Το μόνο σίγουρο.Μη φοβάσαι, θα βρεις καρτέρι.
Και χαλβά στο σακούλιΓια να σε βοηθήσω έχω πάρει από 17 έως 30.καθε μέρα φραπεδαρα και 3αρα
Ειναι μια πολυ ευνοικη σε καιρικες συγκυρίες μεχρι τωρα χρονιαΠοια είναι η πιθανότητα να τουφεκίσουμε τσίχλα αν πάμε στο καρτέρι το ερχόμενο ΣΚ στην Στερεά Ελλάδα;
10%
20%
30%
40%
50%
60%
80%
100%
???????
Ασε με να μαντέψω....
Κάτω τα χερια από τα πρόβατά "μου". Εχω κλείσει ολη την παραγωγή και έχω στείλει καπάρο!!! Δες σε άλλο thread για τα συμβόλαιά μου. Ολοι εδώ το ξερουν - Κοντά τα χέρια σας.Αν το βραδυ πριν το κυνηγι υπαρχει κρεατοκατασταση με προβατο που βοσκησε την κανναβη τις προαλλες το ποσοστο παει στο 100 τα εκατο μην σου πω οτι μπορει να βαρεθει και πτεραδακτυλος
![]()
Γιατι ξυλώνεις κολωνάκια ρε;;;;;
Οποιος ξύνεται στην γκλίτσα του ...τσοπάνη...Γιατι ξυλώνεις κολωνάκια ρε;;;;;
Ωραία μετά τι πλια κυνηγάςΘα σου πω... Εμενα η τσιχλα μ' αρεσει 14-15-16 Οκτωβριου. Να παω στο χωριο μου στο Πωγωνι! Ξες που ειναι το Πωγωνι? Να κανω αυτα τα τρια κυνηγακια στα μπασιμοκαρτερα, να ριξω 6 με 8 κουτακια μπιτουρμπο 8,5 νουμερο διαλεχτες τουφεκιες με το toz και τερμα.
Τσούλα?Τη Πέμπτη λέω να κάνω την πρώτη έξοδο για καμία τ..... ντρέπομαι να το γράψω.
Δεν ξέρω ,δεν έχει ευγενή καταγωγή.Τσούλα?
Και πορτοκαλί με ασφάλεια ο Τζίμης.Καλύτερα μην την αναφέρουμε. Λίγες μέρες μείνανε. Έχω εξαντληθεί να πηγαίνω από τόπικ σε τόπικ, για να σβήνω την αναφορά της. Για 20 μέρες ας την αποκαλούμε "ακατονόμαστη". Σαν φόρο τιμής και στον Τζημάκο, που τόσο πολύ λείπει σε αυτήν την χώρα.
View attachment 80264
Ανάλογα σε πιο μέρος στην Φθοιωτιδα πάντως εγώ που την κάνω την βόλτα σχεδόν καθημερινά στα καρτερία για τον τόπο μου μιλάω πάντα δεν υπάρχει πούπουλο ακόμα κανένα κοτσυφα θα δεις αλλά τπτ το ιδιαίτερο άρα σου βάζω 10% κι αυτό αν τύχει και δεις κοτσυφαΠοια είναι η πιθανότητα να τουφεκίσουμε τσίχλα αν πάμε στο καρτέρι το ερχόμενο ΣΚ στην Στερεά Ελλάδα;
10%
20%
30%
40%
50%
60%
80%
100%
???????
Κι αυτές καρεολες ειναιΤσούλα?
Δηλαδή,η τσιχλιτσα χρειάζεται 36 γραμμάρια σκάγια?Θα σου πω... Εμενα η τσιχλα μ' αρεσει 14-15-16 Οκτωβριου. Να παω στο χωριο μου στο Πωγωνι! Ξες που ειναι το Πωγωνι? Να κανω αυτα τα τρια κυνηγακια στα μπασιμοκαρτερα, να ριξω 6 με 8 κουτακια μπιτουρμπο 8,5 νουμερο διαλεχτες τουφεκιες με το toz και τερμα.