Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλά αυτά περί αλλαγών σε κλείστρα, βελόνες και δε ξέρω εγώ τι άλλο τα ακούει η Browning 2000 του 74 του πατέρα μου και γελάει.. χωρίς παρεξήγηση υπάρχουν τουφεκια και τουφέκια..αν εσύ παίρνεις στρακαστρουκες δε σου φταίνε τα 5000 φυσέκια. Δε κρίνω τα οικονομικά του καθενός απλά μη λέμε και ότι θέλουμε!

8:20 βγηκα για τσιγαρο και το κλασικο αγναντεμα προς Ευβοικο. 2 μονες και ενα ζευγαρι ειδα!!! Περσι ολο τον μηνα αντε να ειδαμε 10 πουλια εδω. Για να δουμε....
Το σάββατο πήγα με έναν ντόπιο να μου δείξει ένα καινούριο απογευματινό(χωρίς όπλα) που δούλεψε πέρυσι και είδαμε 6-7 τσίχλες(εκτός κοτσυφιών) σε διαδρομή κούρνιας
Δεν το πίστευε και ο ίδιος για 7/10

Το σάββατο πήγα με έναν ντόπιο να μου δείξει ένα καινούριο απογευματινό(χωρίς όπλα) που δούλεψε πέρυσι και είδαμε 6-7 τσίχλες(εκτός κοτσυφιών) σε διαδρομή κούρνιας
Δεν το πίστευε και ο ίδιος για 7/10
Δεν ειναι οπως τα αλλα χρονια που ο τοπος ηταν τσιμεντο!!! Τα πουλια βρισκουν καλες συνθηκες στο χωμα και μενουν! Εχω δει να περνανε με πορεια κουρνιας απο την περασμενη εβδομαδα και οχι μονο εγω!!!!

Καλησπέρα στην ομάδα εχθές πήγα μια βόλτα με την ομάδα για γουρούνια και είδα μια να περνάει πάνω από το καρτέρι που καθόμουν περιοχή Πελοπόννησος έξω από αχαγια. Πιστεύω μέχρι Πέμπτη ή Παρασκευή να έρθουν και σε εμάς να ρίξουμε κάνα σμπάρο και σε αυτές

Σήμερα έπιασα τα ψηλά πάλι έτσι για βόλτα πίο πολύ, μου πέρασαν 2 Τσαρτσαρες όπου της την μπουμπουνισα στην μία και χουφτωσα την πρώτη για φέτος, μετά μου πέρασαν ένα μπουλούκι με φασσες περίπου καμία 20ρια όπου κατάφερα και ξεκρέμασα μία, μετά πέρασε ένας μαύρος όπου τον πεταλωσα πανηγυρικά καί έτσι έκλεισε γλυκά και αυτή η μέρα!!!🤗
20231009_105455.jpg

Σήμερα έπιασα τα ψηλά πάλι έτσι για βόλτα πίο πολύ, μου πέρασαν 2 Τσαρτσαρες όπου της την μπουμπουνισα στην μία και χουφτωσα την πρώτη για φέτος, μετά μου πέρασαν ένα μπουλούκι με φασσες περίπου καμία 20ρια όπου κατάφερα και ξεκρέμασα μία, μετά πέρασε ένας μαύρος όπου τον πεταλωσα πανηγυρικά καί έτσι έκλεισε γλυκά και αυτή η μέρα!!!🤗
View attachment 80604
Μπράβο!
Επίσης πολύ όμορφη φωτο!

Status
Not open for further replies.
Back