Χωρίς καφέ είναι σα να προσπαθείς να βάλεις μπροστά το αυτοκίνητο χωρίς βενζίνη!@Δημήτρης21 Κόψτε τους καφέδες στο κυνήγι για να μην έχετε γαστρεντερικά θέματα. Ούτε το πρωί στο σπίτι καφές πριν από κυνήγι.
Χωρίς καφέ είναι σα να προσπαθείς να βάλεις μπροστά το αυτοκίνητο χωρίς βενζίνη!@Δημήτρης21 Κόψτε τους καφέδες στο κυνήγι για να μην έχετε γαστρεντερικά θέματα. Ούτε το πρωί στο σπίτι καφές πριν από κυνήγι.
Δυστυχώς χωρίς καφέ, δεν πετυχαίνω ούτε τον διακόπτη με το κλειδί!@Δημήτρης21 Κόψτε τους καφέδες στο κυνήγι για να μην έχετε γαστρεντερικά θέματα. Ούτε το πρωί στο σπίτι καφές πριν από κυνήγι.
Χθες το απόγευμα σε χωριό κοντά στη Θεσσαλονίκη είδα πολλούς ψαράδες. Ένας μάλιστα έβγαλε μπροστά μου με πεζόβολο από τη θάλασσα ένα πραγματικά ΜΕΓΑΛΟ κεφαλόπουλο: γελούσαν και τα αυτιά του! Ενώ εγώ δυστυχώς δεν ξέρω από ψαρέματα,το έχω ξαναπεί...όλοι η άσχετοι να πάτε για
![]()
Χα χαχ χα!! Μαζί το σκεφτήκαμε!Χωρίς καφέ είναι σα να προσπαθείς να βάλεις μπροστά το αυτοκίνητο χωρίς βενζίνη!
Μην ανησυχείς, θα μάθεις φέτος! Είναι η χρονιά μας!Χθες το απόγευμα σε χωριό κοντά στη Θεσσαλονίκη είδα πολλούς ψαράδες. Ένας μάλιστα έβγαλε μπροστά μου με πεζόβολο από τη θάλασσα ένα πραγματικά ΜΕΓΑΛΟ κεφαλόπουλο: γελούσαν και τα αυτιά του! Ενώ εγώ δυστυχώς δεν ξέρω από ψαρέματα,το έχω ξαναπεί...![]()
Χωρίς καφέ είναι σα να προσπαθείς να βάλεις μπροστά το αυτοκίνητο χωρίς βενζίνη!
Καλά, σιγά να μη με ακούσετε.Δυστυχώς χωρίς καφέ, δεν πετυχαίνω ούτε τον διακόπτη με το κλειδί!
Πίνω ένα φραπέ την ημέρα, το πρωί όταν ξυπνάω. Σε 5 λεπτά το πολύ, κάθομαι στον θρόνο μου για να προσφέρω στον κόσμο, 15 λεπτά παγκόσμιας ειρήνης και αρμονίας. Υπερσπανίως, καμιά δυό ώρες μετά, να χρειαστεί ο κόσμος και δεύτερη περίοδο ειρήνης, (συνηθως μετά από γίγαντες πλακί) και γιαυτό τον λόγο, πάντα υπάρχει σε υπαίθριες δραστηριότητες, το προσφιλές υγρομάντηλο, γιατί όσες φορές δοκίμασα με χεζολίθαρο, αυτοτραυματίστηκα! Άλλο καφέ δεν πίνω. Είδες τι γίνεται και με τον ένα!Καλά, σιγά να μη με ακούσετε.
Αλλά το λέω για κάποιον που δε θέλει να τον προδίδουν τε έντερά του όταν κυνηγάει.
Κόψτε τον καφέ και τέρμα τα προβλήματα.
Μια συνήθεια είναι. Εγώ έπινα καμιά δεκαριά καφέδες τη μέρα. Ελληνικούς, αγορασμένοι πάντα από καφεκοπτείο και όχι περισσότερο από 3 μέρες πριν γιατί ο ελληνικός πρέπει οπωσδήποτε να είναι φρεσκοκομμένος. Ακόμα θυμάμαι το υπέροχο άρωμά του.
Τον έκοψα όμως και τώρα δε μου λείπει καθόλου. Μείον ακόμα μία εξάρτηση.
Πάνο καλημέρα. Εγώ φίλε πέρυσι θυμάμαι έναν ξερό Σεπτέμβρη και Οκτώβρη με ζέστη. Φέτος δεν είναι έτσι. Πέρυσι αντικειμενικά ήταν χάλια χρονιά αλλά υπήρξαν και μέρη που δούλεψαν και στα περάσματα και στα περπατητά. Εγώ πιστεύω πως φέτος θα είναι καλύτερα και θα κάνουν κέφι κυνηγοί σε περισσότερες περιοχές.Εγώ δεν θέλω να γίνω μάντης κακόν αλλά να πω κάτι που παρατηρώ ότι και τώρα η πρώτη βδομάδα του Οκτωβρίου είναι με βοριάδες....και έχουν κάνει οι πρώτες την εμφάνιση τους....
Όμως με βάση τα περσινά δεδομένα πάλι από νωρίς είχαν ξεκινήσει να φαίνονται με συνεχείς βοριάδες δεν νομίζω πως είναι καλό για μας.... Με βάση τα περσινά δεδομένα μιλάω.... διότι στης αρχές να θυμησω ότι όλοι χαρήκαμε όπως και τωρα αλλά την πορεία δεν ήταν αυτά που περιμέναμε χρειάζεται και κάποια διακοπή του βοριά για τα Σύνηθες ξεμπουκοματα.....
Άλλιος κάθε μέρα θα μπαίνουν θα μπαίνουν Από λίγο χωρίς κάποια μέρα να γίνει Το μπαμμμμ έτσι θεώρω γνωμη μου
Εγώ πίνω την ημέρα 3-4 φραπέ σκέτους.Πίνω ένα φραπέ την ημέρα, το πρωί όταν ξυπνάω.
Μείον ακόμα μια απόλαυση!Μείον ακόμα μία εξάρτηση.
Εγώ στον έναν φραπέ ανεβάζω παλμούς στο 150, στους 4 λογικά θα γίνομαι αόρατοςΕγώ πίνω την ημέρα 3-4 φραπέ σκέτους.
Δεν είμαι πολύ νευρικός...οι άλλοι προσέχουν τι θα μου πουν![]()
Ο πατέρας μου, μου είχε αναλύσει λακωνικά, την πορεία στη ζωή, ενός άνδρα:Μείον ακόμα μια απόλαυση!![]()
Γιατί; Ίσα ίσα...@Δημήτρης21 Κόψτε τους καφέδες στο κυνήγι για να μην έχετε γαστρεντερικά θέματα. Ούτε το πρωί στο σπίτι καφές πριν από κυνήγι.
Και χαμηλά,κατουρα!Γιατί; Ίσα ίσα...
Τι λέει και το δημοτικό τραγούδι;
Χ&σε ψηλά κι αγναντευε!
Για τον κάμπο δεν υπάρχει πρόβλεψη...![]()
Αλέξανδρε αν μου επιτρέπεις μία συμβουλή σαν μεγαλύτερος. Κόψε μαχαίρι τον φραπέ και πίνε αν θες κρύο εσπρέσο κοινώς freddo που φιλτράρεται. Ολοι οι καφέδες αφήνουν κατακάθι. Στον φραπέ το κατακάθι αυτό μένει στο στομάχι. Και αυτό μου το έχει πει γιατρός.Εγώ πίνω την ημέρα 3-4 φραπέ σκέτους.
Δεν είμαι πολύ νευρικός...οι άλλοι προσέχουν τι θα μου πουν![]()