Σε πληροφορώ ότι έχω μια benelli rafaelo από το 2002 έχει ρίξει,ειδικά τα πρώτα χρόνια, πολλά φυσίγγια ( κυνήγια τσίχλας περπατητο σε κάθε έξοδο 4-5 κουτιά ίσως και παραπάνω) και δεν της έχω αλλάξει ούτε τα ελατήρια (επανατατικο,επικρουστηρα κτλ) ούτε βελόνα (επικρουστηρα)....το μόνο που έκανα ήταν να βάψω ceracote το ατσάλινο καπάκι της βάσης και την βίδα που συγκρατεί την πάπια..... είναι αυτή με τα πλαστικά κοντάκι και πάπιαΤι παει να πει αλλαζω επανατατικο ελατηριο ή κανω τρυγωνικη κινηση ρανταρ τζι κι πι οου και σουπαμουπες. Η καραμπινα οταν της ριχνεις ενα σωρρο φυσιγγια στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο θα χαλασει. Θα πηγαινει η εμπλοκη γονα. Ειδικα τα οπλα αεριων. Επισης οταν ριχνεις σουπερ μαγκνουμ και μαγκνουμ πας για αλλαγη καννης γιατι θα στραβωσει. Θελει να χεις 3 οπλακια και να τα δουλευεις ολα. Αλλιως ανα δεκαετια καινουριο
ειναι μυστικος αεροδιαδρομος αν τον βρεις βαρας ολο το χρονο τσιχλες περνανε και τον αυγουστοΣήμερα Καρδίτσα το όριο ήρθε πολύ νωρίς.
Διαλεκτες ντουφεκιες με καλή παρέα.Τα πουλιά χιλιάδες!
Αν ξέρεις να τραγουδάς!!! το πουλάκι τσίου έρχονται μόνες τους… άντε ολλα εγώ θα σας τα λεωειναι μυστικος αεροδιαδρομος αν τον βρεις βαρας ολο το χρονο τσιχλες περνανε και τον αυγουστο![]()
Μπορεί αλλά οι τουφεκιές ήταν κοντά το πρωί είδαμε που έπιασαν τα καρτερια παγανα ανάμεσα μας έκαναν ;και εμείς το ίδιο υποθέσαμε ,αλλά φεύγοντας είδαμε έναν γουρουνά ,μιλήσαμε μαζί του και μας είπε ότι ήδη χτύπησαν ένα οπότε οι τουφεκιές μάλλον ήταν της παγάνας
είχατε τα κατάλληλα φυσίγγια και τα καταφέρατε Lambra !!!!Σήμερα Καρδίτσα το όριο ήρθε πολύ νωρίς.
Το χιλιαδες ειναι αοριστο φιλεΣήμερα Καρδίτσα το όριο ήρθε πολύ νωρίς.
Ειναι χαλασμενο.Σε πληροφορώ ότι έχω μια benelli rafaelo από το 2002 έχει ρίξει,ειδικά τα πρώτα χρόνια, πολλά φυσίγγια ( κυνήγια τσίχλας περπατητο σε κάθε έξοδο 4-5 κουτιά ίσως και παραπάνω) και δεν της έχω αλλάξει ούτε τα ελατήρια (επανατατικο,επικρουστηρα κτλ) ούτε βελόνα (επικρουστηρα)....το μόνο που έκανα ήταν να βάψω ceracote το ατσάλινο καπάκι της βάσης και την βίδα που συγκρατεί την πάπια..... είναι αυτή με τα πλαστικά κοντάκι και πάπια View attachment 80572
Για 10 κουτια φυσιγγια,κουβαλας και 10 βελονες για αλλαγη στο οπλο?Εγω 20 φυσιγγια στο γιλεκο και 250 στο αμαξι...
Καλά για Fabarm, τι ποιο σύνηθες να συμβεί;;Στην δικια μου καραμπινα,μετα απο καθε ζωνη φυσιγγιων που αδειαζει,πιανω κατσαβιδια και εργαλεια για να λυσω και να επισκευασω...
Αδερφέ μου εκτιθεσαι...... ακόμα να το καταλάβεις;Η συγκεκριμενη breda ειναι απ' τα ελαχιστα καλα αυτογεμη. Να δεις κατι urica που μετα απο 2 χρονιες τσιχλοκυνηγιου τα φτυσαν και ξεχαστηκαν στα οπλουργεια
Τι σου έκανε ρε φίλε το πουλάκι; Τράβα εκεί στην Καρδίτσα του Αλέξη να φορτώσεις χιλιάδες και χωρίς έξοδα για φυσίγγια...Η πρώτη τσιχλοτουφεκιά της σεζόν...
Η 302 που έχω έχει ρίξει 3 τιτανικούς φυσηγγια και επικρουστιρα δεν έχει αλαξει μόνο τα δυο ελατυρια και μια ουρα κλυστρουΓια 10 κουτια φυσιγγια,κουβαλας και 10 βελονες για αλλαγη στο οπλο?
Στην δικια μου καραμπινα,μετα απο καθε ζωνη φυσιγγιων που αδειαζει,πιανω κατσαβιδια και εργαλεια για να λυσω και να επισκευασω...
Όπως τα λες φίλε ήσουν εκεί κοντά μήπως και έβλεπες?Σήμερα Καρδίτσα το όριο ήρθε πολύ νωρίς.
Αυτά που λες τα σκέφτεσαι ή τα Γράφεις για χαβαλέ και τα κατεβάζει η γκλάβα σουΤι παει να πει αλλαζω επανατατικο ελατηριο ή κανω τρυγωνικη κινηση ρανταρ τζι κι πι οου και σουπαμουπες. Η καραμπινα οταν της ριχνεις ενα σωρρο φυσιγγια στο κυνηγι και στο σκοπευτηριο θα χαλασει. Θα πηγαινει η εμπλοκη γονα. Ειδικα τα οπλα αεριων. Επισης οταν ριχνεις σουπερ μαγκνουμ και μαγκνουμ πας για αλλαγη καννης γιατι θα στραβωσει. Θελει να χεις 3 οπλακια και να τα δουλευεις ολα. Αλλιως ανα δεκαετια καινουριο
Πετάξετε το είναι άχρηστοΗ 302 που έχω έχει ρίξει 3 τιτανικούς φυσηγγια και επικρουστιρα δεν έχει αλαξει μόνο τα δυο ελατυρια και μια ουρα κλυστρου
Καθαρά τρολΑυτά που λες τα σκέφτεσαι ή τα Γράφεις για χαβαλέ και τα κατεβάζει η γκλάβα σου