Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μου πήρε 45 λεπτά να καταλάβω τι έχεις ζωγραφίσει στο κέντρο :rolleyes:
Εμένα 45 λεπτά μου πηρε, για να δω ότι έχει ζωγραφίσει κάτι στο κέντρο
Ακόμα μια αμοιβάδα βλέπω βέβαια, αλλά δεν πειράζει, τσίχλα θέλει, τσίχλα είναι :)

Εμένα 45 λεπτά μου πηρε, για να δω ότι έχει ζωγραφίσει κάτι στο κέντρο
Ακόμα μια αμοιβάδα βλέπω βέβαια, αλλά δεν πειράζει, τσίχλα θέλει, τσίχλα είναι :)
Κανε μια τρυπα στο κεντρο και περνα μια μπανανα
Θα τα παρεις σημερα .big smile.
Ο καλλιτέχνης δεν πληγώνεται! Όταν θα λέτε, ότι εσείς πρώτοι, είδατε τα μεγαλουργήματα, του Πικάσο των κυνηγών, του Μιχαήλ Άγγελου του κυνηγετικού σχεδίου, του Λεονάρντο ντα Βίντσι της ιδιογόμωσης, τότε θα είναι αργά. Θα είμαι στην Αργεντινή, ζάμπλουτος από τα ζωγραφικά μου έργα, να τρώω σπαλομπριζόλες και να ντουφεκάω σμήνη τρυγονιών...

Ο καλλιτέχνης δεν πληγώνεται! Όταν θα λέτε, ότι εσείς πρώτοι, είδατε τα μεγαλουργήματα, του Πικάσο των κυνηγών, του Μιχαήλ Άγγελου του κυνηγετικού σχεδίου, του Λεονάρντο ντα Βίντσι της ιδιογόμωσης, τότε θα είναι αργά. Θα είμαι στην Αργεντινή, ζάμπλουτος από τα ζωγραφικά μου έργα, να τρώω σπαλομπριζόλες και να ντουφεκάω σμήνη τρυγονιών...
Ρε φιλε ακουσε με

Τον αλλον τον πληρωσαν 700 χιλιαρικα για πινακα και τιυς πηγε ενα αδειο καμβα και τον κρεμασαν κιολας και τον πληρωσαν

Ειναι η γραμμη του καλιτεχνη να δειχνει απλος ειπαν

Βακε μια μπανανα δεν βλεπεις οτι πουλιεται το πραμα σημερα τρελα;;;

Παρε τα 30 μυρια
Δωσε μου τα δυο αμα τα θεωρεις πολλα δεν με πειραζει
.sarcastic..sarcastic.

Ρε φιλε ακουσε με

Τον αλλον τον πληρωσαν 700 χιλιαρικα για πινακα και τιυς πηγε ενα αδειο καμβα και τον κρεμασαν κιολας και τον πληρωσαν

Ειναι η γραμμη του καλιτεχνη να δειχνει απλος ειπαν

Βακε μια μπανανα δεν βλεπεις οτι πουλιεται το πραμα σημερα τρελα;;;

Παρε τα 30 μυρια
Δωσε μου τα δυο αμα τα θεωρεις πολλα δεν με πειραζει
.sarcastic..sarcastic.
Το διάβασα και τρελάθηκα. Δεν πάμε καλά. Τέλοσπάντων, επειδή εμείς οι καλλιτέχνες, δεν ενδιαφερόμαστε για τα χρήματα, αλλά μόνο για την τέχνη, μετα από την ενθουσιώδη υποδοχή που έτυχαν τα έργα μου, σε αυτό το φόρουμ, σκέφτομαι πολύ σοβαρά, να κάνω μια έκθεση, στην Νέα Υόρκη, με τίτλο: "Εαρινή δοκιμή τσχλοφύσιγγων στο Καπανδρίτι, μετά απο κατανάλωση γιγάντων πλακί, ενάντια στον ολοκληρωτισμό στην Μπουρκίνα Φάσο και την εκχυδαιοποίηση των σαπουνόπερων". Ο συμβολισμός νομίζω, είναι ξεκάθαρος.

Αλέξανδρε αν μου επιτρέπεις μία συμβουλή σαν μεγαλύτερος. Κόψε μαχαίρι τον φραπέ και πίνε αν θες κρύο εσπρέσο κοινώς freddo που φιλτράρεται. Ολοι οι καφέδες αφήνουν κατακάθι. Στον φραπέ το κατακάθι αυτό μένει στο στομάχι. Και αυτό μου το έχει πει γιατρός.
Φυσικά ο καλύτερος κατά την γνώμη μου είναι ο σκέτος ελληνικός.
Δεν ισχύει αυτό φίλε μου... όλοι οι στιγμιαίοι καφέδες είναι προϊόν καφέ που προέρχεται από φιλτράρισμα και μετά αποξηραίνεται!!!
Εμένα με πειράζει περισσότερο ο espresso-fredo!

Last edited:
Το σκέφτηκα, αλλά, πρώτον, μπορώ να ζωγραφίζω και μικρόπουλα με φωτογραφική ακρίβεια και δεύτερον, έχω τάξει στην κοράκλα μου, να πάμε παρέα αύριο και αν θέλω να ζήσω ως τα πραγματικά μπασίματα, δεν μπορώ να της το αναβάλω.
Παρομοίως! Θα πάρω κι εγώ γιό και σκυλί και καφεδάκι στο Καπανδρίτι (με τα σωστά μωρομάντιλα )

Μια φορά είχαμε έναν φίλο στην παρέα που είχε ένα Επανιέλ με το πολύ κακό συνήθειο να κυλιέται στις φρέσκιες τούρτες. Όποιος ήθελε να χέσει τον αφήναμε κάνα χιλιόμετρο πριν τα καρτέρια που θα καθόμασταν κι αφού τελείωνε ερχόταν ...

Μια φορά είχαμε έναν φίλο στην παρέα που είχε ένα Επανιέλ με το πολύ κακό συνήθειο να κυλιέται στις φρέσκιες τούρτες. Όποιος ήθελε να χέσει τον αφήναμε κάνα χιλιόμετρο πριν τα καρτέρια που θα καθόμασταν κι αφού τελείωνε ερχόταν ...
Μερακλής!

Μακάρι! Όπως και να έχει, θα έχω και κάτι χαρτόνια μαζί για να δοκιμάσω λίγα φυσίγγια. Θα ζωγραφίσω επάνω τσίχλες και εύκολα το όριο! Είμαι φοβερός στο σχέδιο. Δες και μόνος σου. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι η ζωγραφιά και ποια η φωτογραφία.

View attachment 80409View attachment 80410
Συνονόματε νομίζω οτι ντουφεκας νυχτερίδες .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back