Καπανδρίτι ούτε την ειδα,ούτε την άκουσα. Ένας συνάδελφος που χαιρετηθηκαμε είδε 4-5 είπε.
αρτααττική ?
Mακάρι!!Εγω θα τολμησω να το πω και ας με βριζετε στο τελος. Πολλες φυσιγγοκαβατζες θα μειωθουν δραματικα φετος.....
Είσαι ωραίος τουλάχιστον εδιωξες καμία προς τα κάτω η έχεις σηκώσει το τείχος του Βερολίνου;Ένα ακόμη δυνατό πρωίνο
View attachment 80468
Κάτι πέρασε χαχαΕίσαι ωραίος τουλάχιστον εδιωξες καμία προς τα κάτω η έχεις σηκώσει το τείχος του Βερολίνου;
Είδες πουλιά, έτσι γενικότερα ? κοπαδάκιαΚάτι πέρασε χαχα
Όχι φίλε μόνα διπλά στη καλύτερη τριαδαΕίδες πουλιά, έτσι γενικότερα ? κοπαδάκια
Στην επαρχία μου ( και στο χωριό μου) έως το 1980 υπήρχαν ακόμη γνήσιοι κολχικοι φασιανοι και μαύροι φραγκολινοι, αυτό το πτηνό που υπάρχει και σήμερα στην Κύπρο.Άσχετο φίλε αλλά αληθινό: στα χρόνια του βασιλιά Όθωνα υπήρχαν στην Αττική ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΡΙΟΙ φασιανοί και οι παλατιανοί του βασιλιά τους κυνηγούσαν με τουφέκια στους κήπους των Ανακτόρων!!Φαντάσου τι θα είχε τότε σε Μακεδονία-Θράκη κλπ γεωγραφικά (σημερινά) διαμερίσματα...![]()
Ποτιζετε το μερος που κυνηγας,η ειναι απο υγρασια τοσο μαλακο το εδαφος που διακρινω;Ένα ακόμη δυνατό πρωίνο
View attachment 80468
Το χώμα μοιάζει για Φεβρουάριο πάντωςΈνα ακόμη δυνατό πρωίνο
View attachment 80468
Καρδίτσα λέμε...@Thomas kall θα το έχεις ξαναπεί αλλά δεν το πρόσεξα, με συγχωρείς για την επανάληψη, αλλά σε ποιά άγια χώματα κυνηγάς και έχεις ήδη τόσες τσίχλες; Μακεδονία είσαι;
Στην Καρδιτσα εδω και μια βδομαδα βαρανε 15 τη μεραΚαπανδρίτι ούτε την ειδα,ούτε την άκουσα. Ένας συνάδελφος που χαιρετηθηκαμε είδε 4-5 είπε.
Έχεις πληροφορία ή διάβασες το από πάνω ποστάρισμα;Στην Καρδιτσα εδω και μια βδομαδα βαρανε 15 τη μερα
Λιγες βαρεσες ρε συναδελφε. Σημερινη απο ΜυκονοΈνα ακόμη δυνατό πρωίνο
View attachment 80468
Καρδίτσα λέμε...
Ευχαριστώ, δεν το είχα δει.Στην Καρδιτσα εδω και μια βδομαδα βαρανε 15 τη μερα