Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Απο τις 8:10 μεχρι τις 9 φανηκαν πουλια. Ολα με μπασιματιαρικη πορεια απο ΒΔ εμπαιναν. Ψηλωμενες οι πιο πολλες. Ειδα 45-50 πουλια σε ολο το πλατος του σημειου που πηγα.Φανηκαν και αρκετα μικρα σε συγκριση με το Σαββατοκυριακο. Εκαψα 10 φυσιγγια , γκρεμισα 4 βρηκα 3. Αντε καλη τσιχλοχρονια να εχουμε!!!View attachment 80626
Χθές το βράδυ ακουγόντουσαν που έμπαιναν
Δεν ξέρω εάν συνεχίστηκε και το πρωί πάντως άρχισαν να εμφανίζονται
Για Δυτική Στερεά μιλάω

Μέχρι 11:00 που ξαναπέρασα από τα καρτέρια και δεν υπήρχε κανείς , ακόμη πέρναγαν τσίχλες και για δύο χιλιόμετρα διαδρομής πετάγονταν τσίχλες από παντού.
Τα πιο πολλά πουλιά πρέπει να είχαν μπει βράδυ γιατί πετάγανε πολύ χαμηλά γλύφοντας στα πυκνά . Εβλεπα όμως και κάποια πουλιά ψιλωμένα που είχαν πορεία. Άντε τώρα να είσαι εκεί από το πρωί.Το όριο το είχες για πλάκα.
11:00 που πέρασα , σταμάτησα λίγο πήρα πέντε στο χέρι και δύο σκαλωμένες.

Last edited:
Μέχρι 11:00 που ξαναπέρασα από τα καρτέρια και δεν υπήρχε κανείς , ακόμη πέρναγαν τσίχλες και για δύο χιλιόμετρα διαδρομής πετάγονταν τσίχλες από παντού.
Τα πιο πολλά πουλιά πρέπει να είχαν μπει βράδυ γιατί πετάγανε πολύ χαμηλά γλύφοντας στα πυκνά . Εβλεπα όμως και κάποια πουλιά ψιλωμένα που είχαν πορεία. Άντε τώρα να είσαι εκεί από το πρωί.Το όριο το είχες για πλάκα.
Καλημερα ................. τα πουλια που ειδες.................. μερος, δλδ νομο ?

Καλα εισαι. 0/4 ξεκινησα φετος εγω. Σημερα 4/6....
Ετσι μπράβο.
Με το μαλακό στην αρχή και με καλή προθερμανση (καίμε καμμιά 100 φυσίγγια στον γάμο του ...καραγκιόζη) μην πάθουμε και καμμιά ....θλάση.
Είδατε με τον Λιβάι τι τραβάμε οι ΑΕΚτζήδες

τιποτα!.big smile.ψηλοπραματα!.big smile.ειναι νωρις ακομα!.yelling.
Ειπαμε Βελησσαριε , νωρίς είναι για φασσες κ μπεκάτσες. Για τσίχλες οχι.
Εδώ υπήρξαν χρονιές που 13 Οκτώβρη κάναμε περπατητό στη Βοιωτία και είχαμε φύγει με 15 και βαλε τσίχλες .
Δεν θα ξεχάσω πρέπει να ήταν 2013 η 14 πάνω που η κρίση μας είχε βαρέσει σφαλιάρες.
Ήταν 20 Οκτώβρη και είχαμε πάει στον ελικώνα για καμιά φάσσα με έναν ξάδελφο και φεύγοντας από κει πήγαμε Ασκρη. Δεν υπήρχε ψυχή ημέρα Σάββατο και οι τσίχλες μέσα στα αμπέλια ήταν σαν τις ακρίδες

Έχεις δωμάτιο άδειο να έρθω…, κάθομαι και σε κοτέτσι δεν με νιαζει αρκη ο κόκκορας να μην είναι αλανιάρης!!!

Εγω θα κανω την ερώτηση του εκατομμυρίου.κυριακη να στηθω για τσιχλες η να παω στα παπακια μου κ στα γουρουνακια μου;;;;;;εδω σας θελωωωω
.fff. ΣΥΜΦΩΝΑ με καποιες πληροφοριες που εχω και μιλησα απευθειας με τα τσιχλακια !!!!!!!μου ειπαν οτι απο σαββατο κυριακη και δευτερα θα ειναι το μπασιμο ειδικα κυριακη και δευτερα .Μην με ρωτας περισσοτερες πληροφοριες δεν δινω ;).welcome.

Φωβαμε έγραψα!!!!ο δέμον του τυπογραφείου έβαλε το χέρι του!!!!!
Όλα τα πουλιά ερχόνταν από νότο Είχαν μπει από Αμβρακικο και είχαν πορεία προς βορά Για άλλη μία φορά βλεπω αυτό που συμβαίνει εδώ και 15 περίπου χρόνια . Τα πουλιά έρχονται από θάλασσα και γυρνάνε μέσα. Η Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο πρέπει να είχαν πουλιά σήμερα και χθες γιατί από ότι έμαθα και χθες τουφεκάγανε εδώ. Ο διάδρομος που είχαν παλιά τέλος

Όλα τα πουλιά ερχόνταν από νότο Είχαν μπει από Αμβρακικο και είχαν πορεία προς βορά Για άλλη μία φορά βλεπω αυτό που συμβαίνει εδώ και 15 περίπου χρόνια . Τα πουλιά έρχονται από θάλασσα και γυρνάνε μέσα. Η Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο πρέπει να είχαν πουλιά σήμερα και χθες γιατί από ότι έμαθα και χθες τουφεκάγανε εδώ. Ο διάδρομος που είχαν παλιά τέλος
Συνάδελφε είναι απολύτως φυσιολογικό αφού ο διάδρομος διέρχεται πάνω από το Ιόνιο στρίβουν προς την στεριά κάποια και κάποια άλλα για Αφρική

Συνάδελφε είναι απολύτως φυσιολογικό αφού ο διάδρομος διέρχεται πάνω από το Ιόνιο στρίβουν προς την στεριά κάποια και κάποια άλλα για Αφρική
Απολύτως φυσιολογικό δεν είναι , αλλά έτσι γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Το αναφέρω γιατί παλιότερα ήταν τελείως διαφορετικός ο διάδρομος, τόσο στις τσίχλες όσο και στις φάσσες . Τα πουλια που έμπαιναν εδώ στην Ηπειρο ,εμπαιναν από Αλβανία και κατεβαιναν.
Εδω ποτε δεν κοιταζαμε νότια παλιά .

Status
Not open for further replies.
Back