Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Γιατί; Ίσα ίσα...
Τι λέει και το δημοτικό τραγούδι; 🤔
Χ&σε ψηλά κι αγναντευε! 😄
Για τον κάμπο δεν υπάρχει πρόβλεψη... 😱
Καλά, θα γράψω βιβλίο κάποια στιγμή. "Το εγχειρίδιο του αξιοπρεπούς κυνηγού".

Κεφάλαια:
"Δεν πάμε στο κυνήγι με λαδωμένο, δηλαδή βρώμικο όπλο"
"Δεν πίνουμε καφέ πριν ή κατά τη διάρκεια του κυνηγίου και δεν κουβαλάμε κωλόχαρτα πάνω μας"
"Δεν κουβαλάμε νερά επάνω μας, γνωρίζουμε που είναι οι πηγές"
"Πάμε στο κυνήγι με φυσίγγια και όχι με μισορηξιές"
"Δεν απολογούμαστε στους κατωτέρους μας, επιδεικνύουμε με υπερηφάνεια τα καρπωμένα θηράματά μας"
"Υποχρεωτική χρήση παραδοσιακής τραγιάσκας στο κυνήγι τσίχλας"
"Υποχρεωτική χρήση Ουσάνκας στις παγωνιές"
Συνεχίζεται ...

Οι διαχειριστές να βάλλουν και την επιλογή "dislike" στα μηνύματα με αντίχειρα προς τα κάτω, θέλω να μαζέψω τα περισσότερα! 👎

Αλέξανδρε αν μου επιτρέπεις μία συμβουλή σαν μεγαλύτερος. Κόψε μαχαίρι τον φραπέ και πίνε αν θες κρύο εσπρέσο κοινώς freddo που φιλτράρεται. Ολοι οι καφέδες αφήνουν κατακάθι. Στον φραπέ το κατακάθι αυτό μένει στο στομάχι. Και αυτό μου το έχει πει γιατρός.
Φυσικά ο καλύτερος κατά την γνώμη μου είναι ο σκέτος ελληνικός.
Δάσκαλε λέω να κόψω μαχαίρι τις φασσες.
Αυτές μου χαλάνε το στομάχι.

Ο γέρων ksts μίλησε και χωρίς γρίφους
Οχι ρε συναδελφε ειπαμε τι να ξερω εγω μπροστα σε εσας. Εσεις ξερετε τα παντα. Απο τσιχλες, απο κυνηγοτοπια μεχρι και απο..... καφεδες !!!! Καλη συνεχεια. Θα επισκεπτομαι τη θεματολογια σας συχνα μπας και μαθω και γω εδω στα φτωχα Ιωαννινα το κατι τις

Σήμερα πήγα στα χαμηλά πιο πολύ για τον πρωινο καφέ μακριά από το χάος της καθημερινότητας, ένα μπουλούκι καμία 15 φασσες πέρασαν φυσικά εκτός βολης άλλη μια μετα αναμεσά στα πεύκα που δεν υπήρχαν περιθώρια για βολη, μετα το γνώριμο τσικ τσικ ένα ζευγαράκι δυο τσίχλες πέρασαν εντός βολης για ένα περίεργο λογο δεν σήκωσα οπλο απλα έκατσα και τις απόλαυσα, μετα πέρασαν δυο μαύρα πιθανον ντόπια οπου κεραυνοβοληθήκαν JAPAN SKEET 24 το συγκεκριμένο είναι πολύ καλο φυσίγγι συγκεντρωτικο και γρήγορο με εκεινα τα ομορφα συννεφάκια που το συνοδεύουν, και τέλος εκει που καθόμουνα αμέριμνός στο σκαμνάκι και κοιτούσα το κινητο κανει ενα φτερο μια πέρδικα από δίπλα μου και κοντέψαν να μου φυγουν τα ψηλα και τα χοντρά μαζί 🤣 🤣 🤣 🤣

Status
Not open for further replies.
Back