Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Κωστα μου τα λεγαμε και περσυ αυτα. Ο καθενας οπως εχει μεγαλωσει. Εγω για αλλα θηραματα πλην της τσιχλας δεν μπορω να παω. Ουτε μερη κοντα στην Αθηνα υπαρχουν , ουτε μπορω να πηγαινω Μανη - Λαμια - Ηπειρο κλπ. Να παω Λεγρενα η Κωπαιδα με ολον αυτον τον κοσμο και χωρις σκυλο? Ειναι ευλογια να ζεις στην επαρχια, εαν ομως εισαι (ειδικα) Αθηναιος........ Κι επισης ολο το χρονο θα με φαει το περπατητο στους ελαιωνες και στα λαγκαδια. Τα μονα καρτερισια κυνηγια ειναι αυτον τον μηνα, οποτε...........

ΥΓ. Τι εννοεις στρατηγικη σαν θηραμα?
Φίλιππα ,μεγαρα είναι ένας κοντινός και ποικίλος τόπος στα περάσματα
Το ημιορεινο κομμάτι που ανοίγει 15/9, έχει ωραίο περπάτημα για ορτύκια και σημεία για τρυγόνια
Τα κυνήγαγα πολλά χρόνια τα ορτύκια εκεί ,όχι στον χαμό αλλα στο μεγάλο ορεινό κομμάτι που κοιτά θάλασσα και αρκετές φορές πέρναγαν η ήταν πιασμένα τρυγόνια
Μάλιστα σήμερα σκεφτόμουν να πάω αντί για το τσιχλοκαρτερο, για κανα ορτυκακι ανεβαίνοντας για να βρω η να περάσει κανα τρυγόνι

Last edited:
Όχι ! Δεν τούς υποβιβαζεις! Τι λες τώρα!
Γιατι το λες αυτο , αφου το δηλωνει ο στρατηγος??? Μιλαμε για τον Ρομελ η τον Πατον του κυνηγιου!!! Τι να λεμε τωρα??? Καθε χρονο οι ιδιες μαλακιες εδω μεσα, δυστυχως.

Γιατι το λες αυτο , αφου το δηλωνει ο στρατηγος??? Μιλαμε για τον Ρομελ η τον Πατον του κυνηγιου!!! Τι να λεμε τωρα??? Καθε χρονο οι ιδιες μαλακιες εδω μεσα, δυστυχως.
Μπορεί σε κανένα περπατητό να χάθηκε και να του έχει μείνει τραύμα 🤣

Όπως τα λες...Ο κάθε μ@λακας στρατηγός

Όπως τα λες...Ο κάθε μ@λακας στρατηγός
mi-vrizeis-vrizeis.gif

😂

Φίλιππα ,μεγαρα είναι ένας κοντινός και ποικίλος τόπος στα περάσματα
Το ημιορεινο κομμάτι που ανοίγει 15/9, έχει ωραίο περπάτημα για ορτύκια και σημεία για τρυγόνια
Τα κυνήγαγα πολλά χρόνια τα ορτύκια εκεί ,όχι στον χαμό αλλα στο μεγάλο ορεινό κομμάτι που κοιτά θάλασσα και αρκετές φορές πέρναγαν η ήταν πιασμένα τρυγόνια
Μάλιστα σήμερα σκεφτόμουν να πάω αντί για το τσιχλοκαρτερο, για κανα ορτυκακι ανεβαίνοντας για να βρω η να περάσει κανα τρυγόνι
Εχεις δικιο Σπυρο μου εχουν πει κι αλλα παιδια για Μεγαρα. Εχω παει μια φορα, χειμωνα. Κι ας ειναι κοντα στην Αθηνα. Γενικα προς νοτια δεν πηγαινω. Θα δουμε. λεω να το προσπαθησω φετος. Ηδη απο τα 8 ατομα της παρεας, φετος θα βγαλουν αδεια 4.
Γεροι να ειμαστε Σπυρο - να μπορουμε να παταμε στους τοπους μας για οσο μας το ''επιτρεπουν''.

Παλικαρια θελω την βοηθεια σας εαν μπορειτε. Αυριο που θα παω στην δουλεια θα πρεπει να τους πω πια απο τις δυο εβδομαδες του Οκτωβρη θα παρω την αδεια. 16-20/10 η 23-27/10. Η γνωμη σας? Ο καιρος τι λεει (αν και ειναι πολυ νωρις για τετοιου ειδους προβλεψεις)

Παλικαρια θελω την βοηθεια σας εαν μπορειτε. Αυριο που θα παω στην δουλεια θα πρεπει να τους πω πια απο τις δυο εβδομαδες του Οκτωβρη θα παρω την αδεια. 16-20/10 η 23-27/10. Η γνωμη σας? Ο καιρος τι λεει (αν και ειναι πολυ νωρις για τετοιου ειδους προβλεψεις)
23-27 θα έπαιρνα εγώ Φίλιππα,συν το ΣΚ 28-29 πιάνεις τις καλές ημερολογιακά μέρες.
Βέβαια τα περάσματα είναι απρόβλεπτα και αυτη είναι η μαγεία τους.

Δεν μπορεις να την σπασεις? Η λογικη λεει 23-27. Εγω οποτε ακουω οτι μπηκαν την επομενη αδεια. Συνεχομενες μερες δεν μπορω να παρω. Εχω 25 μερες φετινες αθικτες.....

μια απ τα ιδια αυριο αλλα θα προσπαθησω να βαλω 21 με 30 !

15-30/10

Δεν εχει καμια απολυτως στρατηγικη. Η τουφεκια της ειναι κατα βαση ευκολη λογω των πολλων σκαγιων. Τα φυσιγγια της παμφθηνα. Η ευρεση της σαν θηραμα ειναι επισης πανευκολη γιατι υπαρχει πληθωρα. Κανεις εκει ενα περπατητο στα χαμενα και ολο και καποια θα βαρεσεις. Οσον αφορα τα καρτερια ακους που τουφεκανε οι αλλοι και πας και πιανεις και συ. Αυτο εννοω. Φυσικα, εχω κυνηγησει τσιχλα, αλλα απο τοτε που ανακαλυψα τα υπολοιπα θηραματα, προτιμω να κανω εξοδα και λιγα κυνηγια για θηραμα που αξιζουν, παρα να ασχοληθω με τα τσιχλακια, χωρις αυτο να σημαινει οτι υποβιβαζω τους τσιχλοκυνηγους. Οτι θελει ο καθενας. Σε οτι αρεσκεται και οτι του κανει κεφι.
Κοιτα μπορει να να ειναι ευκολο θηραμα λογω πληθωρας και να κανεις αριθμους αλλα ειναι πουλι που μπορει να σε ξεφτιλισει.

Δεν μπορεις να την σπασεις? Η λογικη λεει 23-27. Εγω οποτε ακουω οτι μπηκαν την επομενη αδεια. Συνεχομενες μερες δεν μπορω να παρω. Εχω 25 μερες φετινες αθικτες.....
Δεν μπορω Μητσακο. Κι αυτην την εβδομαδα το τι τους εχω πει απο τον Ιουλιο για να την παρω. Παντως εαν κανει περασμα μεσα στις 16-20 μονο εαν παρω μια μερα απο την σημαια. Το κακο ειναι οτι οταν λειψω απο την δουλεια δεν εχει αλλον να βαλει στην θεση μου.

Κοιτα μπορει να να ειναι ευκολο θηραμα λογω πληθωρας και να κανεις αριθμους αλλα ειναι πουλι που μπορει να σε ξεφτιλισει.
Τον στρατηγο δεν τον ξεφτιλιζει κανεις. Κανενας τυραννοσαυρος ισως αλλα να τον ξεφτιλισει η τσιχλιτσα που ειναι ευκολη λογω πολλω σκαγιων ενω το ....δυσκολο ορτυκι το τουφεκαει με 6βολο συνηθως.....

Δεν μπορω Μητσακο. Κι αυτην την εβδομαδα το τι τους εχω πει απο τον Ιουλιο για να την παρω. Παντως εαν κανει περασμα μεσα στις 16-20 μονο εαν παρω μια μερα απο την σημαια. Το κακο ειναι οτι οταν λειψω απο την δουλεια δεν εχει αλλον να βαλει στην θεση μου.
Μια απο τα ιδια ρε φιλε. Για να λειψω μια μερα τρεχω την προηγουμενη και την επομενη. 2 μερες ελλειψα με κολικο νεφρου μια φορα και επεσε βομβα εκει μεσα. 1 παρα 1 αμα εχει περασματα. Τι να κανουμε???

Τον στρατηγο δεν τον ξεφτιλιζει κανεις. Κανενας τυραννοσαυρος ισως αλλα να τον ξεφτιλισει η τσιχλιτσα που ειναι ευκολη λογω πολλω σκαγιων ενω το ....δυσκολο ορτυκι το τουφεκαει με 6βολο συνηθως.....
Για καμιά τσιχλιτσα καλος είσαι και εσύ .yel. .

Status
Not open for further replies.
Back