Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ποια είναι η πιθανότητα να τουφεκίσουμε τσίχλα αν πάμε στο καρτέρι το ερχόμενο ΣΚ στην Στερεά Ελλάδα;

10%
20%
30%
40%
50%
60%
80%
100%
???????
Ειναι μια πολυ ευνοικη σε καιρικες συγκυρίες μεχρι τωρα χρονια
Με τις πανσελινους να ειναι στο σωστο τοπο και χρονο
Θα ελεγα 40 τα εκατο στα βορεια και 10 στα νοτια(μεμονομενα πουλια οχι μια ντουζινα)

Αν το βραδυ πριν το κυνηγι υπαρχει κρεατοκατασταση με προβατο που βοσκησε την κανναβη τις προαλλες το ποσοστο παει στο 100 τα εκατο μην σου πω οτι μπορει να βαρεθει και πτεραδακτυλος
.sarcastic.

Ασε με να μαντέψω.... :rolleyes: .
Οι "άσπροι" απο κάτω είναι κάποιοι που δεν χρειάζονται πλέον το μυαλό τους καθώς είναι πλέον "Αργά" (Ας πρόσεχαν!!!):cool:
Άρα ο "μαύρος" απο πάνω είναι ο ...Έρωτας που αποκεφαλίζει ...παντρεμένους???

Αλλλιιέξη, αν το βρήκα εγώ, εσύ να προσεχεις ;)

Αν το βραδυ πριν το κυνηγι υπαρχει κρεατοκατασταση με προβατο που βοσκησε την κανναβη τις προαλλες το ποσοστο παει στο 100 τα εκατο μην σου πω οτι μπορει να βαρεθει και πτεραδακτυλος
.sarcastic.
Κάτω τα χερια από τα πρόβατά "μου". Εχω κλείσει ολη την παραγωγή και έχω στείλει καπάρο!!! Δες σε άλλο thread για τα συμβόλαιά μου. Ολοι εδώ το ξερουν - Κοντά τα χέρια σας.:)

Θα σου πω... Εμενα η τσιχλα μ' αρεσει 14-15-16 Οκτωβριου. Να παω στο χωριο μου στο Πωγωνι! Ξες που ειναι το Πωγωνι? Να κανω αυτα τα τρια κυνηγακια στα μπασιμοκαρτερα, να ριξω 6 με 8 κουτακια μπιτουρμπο 8,5 νουμερο διαλεχτες τουφεκιες με το toz και τερμα.
Ωραία μετά τι πλια κυνηγάς
Θέλω να μου πεις τα ευγενή θηράματα αν θες

Καλύτερα μην την αναφέρουμε. Λίγες μέρες μείνανε. Έχω εξαντληθεί να πηγαίνω από τόπικ σε τόπικ, για να σβήνω την αναφορά της. Για 20 μέρες ας την αποκαλούμε "ακατονόμαστη". Σαν φόρο τιμής και στον Τζιμάκο, που τόσο πολύ λείπει σε αυτήν την χώρα.

1696267240273.png

Last edited:
Καλύτερα μην την αναφέρουμε. Λίγες μέρες μείνανε. Έχω εξαντληθεί να πηγαίνω από τόπικ σε τόπικ, για να σβήνω την αναφορά της. Για 20 μέρες ας την αποκαλούμε "ακατονόμαστη". Σαν φόρο τιμής και στον Τζημάκο, που τόσο πολύ λείπει σε αυτήν την χώρα.

View attachment 80264
Και πορτοκαλί με ασφάλεια ο Τζίμης.

Ποια είναι η πιθανότητα να τουφεκίσουμε τσίχλα αν πάμε στο καρτέρι το ερχόμενο ΣΚ στην Στερεά Ελλάδα;

10%
20%
30%
40%
50%
60%
80%
100%
???????
Ανάλογα σε πιο μέρος στην Φθοιωτιδα πάντως εγώ που την κάνω την βόλτα σχεδόν καθημερινά στα καρτερία για τον τόπο μου μιλάω πάντα δεν υπάρχει πούπουλο ακόμα κανένα κοτσυφα θα δεις αλλά τπτ το ιδιαίτερο άρα σου βάζω 10% κι αυτό αν τύχει και δεις κοτσυφα

Θα σου πω... Εμενα η τσιχλα μ' αρεσει 14-15-16 Οκτωβριου. Να παω στο χωριο μου στο Πωγωνι! Ξες που ειναι το Πωγωνι? Να κανω αυτα τα τρια κυνηγακια στα μπασιμοκαρτερα, να ριξω 6 με 8 κουτακια μπιτουρμπο 8,5 νουμερο διαλεχτες τουφεκιες με το toz και τερμα.
Δηλαδή,η τσιχλιτσα χρειάζεται 36 γραμμάρια σκάγια?
Δεν είναι πολλά για ένα εύκολο θηραμα-τακι με μικρό βαθμό δυσκολίας καρπωσης (πληθώρα, ευθύ πέταγμα,σχετικά αργό...)?
Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει....

Ξέρω που είναι το Πωγώνι!🙂

Status
Not open for further replies.
Back