Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Με όλο το σεβασμό και επειδή με λυπη αφάνταστα η σπατάλη θυραματων, μήπως την επόμενη φορά να αλλάζατε μέρος; άλλο να χάνουμε 2-3 κιχλοκοτσυφα αλλά να αφήνουμε κάτω 9-10+ πουλιά είναι τουλάχιστο λυπηρό.......
Μαζί σου είμαι...

Καλησπερα συντροφοι τσιχλαδες! Σημερα στον Αγιο Θωμα, με το φιλαρακι μου τον Νικωνα, παθαμε πλακα. Ενω στα Δερβενοχωρια καιγοντουσαν, σε εμας 6 χιλιομετρα στην ευθεια, περασαν λιγες και ολες στα 40+. Για να παρω αποφαση να ριξω εκει ψηλα, εβαλα το kicks LF και ετσι μονο γκρεμισα 4. Δεν μπορουμε να καταλαβουμε πως γινεται τετοια διαφορα σε τοσο μικρη αποσταση. Ισως να επιρρεαζουν οι 10 και παραπανω ανεμογεννητριες, που φυτρωσαν φετος τον χειμωνα, αναμεσα στις 2 περιοχες. Αλλη εξηγηση δεν βρισκουμε.

Τετοια καντεμια δεν εχω ξαναδει.
14:30 πεταγα απο Χανια για Αθηνα. Λεω πεταγα γιατι ακομα στα Χανια ειμαστε. Aegean, προσπαθουν να επισκευασουν το αεροπλανο στον διαδρομο. Αν πεταξουμε με βλεπω να αλλαζζω κατευθειαν και να πηγαινω καρτερι😡.

Καλησπερα συντροφοι τσιχλαδες! Σημερα στον Αγιο Θωμα, με το φιλαρακι μου τον Νικωνα, παθαμε πλακα. Ενω στα Δερβενοχωρια καιγοντουσαν, σε εμας 6 χιλιομετρα στην ευθεια, περασαν λιγες και ολες στα 40+. Για να παρω αποφαση να ριξω εκει ψηλα, εβαλα το kicks LF και ετσι μονο γκρεμισα 4. Δεν μπορουμε να καταλαβουμε πως γινεται τετοια διαφορα σε τοσο μικρη αποσταση. Ισως να επιρρεαζουν οι 10 και παραπανω ανεμογεννητριες, που φυτρωσαν φετος τον χειμωνα, αναμεσα στις 2 περιοχες. Αλλη εξηγηση δεν βρισκουμε.
Ρε Δημητρό συγγνώμη, αλλα τα 40-40+ δεν θέλουν σκέψη ,μέσα είσαι
Εκτός κι αν ήταν 50+ και ντρέπεσαι να το πεις 😁

Λίγος ο κόσμος, αρκετές η τσίχλες σήμερα. Σε κάποιους περνούσαν βολικά, σε άλλους όχι...
Πολλές όμως οι χαμένες... Κρίμα.
Το συγκεκριμένο μέρος αν δεν έχεις σκύλο είναι απλά... σκοπευτήριο.
Εκτός αν τουφεκάς αυτές που θα πέσουν μπροστά σου... Αν πέσουν... 😁😁
Αμαρτία Ρε φίλε να βαράς και να ξέρεις ότι θα το χάσεις

Τετοια καντεμια δεν εχω ξαναδει.
14:30 πεταγα απο Χανια για Αθηνα. Λεω πεταγα γιατι ακομα στα Χανια ειμαστε. Aegean, προσπαθουν να επισκευασουν το αεροπλανο στον διαδρομο. Αν πεταξουμε με βλεπω να αλλαζζω κατευθειαν και να πηγαινω καρτερι😡.
Αν δε πετάξεις τελικά χτυπά ένα μήνυμα να βασταω όπλο φυσέκια να σε πάρω μαζί μου το πρωί στο καρτερακι

Status
Not open for further replies.
Back