Ρε αυτές οι μπενέλες οι κολομπιάνεςΈνα ακόμη όμορφο πρωινό
View attachment 80346
Ωραίος!
Ρε αυτές οι μπενέλες οι κολομπιάνεςΈνα ακόμη όμορφο πρωινό
View attachment 80346
Ερωταςςς...Να Σάι καλά φίλε μουΡε αυτές οι μπενέλες οι κολομπιάνες
Ωραίος!
Το κάλυμμα στο κοντάκι που σε βολεύει ? Στο λέω γιατί μπορεί να ακυρώνεις λίγο-πολύ το progressive πέλμαΕρωταςςς...Να Σάι καλά φίλε μου
Επειδή πάω μπεκάτσα πέρδικα συνήθως για να μη χτυπιέται και γρατσουνιεται το κοντάκιΤο κάλυμμα στο κοντάκι που σε βολεύει ? Στο λέω γιατί μπορεί να ακυρώνεις λίγο-πολύ το progressive πέλμα
Ναι να πιασεις!Λες την Κυριακη να πιασω κανα λοφάκι μωρε;;;
Εσυ @DimDre τι λες;;;;;
Ωραίος ο ΦαίδωνΈνα ακόμη όμορφο πρωινό
View attachment 80346
Για την ανάκρουση λες αν το ακυρώνει?Το κάλυμμα στο κοντάκι που σε βολεύει ? Στο λέω γιατί μπορεί να ακυρώνεις λίγο-πολύ το progressive πέλμα
ΧαλαραΛες την Κυριακη να πιασω κανα λοφάκι μωρε;;;
Εσυ @DimDre τι λες;;;;;
Ναι, μπορεί να μην δουλεύει το πέλμα, που μειώνει την αίσθηση της ανάκρουσης.Για την ανάκρουση λες αν το ακυρώνει?
Όχι κομπλέ είναι δεν επηρεαζεταιΝαι, μπορεί να μην δουλεύει το πέλμα, που μειώνει την αίσθηση της ανάκρουσης.
Απλά υπέθεσα μην επηρεαζόταν η λειτουργία του, αλλά αφου το νιώθεις οκ, μια χαρά τότεΌχι κομπλέ είναι δεν επηρεαζεται
Δεν ειναι παραξενοΛοιπον παλικαρια αμεση ενημερωση απο φιλους λαγαδες 100% αξιοπιστους. Ειδαν τσιχλες να περνανε παλι σημερα. Αλλα το πραγματικα απιθανο ειναι οτι σηκωσαν μπεκατσα σε πευκωτο 600 μετρα απο το σπιτι μου!!!! Περιεργα πραματα φετος....... Δεν λενε μαλακιες.
Έχω βγάλει και εγώ μπεκατσα 3 Οκτωβρίου μιτσο καθολου περιεργοΛοιπον παλικαρια αμεση ενημερωση απο φιλους λαγαδες 100% αξιοπιστους. Ειδαν τσιχλες να περνανε παλι σημερα. Αλλα το πραγματικα απιθανο ειναι οτι σηκωσαν μπεκατσα σε πευκωτο 600 μετρα απο το σπιτι μου!!!! Περιεργα πραματα φετος....... Δεν λενε μαλακιες.
ΤΙ ΕΊΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑ...Λοιπον παλικαρια αμεση ενημερωση απο φιλους λαγαδες 100% αξιοπιστους. Ειδαν τσιχλες να περνανε παλι σημερα. Αλλα το πραγματικα απιθανο ειναι οτι σηκωσαν μπεκατσα σε πευκωτο 600 μετρα απο το σπιτι μου!!!! Περιεργα πραματα φετος....... Δεν λενε μαλακιες.
Ακριβως το ιδιο ειπα και εγω στο τηλεφωνο. Ελα , μου λεει ενημερωση , για τσιχλες θα μου πεις του λεω, αστο τις ακουσα και μεσανυχτα και ξημερωμα. Ποιες τσιχλες μου λεει ρε , μπεκατσα πισω απο το σταβλο σου σηκωσαμε!!!ΤΙ ΕΊΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑ...![]()
Ακριβως το ιδιο ειπα και εγω στο τηλεφωνο. Ελα , μου λεει ενημερωση , για τσιχλες θα μου πεις του λεω, αστο τις ακουσα και μεσανυχτα και ξημερωμα. Ποιες τσιχλες μου λεει ρε , μπεκατσα πισω απο το σταβλο σου σηκωσαμε!!!
Μήτσο ξεκινάωωωωω....Ακριβως το ιδιο ειπα και εγω στο τηλεφωνο. Ελα , μου λεει ενημερωση , για τσιχλες θα μου πεις του λεω, αστο τις ακουσα και μεσανυχτα και ξημερωμα. Ποιες τσιχλες μου λεει ρε , μπεκατσα πισω απο το σταβλο σου σηκωσαμε!!!
Τι ήθελα και τον ανέφερα σκατα στα μούτρα μου ρεΔημητριε σου ευχομαι μια φανταστικη τσιχλοχρονια!!! Να μη προλαβαινεις να γεμιζεις...
View attachment 80291