Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
@Δημήτρης21 Κόψτε τους καφέδες στο κυνήγι για να μην έχετε γαστρεντερικά θέματα. Ούτε το πρωί στο σπίτι καφές πριν από κυνήγι.
Χωρίς καφέ είναι σα να προσπαθείς να βάλεις μπροστά το αυτοκίνητο χωρίς βενζίνη!

pengόλοι η άσχετοι να πάτε για
.fishing.
Χθες το απόγευμα σε χωριό κοντά στη Θεσσαλονίκη είδα πολλούς ψαράδες. Ένας μάλιστα έβγαλε μπροστά μου με πεζόβολο από τη θάλασσα ένα πραγματικά ΜΕΓΑΛΟ κεφαλόπουλο: γελούσαν και τα αυτιά του! Ενώ εγώ δυστυχώς δεν ξέρω από ψαρέματα,το έχω ξαναπεί... :(

Χθες το απόγευμα σε χωριό κοντά στη Θεσσαλονίκη είδα πολλούς ψαράδες. Ένας μάλιστα έβγαλε μπροστά μου με πεζόβολο από τη θάλασσα ένα πραγματικά ΜΕΓΑΛΟ κεφαλόπουλο: γελούσαν και τα αυτιά του! Ενώ εγώ δυστυχώς δεν ξέρω από ψαρέματα,το έχω ξαναπεί... :(
Μην ανησυχείς, θα μάθεις φέτος! Είναι η χρονιά μας!

.fishing.

Χωρίς καφέ είναι σα να προσπαθείς να βάλεις μπροστά το αυτοκίνητο χωρίς βενζίνη!
Δυστυχώς χωρίς καφέ, δεν πετυχαίνω ούτε τον διακόπτη με το κλειδί!
Καλά, σιγά να μη με ακούσετε.
Αλλά το λέω για κάποιον που δε θέλει να τον προδίδουν τε έντερά του όταν κυνηγάει.
Κόψτε τον καφέ και τέρμα τα προβλήματα.

Μια συνήθεια είναι. Εγώ έπινα καμιά δεκαριά καφέδες τη μέρα. Ελληνικούς, αγορασμένοι πάντα από καφεκοπτείο και όχι περισσότερο από 3 μέρες πριν γιατί ο ελληνικός πρέπει οπωσδήποτε να είναι φρεσκοκομμένος. Ακόμα θυμάμαι το υπέροχο άρωμά του.
Τον έκοψα όμως και τώρα δε μου λείπει καθόλου. Μείον ακόμα μία εξάρτηση.

Καλά, σιγά να μη με ακούσετε.
Αλλά το λέω για κάποιον που δε θέλει να τον προδίδουν τε έντερά του όταν κυνηγάει.
Κόψτε τον καφέ και τέρμα τα προβλήματα.

Μια συνήθεια είναι. Εγώ έπινα καμιά δεκαριά καφέδες τη μέρα. Ελληνικούς, αγορασμένοι πάντα από καφεκοπτείο και όχι περισσότερο από 3 μέρες πριν γιατί ο ελληνικός πρέπει οπωσδήποτε να είναι φρεσκοκομμένος. Ακόμα θυμάμαι το υπέροχο άρωμά του.
Τον έκοψα όμως και τώρα δε μου λείπει καθόλου. Μείον ακόμα μία εξάρτηση.
Πίνω ένα φραπέ την ημέρα, το πρωί όταν ξυπνάω. Σε 5 λεπτά το πολύ, κάθομαι στον θρόνο μου για να προσφέρω στον κόσμο, 15 λεπτά παγκόσμιας ειρήνης και αρμονίας. Υπερσπανίως, καμιά δυό ώρες μετά, να χρειαστεί ο κόσμος και δεύτερη περίοδο ειρήνης, (συνηθως μετά από γίγαντες πλακί) και γιαυτό τον λόγο, πάντα υπάρχει σε υπαίθριες δραστηριότητες, το προσφιλές υγρομάντηλο, γιατί όσες φορές δοκίμασα με χεζολίθαρο, αυτοτραυματίστηκα! Άλλο καφέ δεν πίνω. Είδες τι γίνεται και με τον ένα!

Εγώ δεν θέλω να γίνω μάντης κακόν αλλά να πω κάτι που παρατηρώ ότι και τώρα η πρώτη βδομάδα του Οκτωβρίου είναι με βοριάδες....και έχουν κάνει οι πρώτες την εμφάνιση τους....
Όμως με βάση τα περσινά δεδομένα πάλι από νωρίς είχαν ξεκινήσει να φαίνονται με συνεχείς βοριάδες δεν νομίζω πως είναι καλό για μας.... Με βάση τα περσινά δεδομένα μιλάω.... διότι στης αρχές να θυμησω ότι όλοι χαρήκαμε όπως και τωρα αλλά την πορεία δεν ήταν αυτά που περιμέναμε χρειάζεται και κάποια διακοπή του βοριά για τα Σύνηθες ξεμπουκοματα.....
Άλλιος κάθε μέρα θα μπαίνουν θα μπαίνουν Από λίγο χωρίς κάποια μέρα να γίνει Το μπαμμμμ έτσι θεώρω γνωμη μου
Πάνο καλημέρα. Εγώ φίλε πέρυσι θυμάμαι έναν ξερό Σεπτέμβρη και Οκτώβρη με ζέστη. Φέτος δεν είναι έτσι. Πέρυσι αντικειμενικά ήταν χάλια χρονιά αλλά υπήρξαν και μέρη που δούλεψαν και στα περάσματα και στα περπατητά. Εγώ πιστεύω πως φέτος θα είναι καλύτερα και θα κάνουν κέφι κυνηγοί σε περισσότερες περιοχές. :)

Μείον ακόμα μια απόλαυση!😁
Ο πατέρας μου, μου είχε αναλύσει λακωνικά, την πορεία στη ζωή, ενός άνδρα:
Από τότε που γεννιέται έως τα 20 λέει, "έκανα ένα παιχνίδι"
Από τα 20 έως τα 40, "έκανα ένα γ@μήσι"
Από τα 40 έως τα 60, "έκανα ένα φαϊ"
Και από τα 60 έως τα 80, "έκανα ένα χέσιμο"
Βλέποντας τα πεθερικά μου και τον σπιτονοικοκύρη μου που είναι και οι τρεις γύρω στα 95, οφείλω να
προσθέσω το, από 80 έως τα 100, "έκανα ένα τσεκάπ"

@Δημήτρης21 Κόψτε τους καφέδες στο κυνήγι για να μην έχετε γαστρεντερικά θέματα. Ούτε το πρωί στο σπίτι καφές πριν από κυνήγι.
Γιατί; Ίσα ίσα...
Τι λέει και το δημοτικό τραγούδι; 🤔
Χ&σε ψηλά κι αγναντευε! 😄
Για τον κάμπο δεν υπάρχει πρόβλεψη... 😱

Εγώ πίνω την ημέρα 3-4 φραπέ σκέτους.
Δεν είμαι πολύ νευρικός...οι άλλοι προσέχουν τι θα μου πουν:rolleyes:
Αλέξανδρε αν μου επιτρέπεις μία συμβουλή σαν μεγαλύτερος. Κόψε μαχαίρι τον φραπέ και πίνε αν θες κρύο εσπρέσο κοινώς freddo που φιλτράρεται. Ολοι οι καφέδες αφήνουν κατακάθι. Στον φραπέ το κατακάθι αυτό μένει στο στομάχι. Και αυτό μου το έχει πει γιατρός.
Φυσικά ο καλύτερος κατά την γνώμη μου είναι ο σκέτος ελληνικός.

Status
Not open for further replies.
Back