Εγώ φταίω, που σας ανοίγω τα μάτια, για την σωστή ή λάθος χρήση, αναλώσιμων υγρομάντηλων.Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη με τα προιόντα γνωστής αλυσίδας πολυκαταστημάτων ,που πλασάρονται ως υγρά μαντιλάκια θρανίων ,ενω εξυπηρετούν σεξομανείς κυνηγούς
Παρέλαβα εχτές δύο κούτες από αυτά! Πιστεύω να με βγάλουν, για την περίοδο των μπασιμάτων!
View attachment 80376
Και γω της ιδίας ευαισθησίας είμαι
Καλά θα κάνεις, έχει κάτι μερούλες που βάζει απο λίγα και είναι θεωρώ σίγουρο ότι θα συναντηθείτε, εξάλλου τέτοια εποχή μόνο για την έξοδο πάμε, μην περιμένουμε θαύματαΑ! Άσχετο εντελώς με το θέμα, αλλά τώρα το θυμήθηκα. Λέω αύριο να πάω να ελέγξω την φάση στο βουνό. Μπας και την δω ή έστω να την ακούσω! Μου έλειψε!
Τότε είσαι και εσύ, στο κατάλληλο θέμα! Τσιχλα κοτσύφι! Από το πρωί, αναλύουμε την στενή σχέση τσίχλας και μωρομάντηλου!
2006 7οκτωμβριου μεχρι και κυριαρηνες ειδαμε.Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια χρονιά είχαμε δει τόσο νωρίς αττική τσίχλες, με φίλο που πηγαίναμε συχνά Καπανδρίτι
Μακάρι! Όπως και να έχει, θα έχω και κάτι χαρτόνια μαζί για να δοκιμάσω λίγα φυσίγγια. Θα ζωγραφίσω επάνω τσίχλες και εύκολα το όριο! Είμαι φοβερός στο σχέδιο. Δες και μόνος σου. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι η ζωγραφιά και ποια η φωτογραφία.Καλά θα κάνεις, έχει κάτι μερούλες που βάζει απο λίγα και είναι θεωρώ σίγουρο ότι θα συναντηθείτε, εξάλλου τέτοια εποχή μόνο για την έξοδο πάμε, μην περιμένουμε θαύματα
Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια χρονιά είχαμε δει τόσο νωρίς αττική τσίχλες, με φίλο που πηγαίναμε συχνά Καπανδρίτι
Άστη να πάρει λίγα μέτρα...κιμάς έγινεΜακάρι! Όπως και να έχει, θα έχω και κάτι χαρτόνια μαζί για να δοκιμάσω λίγα φυσίγγια. Θα ζωγραφίσω επάνω τσίχλες και εύκολα το όριο! Είμαι φοβερός στο σχέδιο. Δες και μόνος σου. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι η ζωγραφιά και ποια η φωτογραφία.
View attachment 80409View attachment 80410
Άστα! Στα 10 μέτρα της την άναψα με το bell. Μετά δεν τρωγότανε με τίποτα! Ευτυχώς δεν είχε πούπουλα!Άστη να πάρει λίγα μέτρα...κιμάς έγινε
Ω να σου .........!
Το πρωί γυρνα πλευρό νωρίς είναι ακόμα ούτε μικροπουλα δεν έχουν φανεί.Α! Άσχετο εντελώς με το θέμα, αλλά τώρα το θυμήθηκα. Λέω αύριο να πάω να ελέγξω την φάση στο βουνό. Μπας και την δω ή έστω να την ακούσω! Μου έλειψε!
Γεια στα χεράκια σου, πιάνει βλέπω το χέρι σου ,τρόμαξα να βρω διαφορές!Μακάρι! Όπως και να έχει, θα έχω και κάτι χαρτόνια μαζί για να δοκιμάσω λίγα φυσίγγια. Θα ζωγραφίσω επάνω τσίχλες και εύκολα το όριο! Είμαι φοβερός στο σχέδιο. Δες και μόνος σου. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι η ζωγραφιά και ποια η φωτογραφία.
Το σκέφτηκα, αλλά, πρώτον, μπορώ να ζωγραφίζω και μικρόπουλα με φωτογραφική ακρίβεια και δεύτερον, έχω τάξει στην κοράκλα μου, να πάμε παρέα αύριο και αν θέλω να ζήσω ως τα πραγματικά μπασίματα, δεν μπορώ να της το αναβάλω.Το πρωί γυρνά πλευρό νωρίς είναι ακόμα ούτε μικροπουλα δεν έχουν φανεί.
Λάθος τοποθέτηση!Εγώ φταίω, που σας ανοίγω τα μάτια, για την σωστή ή λάθος χρήση, αναλώσιμων υγρομάντηλων.
Αν πάντως και πάλι κάτι πάει στραβά, θα είμαι έτοιμος!
View attachment 80403
Εγω το σχεδιο σαν σελφι των απομερων σημειων τοτε που τα περασες για γραφειο το βλεπω ρε ΔημητρηΜακάρι! Όπως και να έχει, θα έχω και κάτι χαρτόνια μαζί για να δοκιμάσω λίγα φυσίγγια. Θα ζωγραφίσω επάνω τσίχλες και εύκολα το όριο! Είμαι φοβερός στο σχέδιο. Δες και μόνος σου. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι η ζωγραφιά και ποια η φωτογραφία.
Αχ, το έμπειρο μάτι δεν ξεγελιέται. Μπράβο. Δεν μπορούσα να τις ξεχωρίσω στο αρχείο μου. Ευτυχώς δεν ήταν φυσίγγι ιδιογόμωσης. Αν ήταν, θα υπήρχε και ένα δάκτυλο στην ζωγραφιά!Γεια στα χεράκια σου, πιάνει βλέπω το χέρι σου ,τρόμαξα να βρω διαφορές!
Να σου πω ,επειδή βλέπω περίσσιο ταλέντο στα χέρια σου , δεν αφήνεις την ιδιογομωση καλύτερα ,μην βγει κανένα με 3.400 πιέσεις ;![]()
Μου πήρε 45 λεπτά να καταλάβω τι έχεις ζωγραφίσει στο κέντροΜακάρι! Όπως και να έχει, θα έχω και κάτι χαρτόνια μαζί για να δοκιμάσω λίγα φυσίγγια. Θα ζωγραφίσω επάνω τσίχλες και εύκολα το όριο! Είμαι φοβερός στο σχέδιο. Δες και μόνος σου. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι η ζωγραφιά και ποια η φωτογραφία.