Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ηθικό όριο η πρακτικό ;

ΥΓ Συνομήλικοι είμαστε .yel.
Έχω βρει μία πατέντα, όπου είναι και ηθικό και πρακτικό, το όριο ηλικίας. Εδώ και "λίγο" καιρό, αυτοπροσδιορίζομαι ως 40 ετών και κάτι μηνών. Αυτό που δεν προσδιορίζω είναι, αν οι μήνες είναι 9 ή 109. Έτσι με το "κάτι" είναι και ηθικό και πρακτικό!

Έχω βρει μία πατέντα, όπου είναι και ηθικό και πρακτικό, το όριο ηλικίας. Εδώ και "λίγο" καιρό, αυτοπροσδιορίζομαι ως 40 ετών και κάτι μηνών. Αυτό που δεν προσδιορίζω είναι, αν οι μήνες είναι 9 ή 109. Έτσι με το "κάτι" είναι και ηθικό και πρακτικό!
1697218544461.gif

Οτι κανουμε παλικαρια μου μεχρι την ερχομενη Τριτη. Μετα πολυ δυσκολα με μονιμο νοτια μεχρι τελος του μηνα... Μας μαμησε και φετος ο κωλοκαιρος.
Δημήτρη σταμάτα να ασχολείσαι με τον καιρό. Σου έχει γίνει ψύχωση.
Πρώτον ο καιρός είναι απρόβλεπτος, δεύτερον οι προβλέψεις αναξιόπιστες, και τρίτον όπως και να'χει εσύ θα ευχαριστηθείς τσίχλες και φέτος όπως έκανες και πέρυσι.

Αν δε πετάξεις τελικά χτυπά ένα μήνυμα να βασταω όπλο φυσέκια να σε πάρω μαζί μου το πρωί στο καρτερακι
Ευχαριστω φιλαρακι, μολις γυρισα. Σε καμμια 20ρια μερες θα ειμαι παλι κατω. Κερναω . Ευχαριστω πολυ.

Οτι κανουμε παλικαρια μου μεχρι την ερχομενη Τριτη. Μετα πολυ δυσκολα με μονιμο νοτια μεχρι τελος του μηνα... Μας μαμησε και φετος ο κωλοκαιρος.
Μην βιάζεσαι φιλε..
Απο Δευτέρα θα έχουμε δεύτερη ψυχρη καθοδο για τον μηνα ..Η πρώτη ειδαμε ολοι τι εκανε
Μπαινει κρυο πολυ ξανα..

Μην βιαζεσαι για τα μετα ...
Την Δευτερα που μας περασε ειχαμε.χαμενη την εβδομάδα 14 και μετα..Σημερα ηδη έχουμε κερδισει την μιση..
Φέτος εχουμε ενα δυνατο όπλο στα χερια μας και αυτο ειναι το κρυο στα βορια..

Υπομονή...

Πληροφορια απο παρεα που εχει ανεβει ψηλα στην οροσειρα σε κονακι για διημερο κυνηγι λαγου και περδικας. Πιασμενες εκατονταδες σηκωθηκαν στο μονοπατι της αναβασης και τωρα ακουνται να περνανε συνεχως!!!

Πληροφορια απο παρεα που εχει ανεβει ψηλα στην οροσειρα σε κονακι για διημερο κυνηγι λαγου και περδικας. Πιασμενες εκατονταδες σηκωθηκαν στο μονοπατι της αναβασης και τωρα ακουνται να περνανε συνεχως!!!
Κοιτα αύριο να αφήσεις να περάσει τίποτα και για στερεά , καρφί έρχονται από Εύβοια

Νυχτεριδες είναι,πες τους να πεσουν για ύπνο

Status
Not open for further replies.
Back