπε, πες τα! Να αγιάσει το στόμα σου. Μας γκαντεμιάζουν, πως θα έχει περάσματα. Ούτε καν ρουβέλια. Θα εκτυπώνουμε φωτογραφίες με τις ακατονόμαστες και θα τους ρίχνουμε βελάκια με βεντούζες από τα πανηγύρια. Θα είναι η χειρότερη χρονιά, από τον κατακλυσμό του Νωε. Μη πω καλύτερα από την εποχή των Φλιντστόουνς. Τέρμα η τσίχλα για φέτος. Τέλος. .pray to God.

Ιξός παράσιτο του έλατου , είναι τροφή της Τσαρτσαρας, δεντροτσιχλας το οποίο το μεταδίδει από έλατο σε έλατο.
Αμα πας σε λακουβες με νερο που εχουν χεσει οι κυργιαρες που τρωνε ιξο θα δεις οτι η κοτσουλια τους ειναι σαν ζελες και μεσα εχει και το σπορακι του ιξου...

Αμα πας σε λακουβες με νερο που εχουν χεσει οι κυργιαρες που τρωνε ιξο θα δεις οτι η κοτσουλια τους ειναι σαν ζελες και μεσα εχει και το σπορακι του ιξου...
Με ψωμί της η στο φούρνο ομελέτα!!!!! 🙃

Σας διαβάζω και μου αρεση που ελπίζετε ότι θα μπουν κυχλες!!!! Ούτε κολυμπηθρόξυλο δεν θα μπει.. μόνο ρουβελια θα έχει φετος🏃‍♂️🏃‍♂️🪖🪖… αυτά παο γιατί έχω δουλειά!!!!
Μη βιάζεσαι.οπως κάθε χρόνο 21-22 Οκτώβρη θα σου πω πως θα πάει η χρονιά γιατί εμείς ακολουθούμε τους δικούς σας διαδρόμους.μεχρι τώρα ακόμα δεν έχω σφαλει.ειμαι ασφαλτος

Μη βιάζεσαι.οπως κάθε χρόνο 21-22 Οκτώβρη θα σου πω πως θα πάει η χρονιά γιατί εμείς ακολουθούμε τους δικούς σας διαδρόμους.μεχρι τώρα ακόμα δεν έχω σφαλει.ειμαι ασφαλτος
Πισα και πούπουλα καρακαξα… τα δικά μου θα βγουν έριξα ταρό κάφε εσπρεσακι και ταυτόχρονα είδα και όραμα για αυτό μην μου αντημηλας.fishing.

Status
Not open for further replies.
Back