Σου εχω και εγω αναφορα. Μολις τωρα με πηρε τηλεφωνο φιλος που δουλευε στις ελιες. 8μιση πηγε στο χωραφι μου ειπε και μολις ακουσε το πρωτο τσιν χαζεψε κανα μισαωρο και ειδε 25-30 πουλια ψηλωμενα!!! Το πρωι θα περασαν κι αλλες σιγουρα!!! Απο Ευβοικο ερχοντουσαν απο βορειοδυτικα!2 Μέρες μετά το γύρισμα του αέρα..
Πολύ καλά νέα σήμερα
Μας τελείωσες.Μας κατέστρεψες τον ύπνο.Θα μας φάνε τα κουνουπιαΟι πρώτες της χρονιάς είναι γεγονός καλή αρχή
View attachment 80282
Στο poll που εβαλες σου απαντησα 1000% και ο @outlander 100%.... Κερδιζουμε τιποτας?????Ακριβώς!
Και ήθελα να το παίξω συνετός φέτος. Τίποτα τώρα. Σάββατο στο βουνό.
Οχι Μητσο γιατι δεν ηταν exitΣτο poll που εβαλες σου απαντησα 1000% και ο @outlander 100%.... Κερδιζουμε τιποτας?????
Να παρακαλάτε να μου έρθουν τσίχλες γιατί αν γυρίσω ατουφέκιστος από Δευτέρα φεύγουν μηνύσεις για fake news (διασπορά ψευδών ειδήσεων)!!Στο poll που εβαλες σου απαντησα 1000% και ο @outlander 100%.... Κερδιζουμε τιποτας?????
Οι μεγαλύτεροι θυμόμαστε τον αρχηγό της ΝΔ Μιλτιάδη Έβερτ που πριν τις βουλευτικές εκλογές του 1996 φώναζε από το μπαλκόνι:''Καρ-δί-τσα,Καρ-δί-τσα!''ετσι η καρδιτσα μπροσταρησααα![]()
Κοίτα να δεις που το σ/κ θα είμαι Μαγνησία και θα βλέπω μόνο κοράκια, ενώ στο καρτεράκι μου στην Αυλίδα θα παρελάσουν κιχλίδεςΑπο Ευβοικο ερχοντουσαν απο βορειοδυτικα!
Αυτή που κοκκινίζει είναι θυλικια βαμμένη!Καρδίτσα φίλε μου όλες κοινές είναι κόκκινη καμία
Δημητριε σου ευχομαι μια φανταστικη τσιχλοχρονια!!! Να μη προλαβαινεις να γεμιζεις...Μπράβο, μπράβο για αυτά τα άγνωστα πουλιά και τα σημερινά μαντάτα!
View attachment 80290
Παραλίγο να με στείλεις. μου έκατσε το παξιμάδι στο στόμα. Τρόμαξα. Είπαμε, μην φτάσουμε και στα άκρα! Φτου φτου φτου έξω και μακρυά! Α πα πα πα τον εξαποδώ!Δημητριε σου ευχομαι μια φανταστικη τσιχλοχρονια!!! Να μη προλαβαινεις να γεμιζεις...
View attachment 80291
Δημητριε σου ευχομαι μια φανταστικη τσιχλοχρονια!!! Να μη προλαβαινεις να γεμιζεις...
View attachment 80291
Παραλίγο να με στείλεις. μου έκατσε το παξιμάδι στο στόμα. Τρόμαξα. Είπαμε, μην φτάσουμε και στα άκρα! Φτου φτου φτου έξω και μακρυά! Α πα πα πα τον εξαποδώ!
Κάπως έτσι έννοιωσα! Απειλή για τα εγκεφαλικά μου κύτταρα! Τρία μου είχαν μείνει, πάνε τα δύο. Σαν του λεβέντη καλή ώρα!Και τι χτύπημα......View attachment 80293
Ισως αν σου ευχοταν Καθε φορα να γεμιζεις ενα κασελακι τσιχλες Δημητρη να ηταν πιο καλαΠαραλίγο να με στείλεις. μου έκατσε το παξιμάδι στο στόμα. Τρόμαξα. Είπαμε, μην φτάσουμε και στα άκρα! Φτου φτου φτου έξω και μακρυά! Α πα πα πα τον εξαποδώ!
Μη λες κασελακι μηΙσως αν σου ευχοταν Καθε φορα να γεμιζεις ενα κασελακι τσιχλες Δημητρη να ηταν πιο καλα![]()
Αν πας φιλε εκει 3 μερουλες, οχι παραπανω, δε θα θες να ξανασχοληθεις με την "κυχλα". Το γραψα και σε ενα αλλο παιδι οτι εκ παραδρομης ανεφερα τα 36αρια, τα αναμεικτα euromix τα μπλε κουμπωνω.Δηλαδή,η τσιχλιτσα χρειάζεται 36 γραμμάρια σκάγια?
Δεν είναι πολλά για ένα εύκολο θηραμα-τακι με μικρό βαθμό δυσκολίας καρπωσης (πληθώρα, ευθύ πέταγμα,σχετικά αργό...)?
Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει....
Ξέρω που είναι το Πωγώνι!![]()