Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Θέλω να πιστεύω, πως από μεθαύριο, κάτι θα γίνει. Σήμερα το πρωί, στις 6, στον Άγιο Στέφανο που είχα ραντεβού με το φιλαράκι μου, φύσαγε θερμός άνεμος, Δυτικός. Τετάρτη δείχνει να γυρνάει σε βοριαδάκι με συννεφιά. Για να δούμε; Θα είμαι παρόν!

Σκότωσε και μια Φάσσα σχετικά κοντά, 15 με 20 μέτρα!. Στουπί έπεσε. Ιδιογωμοτής!
Σορυ φιλε και χωρις παρεξηγηση αλλα φασα στα 15-20 μετρα και με εμπορικο φυσιγγι νο6 στουπι θα πεσει(δεν μιλαω για μειον αλλα για τις καιρικες συνθηκες που επικρατουν τωρα...) θυμαμαι περυσι στα μπασιματα μετα απο το κυνηγι εφτιαχνα λιγο καλυτερα τη φυλαχτρα για την επομενη μερα και μου βγαινει μια φασα σε τετοια αποσταση της εσκασα μια με 8αρι που ειχα μεσα για τις τσιχλες...δεν πηρε ανασα...

Θέλω να πιστεύω, πως από μεθαύριο, κάτι θα γίνει. Σήμερα το πρωί, στις 6, στον Άγιο Στέφανο που είχα ραντεβού με το φιλαράκι μου, φύσαγε θερμός άνεμος, Δυτικός. Τετάρτη δείχνει να γυρνάει σε βοριαδάκι με συννεφιά. Για να δούμε; Θα είμαι παρόν!
Τεταρτη δειχνει βοριοανατολικους απο πανω απο την αλεξανδρουπολη λιγο ισχυρους μεν αλλα καλυτερα απο αυριο.Κατι πιστευω θα δουμε

Ισως μαλλον υπονοεις οτι ειχε φυσιγγι με λιγα γραμμαρια και ισως ψιλα σκαγια 9ρια 10αρια αλλα και παλι σε τετοια αποσταση αν εισαι πανω θα πεσει...
Ακριβώς! Αλλά τα γραμμάρια θα σας εκπλήξουν! Και με καραμπίνα ριγμένα!

Σορυ φιλε και χωρις παρεξηγηση αλλα φασα στα 15-20 μετρα και με εμπορικο φυσιγγι νο6 στουπι θα πεσει(δεν μιλαω για μειον αλλα για τις καιρικες συνθηκες που επικρατουν τωρα...) θυμαμαι περυσι στα μπασιματα μετα απο το κυνηγι εφτιαχνα λιγο καλυτερα τη φυλαχτρα για την επομενη μερα και μου βγαινει μια φασα σε τετοια αποσταση της εσκασα μια με 8αρι που ειχα μεσα για τις τσιχλες...δεν πηρε ανασα...
Και με μειον αμα δεν πεσει σε αυτες τις αποστασεις, αυτος που γεμιζει τα φυσιγγια να αλλαξει επαγγελμα.

Απο τις 8:10 μεχρι τις 9 φανηκαν πουλια. Ολα με μπασιματιαρικη πορεια απο ΒΔ εμπαιναν. Ψηλωμενες οι πιο πολλες. Ειδα 45-50 πουλια σε ολο το πλατος του σημειου που πηγα.Φανηκαν και αρκετα μικρα σε συγκριση με το Σαββατοκυριακο. Εκαψα 10 φυσιγγια , γκρεμισα 4 βρηκα 3. Αντε καλη τσιχλοχρονια να εχουμε!!!IMG-a81dd98567e7d22c1babda3300c2486a-V.jpg

Status
Not open for further replies.
Back