Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ναι.... Νταξει..... Δεν εχεις αλλαξει ουτε βελονα εσυ 23..... Φφφφφφφφφφφ
Εκτος απο οπλουργοι ειστε και ψευτες ορισμενοι
Εχω μια breda ermes 2000
αγορασμενη το 2001
Τις αδειες στοίχημα,παμε σε οποιο οπλουργο θες να την δει.
Δεν εχει αλλαξει ουτε αορτιρα ..
Ελα σε παρακαλώ με τους τσιγκους που πατε και αγοράζετε

Τον τελευταίο καιρό επισκεπτόμουνα τα έλατα για το απογεματινό μου καρτεράκι, καθότι εκεί υπήρχε ικανός αριθμός ντόπιων κοτσυφών, ώστε να με κρατάνε σε εγρήγορση...Όλο και βαρούσα κι από κανέναν... Τις τελευταίες μέρες δε, φαίνεται εκεί πάνω κι από καμία κελαηδότσιχλα, αλλά και κυριαρίνα (πριν 2-3 απογεύματα, γκρέμισα και την 1η μου ''μεγάλη'' για εφέτο, αλλά δεν τη χούφτωσα ποτέ, εκεί που βρήκε να σκάσει η ρουφιάνα)... Πάντως, όχι κάτι σπουδαίο ακόμη... Τα καλύτερα είναι μπροστά... Έρχονται...!!

Σήμερα πρωί, πραγματοποίησα και το πρώτο μου πρωινό τσιχλοκάρτερο (χτες δεν μπόρεσα εξαιτίας υετού)... Μέτρησα ως τις 10:00, σε όλο μου το οπτικόν πεδίον, καμιά 10ριά κελαηδότσιχλες, 1 κυριαρίνα & 1 ζεύγος κοτσυφών... Αναμενόμενο θαρρώ για τέτοια ημερομηνία, όπως κάθε χρόνο συνήθως... Βλέπετε, κάθε χρόνο έχουμε και μερικές βιαστικές, πρώιμες τσιχλοαφίξεις... Μπάσιμο γιοκ σήμερα πρωί, όλα όσα είδα, πιθανότατα ήτανε ήδη πιασμένα από μέρες πριν ή ώρες...

Η έκπληξη ήτανε ότι αντίκρυσα και το 1ο για εφέτο, (πρώιμο) μπασιματιάρικο σμηνάκι φασσών, καμιά ντουζίνα κομμάτια...!!

Α, τελικά κατέρριψα 4 κελαηδοτσιχλίτσες, αλλά περισυνέλλεξα τις μισές, καθότι οι άλλες δύο έπεσαν σε ''ζαβά''...

Last edited:
Εχω μια breda ermes 2000
αγορασμενη το 2001
Εισαι ψευτης ρε. Αντε κοιτα κανα βαρομετρικο χαμηλο που θα μας πεις οτι ξερεις το οπλο ΣΟΥ....

Το ποιος ειναι ψευτης παλικαρι μου φαινεται εδω μεσα. Οπως και παπαρολογος και ψωναρα. Αντε παρε σβαρνα κανα ορτυκι με τις γαλοτσες και ασε εμας τους ανιδεους και ασχετους στην τυφλα μας.
Χαχαχα!!! Απ το να ψαχνω απο μεσα Σεπτεμβρη για τσιχλες , το προτιμω

Σήμερα Καρδίτσα το όριο ήρθε πολύ νωρίς.
Διαλεκτες ντουφεκιες με καλή παρέα.Τα πουλιά χιλιάδες!
Τι στο διάολο ολλες στην Καρδίτσα πάνε φετος… για να βλέπεται χιλιάδες τόσα σε 10 μέρες τι θα βλέπεται!!!!!!!

Από το πρωί για φάσες.
IMG_20231008_090622.jpg
Ειδαμε κοπαδάκια ντοπιες, αλλά μακριά και ακούσαμε και πέρδικες μετά από 30 χρόνια.
Αφού πέρασε η ώρα έριξα σε κάτι κοτσυφες και δεντροτσιχλες για το σκυλί αφού μας είχαν βγάλει τα ματια και μας πήραν τα αυτια. Σε ολόκληρο βουνό κάνεις! Απόλαυση η ησυχία. Είδα καμιά δεκαριά μικρές τσίχλες ψηλά και το πρωί ακούγονταν και 2-3 πιασμένες...IMG_20231008_111949.jpgIMG_20231008_112014.jpg
Μετά στο χωράφι μας δίπλα στο καρτερι ξεκινήσαμε να μαζεύουμε τα πρώτα κάστανα...
IMG_20231008_124218.jpgIMG_20231008_124227.jpg

Εχω μια breda ermes 2000
αγορασμενη το 2001
Η συγκεκριμενη breda ειναι απ' τα ελαχιστα καλα αυτογεμη. Να δεις κατι urica που μετα απο 2 χρονιες τσιχλοκυνηγιου τα φτυσαν και ξεχαστηκαν στα οπλουργεια

Φίλοι σήμερα πήγαν Δερβενοχώρια.Ειδαν καμία 30ρια τσίχλες, αρκετούς κοκκινολαίμηδες και μια φάσσα.Γυρισαν από τον Πανακτο και Οινόη και το σκηνικό είναι ως εξής...Τα καρτερια του Πανακτου είναι αθικτα απο φωτιά, μοναστήρι το ίδιο μέχρι κάτω στη στροφή στο εκκλησάκι.Ολη η αριστερή πλευρά όπως κατεβαίνει ο δρόμος έχει καεί με μερικά σημεία ακαφτα αλλά όχι τόσο μεγάλα που μπορούν να κυνηγήθουν λόγο απόστασης από τα καμμένα.Τα καμμένα σταματάνε πριν τα φωτοβολταϊκά όπου μπορούν να κυνηγήθουν.Αυτα...

Status
Not open for further replies.
Back